çok geziyorlar çok sana GPS cihazından vermedilermi daha biz onları o şekilde buluyoruz yada burnunu kullanacaksın MANGAL VE ÇAY KOKUSUNU takip et kesin bir mt li vardır orada
çok geziyorlar çok sana GPS cihazından vermedilermi daha biz onları o şekilde buluyoruz yada burnunu kullanacaksın MANGAL VE ÇAY KOKUSUNU takip et kesin bir mt li vardır orada
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Giderken 2 motor vardı gurmede.Dönüşte onlarda yoktu.Yarın sabah özdereye gidecem öyle olmasa izmir kazan ben kepçe arardım onları :D Neyse bugünlükte yırttılar benden.
O iki motor bizdik..Erken gitmiştik.... Gelseydin keşke....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tüh be bilsem gelirdim yanınıza.Neyse cuma günü görüşcez nasılsa.Beleş çay içmeye gelcem bende
31 Ekim-4 Kasım günleri arasında modifiye fuarı var haberiniz olsun izmir mt
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
ya abicim huzurevi MT sakinleri siz biyonik misiniz? akşam gurmedeymişsiniz gece nette. sabah nette. ne zaman uyuyorsunuz. Alp_Tunay kırmızıçam da oynayacakmış nasıl bir film çekecekler çok merak ettim ama kesin dublör olarak çengizi de alır yanına.
Holygun kardeşim nasıl bir oyun bu sivil olmak lazım falan. bana da gönder bakayım şu linki.
Mehmet gidelim abicim oltalar tozlandı.
günaydın gerci biraz geç oldu ama
arkadaşlar nasılsınız toplantı ve geziler nasıl geciyor gecen apv 41 gördüm 29 ekimde
forrap, bu adam harbi playboy adam ya özeniyorum cocuklugunu yaşayamadımı ki
wallace abi bu kadar talep olacagını bilseydim direk link koyardım sonrada atılırdım zaten gönderdim...
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Alp_Tunay izmiri yedin bitirdin be. Ankarayı kuruttun izmire geldin sırada istanbul var sanırım....
Holygun ben biliyorum bu oyunu oynadım bir kaç kez de hatta. Çok esnek olmak gerekiyor ama söyleyeyim.
HAhahahahahahahahahhaaaaaa
Bunun için alete ne gerek var.10 numara burnumuz var.Kimsenin mangalı gelmedi mi yaaa.İki şiş çevirelim...
ya Mustafa sen neden zahmet ediyon ki,ehliyet falan,biz ne güne duruyor şöförlük yaparız,kapı açamasak da peglari açarız,ayaklığı kaldırırız,motoru yıkarız.....Kullanıp kendini yorma...Rica ediyorumne gereği var
:pr::pr::pr:
DUYULMAZIM biz mangal olayını hazırladıkta bir arkadaş var ehliyet alacakmış yakında siz zahmet etmeyin ben size parti vereceğim dedi bizde birkaç hafta mangalı erteledik hatta hiç et yemiyoruz yemekleride ölmeyecek kadar yiyoruz son hafta hiç yemeyeceğiz muratta çayı bir hafta içmeyecek TOPTAN halledeceğiz arkadaş artık motorumu satar ehliyeti gerimi verir bilemem
CENGOMOTO
beleşçi mehmet bide benzini beleşe getirsek çok süper olucak dimi
Aynen öyle aykut abi.Yenilen bide depoları doldursa fena olmaz hani
Ya bu arada aykut abi msn'e falan girmiyorsun hiç.
İzmir sırf beleşçi memleketmiş...Biz boşa gelmişiz..Bunlar bizi yiycek lem burda... En iisi kaçmak.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
okuyanda gerçekten öyle zannedecek alper hepimiz birer GOLDWİNG parası yedik sadece tarıkla kolpa yanında birde mobilet parası fazla yedi
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)