yanlış bir durummu yakaladın habersiz gidince bu işin üzerine gitmek lazım gençlerimiz heba olmasın biz kendimizi feda ettik bu yollarda yine yaparız
yanlış bir durummu yakaladın habersiz gidince bu işin üzerine gitmek lazım gençlerimiz heba olmasın biz kendimizi feda ettik bu yollarda yine yaparız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ya arkadaşlar , durmadan deliden akıllıdan bahsediliyor. Deli kim akıllı kim ?. Delilerin yüzlerce binlerce tarifi bulunur ama akllının tarifini hiç bir yerde bulamazsınız. En akıllınız benim desem inanmazsınız. Nedenmi ? elindeki güzelim motoru sat (Honda shadow) sen git yeni bir suzuki M800 al ,çek kapının önüne bırak. yağmur üstüme üstüme varsın yağsın küçük hanım şarkısını mırıldan ,bundan daha akıllıca bişey yapan varmı içinizde ?
Ha Sercan benim numaramı da silmiş olma ihtimalini gözardı edemedim 0533 213 18 29
rahmi abi hayırlı ugurlu olsun allah tekerini hep düz bassın buarada inşallah iyisindir görüşmek üzere kendine iyi bak
güreli abi çok yakışıklı makina almışsın,
hayırlı, uğurlu ve genelde kuru olması dileğiyle,
özgürüm sen duyulmazı motor yıkarken görsen, gidip motoruna bi kova çamur döküp getirirsin sevinsin diye ,
adam transa geçiyo, makina parladıkçada tarifsiz bi keyif alıyo, sıgara kullansa en son makinayı kucaklayıp bi de sıgara yakacak yani o derece değişik bişi bu duyulmaz,
bi sonraki temizliğede sana geliriz ya canın sağolsun,
ne güzel Mt ya millet araba yıkamaya para veriyo, bizde gel bende motor yıkayalım diye teklif geliyo, sevdim bu işi ben, bi tanesiniz
May The Force Be With You
rahmi abicim hayırlı uğurlu olsun yeni makinan. kazasız belasız keyifle binmek nasip olur inşallah. akıllı adam olduğun zaten motorundan belli. chopper cılardan deli çıkmaz çıkmadı çıkmayacakta....
slm dostlar nasılsınız sıyah ybr me talıp cıktı 2006 model kanunı tıger 250 takas yapmak ıstıyor 1500km ben kararsızım yarın gıdıp motoru gorucem sızce nasıl fıkırlerınızı alabılırmıyım
Kafa kafayamı düşünüyorsunuz takası
evet dedıgıne gore motor 80 km de tıtreme oluyormus bu hepsınde varmış arka tekere balans olmuş bakımlarını hıc yaptımamış
Rahmi abi,güle güle kazasız belasız kullan motosikletini.
Çok sevindim..
Valla hepiniz saolun , bugün gidip garibana bir yağmurluk,ceket aldım. yağmur olmasada geceleri çiğ yağdığı için üşüyordu zavallı, bende bu gece sıcak sıcak uyurum heralde.
hayırlı olsun rahmi amcam, biz bir hesap yapalım bakalım sana kaç adet çaya patlayacak bu yeni makine, biz seni haberdar ederiz, sen demliği ocağa koyarsın
izmirde artık yeni makine alanlar şöyle hesap yapıyor;
5000 ytl makine
150 ytl alım,satım
25 ytl sigorta
150 ytl takipçi,vize
125 ytl MT İZMİR ÇAY
TOPLAM 5,450 YTL
CENGOMOTO
Neeee cuma günü Rahmi amcamızın yanına çay içmeyemi gidiyoruz
Burnum sanki düello kokusu alıyor Çengis abicim benim nefesim kesilmes kolay kolay Sabırsızlıkla bekliyorum bana göre yolunuzu Abi napayım ben uzun yola alışmış birisiyim.2 haftada bir uzun yola çıkmazsam allerji oluyorum Yerimde duramıyorum garip garip davranışlar sergilemeye başlıyorum Geçen pazar bir nebzede olsa uzun yol isteğimi tatmin ettim.Ama 1 hafta geçti üstünden.Yani ortalama bir hafta sonra kaşınmaya başlarım
bu haftaki toplantıdan sonra seni RİZE ye yollayacağız çay alıp geleceksin 15 günde bir
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)