kesin buLuşcaz zaten hiç kaçarı yok
kesin buLuşcaz zaten hiç kaçarı yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeş sen sanayideki ismail ustayı tanıyrmsn motorcu elinde hangi motorlar var bana bilgi verirsen sevnrm
[Rize - MT]
bende varım yazın rizeye gelcem (istanbul-rize =1300 km zor olcak ama dinlene dinlene artık ) inş. buluşuruz
[B][B][/B]| ıSдŋβuL_DuмάŊ™® | ۰۪۪۫۫●۪۫۰ [B][/B] '' HayaTı Öyle Dolu YaşaKi, Seni ÖLdürmeye Gelen SenDe DirilsiN... ::melek02:[/B]
Gel kardeşim Gel Rize ye gelinmez mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
EE hadiyin arkadaşlar buluşacaksanız buluşun bee ağaç ettiniz bizi burada Resimleri bekliyoruz ona göre Gaziantep'den sevgiler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Sen karısma laa biz biliriz işimizi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yaz Rize ye bir motorcudaha
ama antalyada oturuyom
Oooooo ; Hoşgeldin Torosso
iLLaki yoLun Rize ye düşer
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz yauw.. ettik motoru harap.. ne zaman geleceksin?
reis ; şimdi yaLowa dayım.. bayram diye ailemin yanına geldim ; cumartesi burdan cıkarım gece ordayım ! öbür gün de okuLa gitcem ne zaman gelirim bilmem yani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tüm Rize'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Bütün Rize Li dostlarımın Bayramı Mübarek OLSun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gelirsin bilirim.. gel de şu kış günü yapamadığımız şu geziyi yapalım.. ben yürürüm.. ya da artçı olurum.. motor bozuk üşüttü de..
sağol senin de bayramın mübarek olsun..
Sağolasın SaLToN kardeşim.. Senin de bayramın mübarek olsun..
Bu bayram herkese sağlık, afiyet ve huzur getirsin..
@Burak :
Reis Rize de bi motor war Hyo GT 250 R .. satılık mış ilanını şimdi gördüm ; senin resmin war hatta...
elemanı tanıyosan o motorla takas makas bişi yapaLım alalım onu bi haber ver bana acele
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]
MT Rize ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT Rize ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Can-ı Gönülden Teşekkür ederiz MT İZMİR Ailesi, BikerBoy35, Özer ve Murat abim.. Sizin de yeni yılınız kutlu olsun.. Sağlıklı bir ömür dilerim.. Saygılar diliyorum..
ALeykümselam Pre_Lude
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)