mehmetcalli35 amcam aksam uzerı aradı vaz gectı karar veremedı neyse benımde gonlum yatmamıştı cuma toplanıyomuyuz
gorusuruz sevgıler
Cengizcim Burası urla ,takipçi meselesini yırttık,geriye kalıyo MT izmir çay meselesi. Yaaa naapsam acaba bu çayların altından kalkılırmı ? hele Murat kardeşime bir semaver az gelir, gelin şu işi tatlıya bağlıyalım, ben bu kadar yükü kaldıramam bunun yerine ikşer duble aslansütü yanında da kavun ,karpuz beyaz peynir olsa işinizi görmezmi. Pazarlığa açığım ona göre.
oooo teklif güzel ikişer duble peynir kavun da var. ee biz bunu düşünelim. Dedem senin gülen yüzün hoş sohbetin yeter bize ama biz yine de arada çay içeriz diğerlerinin üstüne. Şöyle yaparız o senin teklifin üzerine adam başı birer duble çaylada geceyi bağlarız. Nasıl olur?
Bu arada GitarrdanDO gene kayboldu gören duyan haber alan var mıdır? en son gitarı bir akord edeceğim ve geleceğim dedi gidiş o gidiş. Kardeşim ses ver arada bir lütfen. İyi misin?
Günaydın İzmir MT
günaydın mehmet bu cuma nerde çay ısmarlayacan huzurevi Mt üyelerine
karmacoma mustafa var ama sakın yaşını sorma sen ona.
benim gibi çıtırı huzurevine soktun ya ,
sorsun ya bişi olmaz,
-gelmeyenlerin heyecanla bekledikleri, geçenlerin de ah çekip geri dönmek istediği yaştayım.
May The Force Be With You
AKşam 8 den sonra gurmedeyiz... Takılmak isteyen olursa bekleriz.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[QUOTE=Wallace;857579]oooo teklif güzel ikişer duble peynir kavun da var. ee biz bunu düşünelim. Dedem senin gülen yüzün hoş sohbetin yeter bize ama biz yine de arada çay içeriz diğerlerinin üstüne. Şöyle yaparız o senin teklifin üzerine adam başı birer duble çaylada geceyi bağlarız. Nasıl olur?
Çok masraflı oluyosun Murat yaaa (şişşt kimseye deme ama) sana beyaza boyanmış rakı bardağında çay da ikram eder bir kıyak geçerim. ama ,aman kimse duymasın
Mustafa o gün Er 5 le tam aşk yaşarken geldin girdin dış kapıdan bütün büyüsünü bozdun ortamınMümkünse geleceksen cumartesi akşam ER5 i bırak "bugün git yarın gel!!!" hahahhaaa,Wd 40 al bi de,bitti...Pazar günü Er5 le beni başbaşa iken rahatsız edecekseniz bile bi arayın,toparlanalım demi...
Hemen pay çıkarın kendinize,HEMEEENNN!!! Choopercılar akıllı,Ybr cilerin allah müstahakını versin,cbf ciler kahrolsun,Er5 çilere benden çay,her barmen bana bir bira,herkezden bana bi duble,scootercıların allah gönlüne göre versin,racingçilere allah zihin açıklığı versin .AMİN
:pr::pr::pr:
git seni yolsunlar orada bize çay ısmarlayacak paran kalmasın, evinde oturda biraz çalış bardak olayına, akşama kaçacak delik arama
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)