O öyle gelir gider arasıra
O öyle gelir gider arasıra
cumaya ne var bea...na yapıonuz..
As The Years Go Passing By...
wallace da geri döndüüü
bu cumaa dururlar mı evdee
nerde başlarlargeceye bilmemde ozz da biteceği kesindir diyor kuşlar
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
abi benide yazın sizi yalnız günderirmiyim kambersiz döyün olmaz nerde buluşuyoz
benimde mont almam lazım zaten mehmet yazmış listeye toplantıdan 2 saat önce konakta falan buluşalım ben bilmiyorum MCA nın yerini
ARKADAŞLAR toplantı başlığını yazdım, onay bekliyor, gideceğimiz yer gurme, eğitim toplantısı olacak, ve mca yolumuzun üzeri gitmeden hep birlikte uğrarız tuncer geleceğimizi haber versin oraya
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
hatta bizzat forrapıda bekleriz
karmaçomaya aldıkları şeylere baya bi indirim yaptırmış modumuz bi kıyağınıda biz görelim
iyi iyi gurme yapalim bu hafta.. iyi oldu...
pazar aksamı bol muhabbetli bi okey oynadik, kız kardesimle ben, alp tunayla memo calli esli olduk... heh heheehe cift okeyler alp tunay in elinde patlaya patlaya kazandik... ne guzeldi, yaw ben bu alp tunay in ustune fazla gittim herhalde, adam bana karsi olunca her macta darma duman oluyo
orda bi cocukla tanistik, motora da bayagi hevesliydi, aykut mu neymis adi, abi size cok ozeniyorum, '''ben de universite okudum, ben de zengin cocuguyum beni de araniza alin''' diyodu... biz de ona adinin son 3 harfini nickine yaz gel dedik...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...oplantisi.html
Link açılmıştır beyler bayanlar...... Lütfen ilgi ve alaka gösterelim......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
üzmeyin kardeşimi aykutum gel sen abi TATLI SU motorcusuda olsan motoru kapatmışta olsan gel gruba bir çay söylersin hepsinin hafızası tazelenir seni hemen tanırlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ooo millet alışverişte. sezon sıkı geçecek demekki. bi günde toplanıp motorları yenilemeye gidelim ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)