az ye de git bi suzuki al heheheh
az ye de git bi suzuki al heheheh
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ben ilk okulu 5 senede bitirdim üstelik o zamanlar virgül falan yoktu kemiklerle mağaraların duvarlarına yazılar yazardık sonradan arapça çıktı ondada yoktu şimdi ise türkçe diye bir dil var latin alfabesiyle yazılıyor ama kimse kullanmıyor örnek olarak ; nbr arkdaşlar bn sizi çk özldim araşalım grşelim byy
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
As The Years Go Passing By...
yuh be izmirime bak harbi herkes kopmuş. Eskiden bir tane kırık işler müdürü vardı, sonra istifa etti huzurevi Mt sakini oldu ama arkasından 40 tane kırık yetiştirmiş. Çengiz Baba ve 40 kırıklar diye grup da kurar yakında...
Bu arada o mangal işini hakikaten yapalım. Yanınada etle güzel giden insana keyif veren, sohbet arttırıcı da açtık mı süper olur.
Mangalın yanında açacağımız sohbet artırıcı kimden bakalım Ben beleşciliği sevmeye başlamıştım.Şimde cebimden para çıkarmak zoruma gelir
alp_tunay VS APV41 FIGHT ortalık karışmış
Mehmet beleşe dağ dayanmaz boş ver sen beleşide üç beş bişiler çık bakalım ordan en azından 20 lik H2O beyazlatıcı iyisinden
walla bi oyun oynadık millet beleşe uyandı yaa..
kurtlar sofrası oldu forum bi anda kim hangi işi beleşe getirsem diye bakıyo artık
Ayıp ettin bende üç beş bişeyler çıkayım sorun değil ama 20 lik H2O beyazlatıcı hemde iyisinden dediğin dalga nedir acaba Benim bildiğim bi H2O su var birtek.ama bildiğim kadarıyla onunda 20 lik beyazlatıcısı falan yok.yoksa varda benmi bilmiyorum beni bi aydınlat rica etsem
var var ufakları da çıktı artık. eskiden bunlar 2 kardeşti küçük olan 35lik büyük olan 70 likti. sonra bunların yurtdışında bilmedikleri bir abileri varmış, 100lük o geldi türkiyeye. oldular mı 3 kardeş. Sonra birgün bir baktılar ki yeni bir kardeşleri daha olmuş. 20lik. işte böyle şimdilik bunlar 4 kardeş yaşıyorlar birarada
valla dizi gibi oldu bu hikaye. burdan 258 bölüm hayat ağacı çıkar da şimdi millet diyecek hayat ağacı ne? Sam vardı siz bilmezsiniz ne güzel bir kızdı o Sam bir de yakışıklı bir dedektif vardı Keil Masters diye.
Ahhh Sam ahhhh. gençliğimin ilahıydın be yaw
Murat abi bence hikaye yarım kalmış.Tarık demişki iyisinden olsun.Yani hikaye şöyle devam etmeliydi.Bu kardeşlerden birisi çok iyi,yardım sever melek gibi birisiydi fakat diğer kardeşi vardıki kötümü kötü,günahkar,şeytan gibi birisiydi v.s gibisinden devam etseydin eğer bırak 258 bölümlük diziyi 541618464234265 bölümlük bir yılan hikayesine dönüşürdü
Bu arada kardeşlerin hikayesinide dinleyip bayağı bi aydınlandım.Tarık ayıp ettin arkadaşım sen iste yeterki ben sana 35 lik kardeşin iyisinide alayım nolcak.aramızda lafımı olur
May The Force Be With You
Fark sınavında ilk yardımmı çözülüyordu
ya zaten kolpa nın karadenizde 3 dönüm çay tarlası varmış. rize Mt söyledi bana da.
Tarık ın da aslıyok ovasında 12 dönüm çay tarlası varmış...Dedikodu işte.....
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)