Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    mehmetcalli35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125 & Mz 301 Fun & Presto 150t
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fırın erkeği.... Ama hidrofırın erkeği.......
    Abi o light fırın erkeği olmasın sakın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Yok... O her sabah tam koruma gidiyor fırına..... Korna falan çalıyom ama görmezlikten geliyo....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Neyse ben azcık ders çalışayım Acayip duygulandım,şu anda hayretler içindeyim.İçimden ders çalışmak geldi ilk defa

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neyse ben azcık ders çalışayım Acayip duygulandım,şu anda hayretler içindeyim.İçimden ders çalışmak geldi ilk defa

Hayret..Bir ara hatırlat da çocukluğuna ineyim senin.... Sorun ciddi... Bu saatte pek duygulanılmaz...

Motosikleti
    Hayret..Bir ara hatırlat da çocukluğuna ineyim senin.... Sorun ciddi... Bu saatte pek duygulanılmaz...
    Tamam abi yarın hatırlarım teras cafede.İn bakalım bi çocukluğuma

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar , durmadan deliden akıllıdan bahsediliyor. Deli kim akıllı kim ?. Delilerin yüzlerce binlerce tarifi bulunur ama akllının tarifini hiç bir yerde bulamazsınız. En akıllınız benim desem inanmazsınız. Nedenmi ? elindeki güzelim motoru sat (Honda shadow) sen git yeni bir suzuki M800 al ,çek kapının önüne bırak. yağmur üstüme üstüme varsın yağsın küçük hanım şarkısını mırıldan ,bundan daha akıllıca bişey yapan varmı içinizde ?
    Ha Sercan benim numaramı da silmiş olma ihtimalini gözardı edemedim 0533 213 18 29

vayyyyyyy, hayirlisi olsun Rahmi abi, kazasiz belasiz keyifli suruslere, iki gun girmedim ne guzel haber aldik senden... abi senin numarani silmedim aslinda kimsenin numarasini silmemistim... biliyosun ben 3-4 telefon birden kullaniyordum, bazi numaralar telefon hafizasindaydi, o telefonuda yamultunca numaralari kaybettim... ama senin ki digerlerinde vardi...

bak havada bugun duzeldi, aslinda motoru denemek icin bi Izmir yaparsin... aksama da guzel bi surpriz olur...

birileri gittardando yu sormus, dun gece gittardandoyla ilk once Sahilevlerinde sonra Goztepe sahilde uzun uzun gitar calip soyledik... gayette guzel oldu... ellerine, agzina saglik...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    len gelseydiniz ya yanımıza..... Gurmedeydik......

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster

birileri gittardando yu sormus, dun gece gittardandoyla ilk once Sahilevlerinde sonra Goztepe sahilde uzun uzun gitar calip soyledik... gayette guzel oldu... ellerine, agzina saglik...

Haydaaaa,biz adamı merak edelim onlar orada çalsın oynasınlar..
    Yav insan haber verir
    Eshefle kınıyorum sizleri..
    Madem geldin bir çığlık at gittardandom,bi haber ver..

yurtdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Joymax 250i
    Merhaba arkadaşlar.. bu gün atamızı saygı ile anıyoruz..
    sizlere Mustafa Kemal'in sadece bizim değil onu tanıyan herkesin onu örnek aldığını göreceksiniz..

Dünya Gözüyle ATATÜRK ...

sabırla okursanız her cümlenin okunmaya değer olduğunu göreceksiniz.Ve gözyaşlarınızı tutamadığınız da olacaktır..

Hepimizin bildiği gibi Mustafa Kemal ATATÜRK dünya döneminin liderleri içerisinden 21 inci yüzyıla geçebilen tek liderdir. Üstelik diğer liderler kendi halkları tarafından yok edilmemin acısını yaşamışken, o hala halkının ve dünyanın nabzında en büyük canlılığıyla, sevgisiyle, saygısıyla hala yaşayabilen dünyadaki tek lider.

Önemli olanda sanırım, yaşarken ölmek değil, öldükten sonra da bu kadar uzun süre canlı kalabilmeyi başarmak değil midir?

ATATÜRK’ü biz hep tarihe mal olmuş yönleriyle tanıdık: Asker ATATÜRK ya da devlet adamı ATATÜRK olarak.

Bu verdiğim örnek dünyada tek olan örnektir. Zaten herhalde bir başkasına da rastlamamız mümkün değil. En büyük düşmanı; hani şu ordularını denize döktüğü düşmanı, Yunan başkomutanı Trikopis. Hiçbir zorlama olmadan, hiçbir baskı olmadan her Cumhuriyet bayramı Atina’daki Türk büyükelçiliğine gidiyor Trikopis, ATATÜRK’ün resminin önüne geçiyor ve saygı duruşunda bulunuyor. Böyle bir saygıyı en büyük düşmanında uyandırabilen bir Mustafa Kemal.

