bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
orası neresi ya yeni mi açıldı akhisara.
Oh oh oh,milletin alışveriş çılgınlığı tutmuş.
Valla gelebilirsel gelirim Kolpa,gelemezsem de en kötü ihtimal telefon ederim MCA ya..
Adem bey mutlaka yapacaktır güzel bişeyler
Fiyatlarda yardımcı oluyor elinden geldiğince,zaten fiyatların piyasadan aşağı olduğunu gidince görürsünüz..
Ben kredi kartını fulledim Nakidite de sakatta.Bir müddet mendil bile almayacağım,artık üstünüzde yeşil şeyler görürseniz bilinki bendendir
benim MCA ya uğrayacak yerlerim ağrıyor size kolay gelsin
arkadaşlar bende MCA ya gelmek istiyorum. ama size yetişirmiyim bilmem.. siz kaçta orada olursunuz..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Cuma saat 6 da konak vapur iskelesinde olun... Toplanıp hep beraber gidicez......
o KADAR TANTANADAN SONRA DEİŞTİ...
AYNI GÜN SAAT DEVLET TİYATROLARI ÖNÜ....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
konak nerde vapur iskelesi nerde. yolun karşısında mı (alsancağa gidiş yönünde mi) olalım yoksa öteki tarafında mı?(inciraltına gidiş yönünde) birde iskelenin önünde dersen eğer kaldırıma çıkıp çimenleri geçip iskelenin önüne mi çıkalım motosikletlerle. anlamadım nerde buluşulacak yawww
tamam ben anladım gibi (vapurların yanına çekeriz motorları) sanki izin alabilirsen belirtilen saatte aranızda olacağım.. olmadı arkanızdfan gelir MCA da bişeyler bırakırsanız bende bellik, balaklava gibi aperatif bişeyler alırım.. görüşmek dileğiyle..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Bu kışın modası aramıza yeni katılmak Vatana millete hayırlı ve uığurlu olması dileklerimle
MCA'ya gelecek listesi:
1. çayağacı_35
2. alp_tunay
3. chatkut
4. bikerboy35
5. kumita45
6. kolpa
7. hızlıcesi2
8. PIERzig
9. holygun
10. yurtdas
Varmı artıran
Yer: saat 18:00 konak iskelesi yanı
Bende tam anlamadım konak iskelesinin neresi.Ama farketmez boş bir yer bulur yanaşırım
kaybedin birbirinizi aklınız başınıza gelsin, varyanttan inen adam iskeleye nasıl geçecek,devlet tiyatrolarının önünde su,mu çıktı, KILAVUZU karga olanın burnu OTTAN kurtulmaz,çakma izmirliyi dinleyin siz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ulen tamam Tiyatro önü olsun...Amma tantana çıktı ha.... Hep o wallacenin eseri.... Sanki gelecekmiş gibi karıştırıyo ortalığı....
Kaynar çay döküp haşlarım seni.... Bulandırma çay ı... Aman suyu...
TOPLANMA YERİ DEVLET TİYATROLARI ÖNÜ..... aYNI GÜN SAAT..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tiyatro önü saat 18:00
iii geceler MT İzmir..........
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)