noluyor bakayım burada tanjant bilmem jant tan anlarım kosinüs hiç bilmem ama sinüzitten yıllardır çekerim,birde sizin bilmediğiniz benim bildiğim romatizmam var
noluyor bakayım burada tanjant bilmem jant tan anlarım kosinüs hiç bilmem ama sinüzitten yıllardır çekerim,birde sizin bilmediğiniz benim bildiğim romatizmam var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Yav boşver sen bunları..Ne anlarlar trigonometriden falan... Daha motorun durma mesafesini hesap edemeyen adamlar gelmiş frankeştayn ( daha aynştayn ı frankeştayn zannedenler bile var ... O kendini biliyor...) olmuşlar başımıza....
Yarın Freud u da Elm sokağındaki hayın adam freedy yaparlar.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o cinsi münasebetsiz freudu fredy ustayla karışrıacak adamın anlını karışlarım
frediy ustayı kim bilmez,
hele frediyin kapuskası , adam harika kapuska yapar tanımayan yoktur.
May The Force Be With You
SONUNDA HUZUR EVİNE GİRDİ MUSTAFA kardeşim, ne yapsın sonunda geyiklere ortak oldu sonunda geyik çiftliği kuracağız bir kaç ortak,yada susacağız,izleyeceğiz,dinleyeceğiz,özleyeceği z GEYİKLERİ
CENGOMOTO
gidelim bir arsa alalım kuralım çiftiliğimizi. hormonsuz domates falan da yetiştririz. bahçede mangal yakarız köpeklerimizi salarız. gelen giden MT lilere de yaşlıyız biz duymuyoruz anlamıyoruz taklidi yapar sepetleriz.
haa wallace ne diyon anlamıyom, biraz büyük yaz be abicim gözlerim seçmiyo,
Şİtttt pişttt noluyor bakim İnanmayın bu yaşlı adama arkadaşlar.Çamur atıyo birilerine
Abi ben Freud Mreud,yok elm sokağı,yok bilmem kaçıncı cuma falan tanımam Kapuskayıda sevmem zaten O yüzden istediğimi istediğim yaparım
Neee haftasonu huzurevi mt'nin çiftliktemi toplanıyoruz
pşşt memet duyamıyoz, iyi göremiyoz falan dedik diye ne o ööle hemen nanik falan çekiyon,
sen belediye otobüsünde de uyuyo numarası yaparak hamile, yaşlı ve gazilere yerde vermiyosundur,
koltuk değneğiyle gezenlere çelme takıyosundur,
he ya sen mt çiftliğine gelsene bi ara bizim atların sağlam çiftelerinden tadarsın
ya gençler şu benim chopper a binerken bu bastonla ben çok zorlanıyorum. bir de vizöre numaralı cam mı takdırsam bilemedim kaskın içinde gözlük pek iyi durmuyor ya yakını görüyorum ya da uzağı. yolda giderken de gözlük değiştiremiyorum ki sürekli. neyse ya ne soracağım unutkanlık işte.
siz bi gün tiyatroya mı gidecektiniz oyun eldiveni almaya yoksa vapur mu alacaktınız neydi o yaaaa. zaten o zamanlar ekmek de karneyleydi. karnende yıldızlı pekiyi varsa ekmek alırdın. bizim de bi coğrafya hocamız vardı nesrin hoca kulakları çınlasın. ne aksi adamdı ya elimizde ekmek görürse sopayla vururdu.
eee bazı konularda yılların tecrübesi var. otomatik pilot gibi ezberlemişiz napalım da fıstıklı dolma mı yapacaktık konu niye fıstığa geldi onu anlamadım. bide sen kimlerdendin yavrum???
bize ne oldu,o seninkimiydi benimkimi, çok önemli bir şey soracağım ama kimse bana cevap vermiyor ( 5 saattir ) cesur sen benden niye korktun
CENGOMOTO
Elimde bi simit var ısırmayla koparmanın imkanı yok..Bu ne len...Lastik gibi... Dişlerim simitte kalacak........
İzmirin gevrekleri böylemi oluyor acaba?..
izmirin simitleri ısırarak yenmez çaya batırıp yiyeceksin sen onu
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)