Yıl 1938, General McArthur’un en zor, en problemli, en buhranlı dönemi. Birden çok sıkılır ve yanında duran yüz yirmiden fazla kişiye döner ve aynen şöyle der:

“Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal’i görmek için neler vermezdim” dedirten o büyük özlemi ve onu oluşturabilen Mustafa Kemal’i.

Yada, yıl 1938. Bir İran’lı şair bir Tahran gazetesine ölümü üzerine bir şiir yazar. İşte o şiirin iki mısrasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Diyor ki;

“Allah bir ülkeye yardım etmek isterse onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir.” dizelerindeki bu kıskançlığı oluşturabilen Mustafa Kemal.

Yıl 1976, UNESCO üyelerine bir öneriyle gelir. Öneri paketindeki bir cümleyi sizlere okumak istiyorum. Diyor ki ”Bu gün UNESCO’nun üzerinde çalıştığı bütün projelerin isim babası Mustafa Kemal’dir.” Öneri nedir ? Öneri ise onun doğumunun yüzüncü yılında, 152 üyesi vardı UNESCO’nun 152 ülkenin devletleri aynı anda kutlasın önerisidir. Birden İsveç delegesi ayağa kalkar ve şöyle söyler:

“Ne yani dünyada bu kadar devlet adamı var hepsinin doğum gününü böyle kutlayacak mıyız?” şeklindeki kinayeli sözlerine, Rus delegesi ayağa fırlar yumruğunu masaya vurur ve 152 ülkenin delegelerine aynen şöyle söyler;

”Genç delege arkadaşım hatırlatmak isterim ki ATATÜRK öyle dünyadaki herhangi bir lider değildir, bırakın onu bir yıl anmayı her ülke her problemimizde çare olarak aramalıyız” sözlerini döktürtebilen bir Mustafa Kemal. Sonra nemi olur? UNESCO tarihinde ilk ve tekdir hiç negatif oy yok, hiç çekimser oy yok 152 ülke şu metne imza atar; hani İsveç delegesi demişti ya “ne yani” diye. O İsveç delegesi bu imzanın atıldığı gün mikrofona gelir ve aynen şunları söyler;

”Ben ATATÜRK’ü inceledim bütün ülkelerden özür diliyor ilk imzayı ben atıyorum” diyecektir.

İşte o muhteşem belge diyor ki;

“ ATATÜRK KİMDİR; ATATÜRK ULULARARASI ANLAYIŞ, İŞBİRLİĞİ, BARIŞ YOLUNDA ÇABA GÖSTERMİŞ ÜSTÜN KİŞİ, OLAĞANÜSTÜ DEVRİMLER GERÇEKLEŞTİRMİŞ BİR İNKİLAPÇI, SÖMÜRGECİLİK VE YAYILMACILIĞA KARŞI SAVAŞAN İLK ÖNDER, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, DÜNYA BARIŞININ ÖNCÜSÜ, BÜTÜN YAŞAMI BOYUNCA İNSANLAR ARASINDA RENK, DİL, DİN, IRK AYIRIMI GÖSTERMEYEN, EŞİ OLMAYAN DEVLET ADAMI, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU”

Var mı böyle bir metin! Bir filozof derki “bir ülke için kıstas aradığınız zaman o ülkenin en büyük liderini gözden geçirin” şu anda kıstas arayan ülkelere sanıyorum bundan daha iyi bir metin gösteremeyiz. İşte bu metin 152 ülke tarafından imzalanmıştır. Eşi olmayan devlet adamı metni. Peki daha sonra ne olmuştur; 151 ülkede hemen hemen bir yıl boyunca her yerde bu metni görebiliriz, soruyorsunuz bana o bir ülke kim? İşte o ülkenin adını vermeye benim dilim maalesef varmıyor.

Hadi gelin Haiti’ye gidelim. Yıl 1996, Haiti Cumhurbaşkanı ölür. Bir vasiyet bırakmıştır. Haiti’ye baktım haritada bir kutup kadar uzak ülke. Haiti Cumhurbaşkanı 1996 da öldüğünde vasiyeti açılır. Vasiyetinde mezar taşına yazılması için bir metin bırakmıştır. Haiti Cumhurbaşkanının bugün mezar taşında yazan hitabeyi sizlere okumak istiyorum. Diyor ki “Bütün ömrüm boyunca Türkiye’nin lideri Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anlamış ve uygulamış olmaktan dolayı mutlu öldüm”

