T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bugün milli maçın bittiği saatlerde karşıyakadan bornovaya doğru gelirken mavi montlu bi erbeş yanımdan geçti, bu alper abimi diye emin olamadım, arkandan ahooo alper abiiii diye bağırdım ama camlar kapalıymış sooradan farkettim
bu gece saat 22:00 civarları altınyolda yanımda geçen senmiydin??
May The Force Be With You
herkeze hayırlı pazarlar.
özellikla karşıyakalı arkadaşlara soruyorum alaybede karşıyaka lisesinin karşısında bir motorcu varmış? varmıdır bana nasıl gidilceğini tarif edebilecek olan?
kolpa benim evimin dibi bahsettiğin yer..demir motor...da ne yapıcaksın orda?? yani küçük bir yer orası ekipman falan yok..ama ejder motor var bide biraz ilerde onu soruyor olmayasın?
tamirci bir arkadaş benim içim motor bakıyoduda orda bi tane 2004 burgman bulmuş git bak beğenirsen tanıdık orası iyi fiyata alırız dedide
hafta içi vakit bulabilirsem gidip bi görücem. senin evin dibiyse sende bi bak istersen lacivert miş.
dün bi uğradım oraya gözüme çarpmadı küçücük bi dükkan zaten ama 2. el motorlar satıyorlar olabilir yani dediğin motor...açıksa bakarım bugün ömerağaya giderken
açıksa söyle ben gideyim bakayım bana bugün kapalı olur hafta içi uğra bak dedi arkadaş.
Yolunu bi tarif edermisin tersanenin ordan köprüden indikten sonra ne tarafa gidiyorum?
köprüden inince ışıklarda yol ikiye ayrılır sen sağa dönüceksin, 300m kadar ilerliceksin sonra yol zaten sağa dönüyor, alaybey'e doğru ilerliyosun...büyük tansaşı görüceksin solda ona gelmeden sağda çalışkan galeri var köşede ordan sağa dönüyosun yolu 200m takip et sağda görürsün ama ufak bi yer kaçırma...
kolpa özelden cep nomu atayım sanada bulamazsan ararsın...hava düzelirse bakayımmı ben açıksa gelirmisin bugün?
@chatkut
sağol hafta içi izin alabildiğim bi gün gelip bakıcam umarım bi falsosu yokturda bağlarız işi bu hafta. dün sağolsun alper abiyle bi tane bakmaya gittik fiyatı iyi olmasına rağmen içimize pek sinmedi.
bide alper abi dün galerinin birinde bıraktı er-5 ini bi tane mio100 ile deneme sürüşüne çıktı. aklıma gelmedi fotorafını çekmek.
uglychild görse işi bitmişti heralde alper abinin
bütün hemşolara selam
..............
Selam millet, Marmaris'te bir yağmur yağdı ki sormayın. Oralarda havalar nasıl?
Bir hafta için buluşmayı cuma değil de perşembeye almamızda bir sakınca var mı acep? Cuma günleri katılamıyorum, hiç değilse bir hafta hasret gidereyim ????
...Sergerdan...
hayrola mıllet herkes sustu dısarı cıkma hazırlıklarımı yapıyonuz???
herkes offlıne demekı herkes cıktı bende cıkıyım barı cayımı soyleyın gelıyommmmmmmmm
aleyküm selam...tanışma topiğindeki esrarengiz yazıların benim burnumda fake kokusu yarattı ya neyse bakalım...(la bütün fakeler bi bize bulaşıyo )
sercan sanırım ayarlıcak o işi bu hafta toplantıda bahsediyordu...valla kulağımızın pası silinsin biraz iyi olur
arkadaşım burgmana bakacaksan bende gelirim yardımcı olmak amacıyla burgmanın ıcığını cıcığını bilirim korkma kötü makinaysa hemen anlarım
İzmir mt daha evlere dönemedi anlaşılan
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)