Bence siz en iyisi 18 de devlet tiyatrolarının önünde buluşun.
Mehmet o filmi ben de istiyorum aklında olsun.
motorlarla iskelede falan buluşma olmaz bence , iskeleye yanaşabilen var yanaşamayan var.
siz saat 18:03 de devlet tiyatrolarının önünde buluşun
yeri bilmeyenler için sööliyim MCA motordan konağa giderken solda, dönerken sağda, düşerken üstte, uçarken altta .
May The Force Be With You
peki karmacomA iki70-iki80 viraja yatmışken ne tarafta kalıyor ben onu merak ediyorum. çok pis viraj yaparım da
oo o zaman iş karışır, motorların yatışına göre istikamet tarifi yaparsak şimdi tanjant, cosinüs falan işin içine girer kimse gideceği yere varamaz.
konak iskelesinden sinüs 60 istikametine git , tam postanenin önündeki dörtyoldaan tanjant 45 yönüne giderkenn.....
bi de bunların abileri vardır. biraz bilgilendireyim sizi. cotanjant, arcsinüs, falan diye giderler. isteyene bu konuda özel ders verebilirim. ilk gönüllü öğrencim mehmet olacak. çayın demlenme ve ısmarlanma açısının hesaplarını öğreteceğim kendisine.
Sonra Alp_tunay ve APV41 e de uzun fıstık yemenin açısı ve kabuk soymanın matamatiksel anlamını öğretip denklem kurduracağım....
integral ve türev aynı zaten sadece birbirlerinin dönüşümü. böyle dediğim zaman daha kolay oluyor konuya ısınmak. türev dediğin birşeyin başkabirşeye göre değişimi değil mi. mesela aldığın yolun zamana göre değişimi hızını (1. türev) senin hızının zamana göre değişimi ise ivmeni verir. (2. türev) ne kadar kolay değil mi?
mustafa abicim eğer tarifi tam çıkartamadıysan partnerine tarif edeyim o getirsin seni,
senin rozinante sanırım türk diildi dimi, yabancıydı;
şimdi rozinante yenge , konaktan go go go , soora mithatpaşa başında ilk soldan go , ordan yolun karşısından sağa go, ondan soora baya bi gooo go, karataş lisesinin yanından hemen sağa go , this iz orası
sen tarifi rozinanteye okut o seni götürür.
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
bizde bacanak oluyoz bu durumda dimi,
bizim aramız biraz açık ama şu sıralar, beni ne zaman nikahına alacan diyip duruyodu gittim trafikden ruhsatını aldım üstüme, şimdi de tutturdu ehliyetin olmadan bindirmem diye
ehliyet işi içinde bişi kalmadı yakındır, yazılı aşaması geçti şimdi direksiyon sınavımı denir gidon sınavımı denir işte o kaldı ama burdan başka bir topikde sorduğum bir soru var onu herkese sorayım
http://www.motosiklet.net/forum/864318-post14.html ?
yes yeeeessssss
yaşasın CAPONCU BACANAKLAR
soruya baktım cevap Z şıkkı
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
bak ne güzel anladın mehmetcim, şimdi tenefüse çık,
dönüştede integrale geçmeyi hakettin,
hani hızın zamana göre türevi ivmeyi veriyodu ya
ee integralde farklı bişi diil türevin tersi
ivmenin integralini alıncada hızı bulursun,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)