Peki yıllar bir şey değiştirir mi? Hayır. 2000 yılında bizim medyanın kaçırdığı bir bilgi var, ABD Başkanı milenyum mesajını veriyor. Mesajın bir yerinde aynen şunları söyler; “Bugün milenyumun hiç şüphe yoktur ki tek devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’tür. Çünkü o yılın değil asrın lideri olabilmeyi başarmış tek liderdir.” 2000 de ABD Başkanına işte bu gerçeği de ifade ettirebilen bir Mustafa Kemal var. Asker Mustafa Kemal’in, Devlet adamı Mustafa Kemal’in çok dışında bir Mustafa Kemal.

yazı alıntıdır...
    Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
    Ya 3,5 Atarsın
    Ya 4 dörtlük yaşarsın...

Motosikleti
    Arkadaşım yazı için çok teşekkürler.Şu anda bu mesajı yazabiliyorsam bu atatürk ve binlerce şehit olan askerimiz sayesindedir.Atatürk ve bu vatan için canını feda etmiş herkesi saygıyla anıyorum

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu konuda açılmış bir topic var.Oraya yazsanız bence daha iyi olur.Üzüldüm resmen,yarım gündür topic açık ve daha 15 mesaj bile gelmemiş
    Buraya yazıp sadece İzmir lilerin okuması yerine,oraya da yazmalısınız bence.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu konuda açılmış bir topic var.Oraya yazsanız bence daha iyi olur.Üzüldüm resmen,yarım gündür topic açık ve daha 15 mesaj bile gelmemiş
    Buraya yazıp sadece İzmir lilerin okuması yerine,oraya da yazmalısınız bence.
    Pınarın çayı daha ilgi görüyor......

Motosikleti
    Pınarın çayı daha ilgi görüyor......
    Bugün dikkat ettimde birçok kişi bugünün anlam ve öneminin farkında bile değil

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bu arada Bizim belifeles Özlem bisikletini çaldırmış arkadaşlar.......

Geçmiş olsun diyorum... Motora terfi etmek için bahane olması dileklerimle....

Motosikleti
    CBF 250
    Özleme geçmiş olsun dileklerimi iletirken iki tekerin pek özleme yaramadığını görüyoruz.Kendilerine saygımızı ve sevgimizi sunarken sıradaki parçayı ona gönderiyoruz...DEATH METALLİCADAN unutuuuuulmAAAZ na naaa naaa naaa naaaa!!!
    :pr::pr::pr:

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Bu arada Bizim belifeles Özlem bisikletini çaldırmış arkadaşlar.......

Geçmiş olsun diyorum... Motora terfi etmek için bahane olması dileklerimle....
    2 tekerde şansımız yaver gitmedii malumm kışta enn iisi ben 4 tekere terfi ediyimm
    bu sefer senin evin orda mendil açsamda yetmez ya neysee

Alıntı duyulmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özleme geçmiş olsun dileklerimi iletirken iki tekerin pek özleme yaramadığını görüyoruz.Kendilerine saygımızı ve sevgimizi sunarken sıradaki parçayı ona gönderiyoruz...DEATH METALLİCADAN unutuuuuulmAAAZ na naaa naaa naaa naaaa!!!
    teşekkürler ahmet ama unutulmazz falan değilde en iis facebookda bi oluşum yapalımm bisikleti çalınanlarr diyee

bu arada manisanın malumm devecilerinin gazabıymış
    gündüz vaktii zincirli bisikleti çalıyorlarr apartmanın içindenn
    dün gece teşhis ettik adamlarııı
    yarr etmicemm 2 tekerimii kimseleree
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    slm mt izmir tayfası biz nasip olursa haziran ayında izmirdeyiz karsıyaka da birkaç tane akraba ziyareti ve tatil yapıp yolumuzu alacagız inşallah misafir mt guruplarına yaptıgımız gıbı karsılanırız dıye umuyorum 3 yada 4 motor gelecez ve egenin incisi izmiri gorecek ınş hayatım boyunca gıtmeyı en cok ıstedıgım sehır inş herhangı bır aksılık cıkmaz
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Tabiiki bekleriz.... Ama önceden haber verin....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    7 ay önceden haber verdiler ya daha ne kadar önceden haber verecekler izmire gelsinler bak nasıl bir karşılama olacak, kimseyi gülmeden yollamadık buradan
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 ay önceden haber verdiler ya daha ne kadar önceden haber verecekler izmire gelsinler bak nasıl bir karşılama olacak, kimseyi gülmeden yollamadık buradan
    Gelmeye yakın haber verirlerse daha iyi olur diye şşeetttiydim... Hazirana kim hatırlar ki?...

Niye kızıyonuz parmak kadar çocuğa.....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler