aha da son mesajından bişiy anladıysam er-5 siyahı olayım, gece lacivert gündüz siyah olan tonundan
aha da son mesajından bişiy anladıysam er-5 siyahı olayım, gece lacivert gündüz siyah olan tonundan
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
herkese selamlar bende yakında alıyorum bi cruiser ama tabi önce bi iş bulmam lazım :D neyse herkese tekrar selamlar
hoş geldin aramıza motoru alana kadar toplantılara katıl bari
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaslar,
isteyen arkadaslar telefon numaralarini bana ozelden atarlarsa sevinirim, bi cok kisinin numarasi silindi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
iyi haftalar izmir...işiniz rast gitsin
hakkatten ya bu topiğimiz birazcık ihmal ettik sanki,
herkese günaydın, hayırlı işler
May The Force Be With You
iyi haftalar izmir. yediniz mangalları ancak sindirirsiniz şimdi.
İyi haftalar...
Ve yine aynı soru " Bizde hiç akıllı adam yok mu ? "..
Hala ıslağım
Neyse..
valla bence yok kardeşim. izmir Mt de akıllı adam ara da bul. bütün kırıklar , et oburlar, çay kolikler, sohbet manyakları burada....
İzmir Mt nescafe 7 si birarada gibi maşallah
şişşşşşttt çatada prang
CENGOMOTO
çok ucuza gitti tarık esefle kınıyorum10 kuruşluk kaza diye buna denir
CENGOMOTO
SAVAS BASLASIN! ! !
genc mt'liler- huzur evine karsi
1) Halı saha Macı
2) tavla turnuvasi... (onumuzdeki hafta)
3) LANgırt turnuvasi(ozellikle alp-tunay ve ben teke tek) onumuzdeki hafta
4) Bilek guresi (ozellikle alp-tunay iki elle, ben tek elle iddia ediyorum) her zaman
6) OKey... inciraltinda olabilir
7) yiyorsa bide uzun essek?
evet arkadaslar sahalari hergun bizi kaziklayan, hile ile oyunlari kazananlara birakmayalim... odedigimiz hesaplarin acisini cikaralim artik... savasi baslattim ama desteklemesseniz cok tırsarım... yani alp tunayla kafa kafaya her zaman varim, ama gunden gune buyuyorlar... intikam zamani...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
30 yaşını bitirdiğin gün buraya geleceksin unutma, virajı dönerken hep ileriye bakacaksın 30 uncu viraj bitince buradasın karga çomağıyla seni birisi orada bekliyor olacak
CENGOMOTO
destek yok yalnız kaldın bir çok arkadaşımız 30 uncu virajın sonunun bizim yanımız olduğunu biliyor ve bu olayın hata kaldırmadığını hata yapanın ÇAKMAKLA karşılaşacağını öğrendi,istersen bardakların olduğu masada, istersen tavlada kozlarımızı paylaşırız
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)