buluşma yattı mı? cakalaz geldim senin motorun yanına aragaz cektim o kadar, korna caldim yoktun.. sonra da haber alamadım.. elint'de de telefonum vardı.. haber verün..
buluşma yattı mı? cakalaz geldim senin motorun yanına aragaz cektim o kadar, korna caldim yoktun.. sonra da haber alamadım.. elint'de de telefonum vardı.. haber verün..
aGa yukarıya gelseydin üstteydm ben neise haftayaa buLuşcas öLe dedik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Merhaba rize mt 12/082007 tarihli buluşma çakalaz'ın işleri yüzünden yattı benim suçum yok. masumum
bu haftada benim nöbetim var
Aslında motor alana kadar buluşma olaylarına katılmamaya karar verdim. Kış sonu gibi motor almayı düşünüyorum ozaman görüşürüz.
oLur mu kardeşim waLaa arkadaşlar bu hafta sonu ARHaWi ye gidiyorum festivaLe eLint artık sana yakınım pazar günü geLirsin görüşürüs
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
urfadan selamlar çok iyi yapmışsın kardeş sevindim
burda çok motorumuz var bizim inşallah sizinde olur başarılar
astek kardeşim aramıza hoşşgeldin de bu nası mesaj neise urfa ya selamlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motorum çalışmıyor, tatilden döndüm , bir ay garajda kapalıydı , koluna bir asılayım dedim , marş var motor yok , depo dolu ,akü dolu genede tınlamıyor , gıcık oldum , hafta sonu biraz kurcalicam oldu oldu olmadı kompetan motora ,
belkide benzin döküp yakarım hepten kurtuluruk
honda transalp alcam , çin malının ömrü yok
cakalaz senin motor ne , ne aldın merk ettim
:pr:
hayırlı olsun , şık duruyor ,paslanmaya karşı dikkat, malum memlekette rutubet eksik olmuyor, azıcık hava akımı olan bir yerde muhavaza edersen sorun olmaz, birde silah koruma spreyi ile boyasız yerleri korumaya alabilirsin , yada ince bir makina yğı tabakası ile ,
markasını göremedim ,sanırım 125cc, tam bir öğrenim makinesi , ilerde ss binersin ,nşallah
150 cc bir çelik yuan ben de öğrenmek iç.in aldm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yağmurlar başlıyor artıkın , motorun tadı kalmaz ,
MiLLeT artık Giresun TireboLu dayım hafta sonları anca düşerim rize ye maLum okuL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayden Rize MT ... Muhabbete dewam da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
SlmLar bende rizeliyim ve motora gonul verenlerdenim simdilik arkadasın sukutır :D la dolanıoz ama şimdik allah izin ederse gemiye gidebilsem bidaha yazın mondial 125kt alcam.(amin) Rizede su an pek motor yok mavi bi sport var bir kac chooper bir kac cruiser 40 50 dane de sukutir var benım gordugum bu sayıların artması dilegiyle rizede olanlar bilir dagmaranı gecen gun ordaydk orda çalışan bi arkadas var baktım motorsiklet.net in tshirtini giyiyor hemen yanasdım tabi sesimii duyarsa bi baksın . tabi bu 1 2 kişiyle olmaz birlik olmamız Grup olusturmamız Lazım guzel planlar yapılabilir dimi yaylalar ayder yaşanacak az zaman gidilecek cok yer var cakalaz kardesim sen simdi giresundamısın burdaysan paslasırız diodum ortomoto abi sende rizedesin galiba neyse baska rizede ikamet eden varsa bi bulusak diorum yada motoru alımm ole bulusuruz neyse simdilik bu kadar herkes allaha emanet kendinize iyi davranın gorusmek uzere
Kardeşim hoşgeldin aramıza demek rize de MT t-shirt ü giyen benden baskası da war neise Ben şu an Giresun - TireboLu dayım ama bazan hafta sonları felan geliyorum Rize ye takılırız görüşürüz sen yeter ki iste
Tekrar dan Hoşşgeldin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ÇoK Doğru... inşş Rize de olabilirim bişiler yaparız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoşgeldin erdalyilmaz..
Umarım sitede iyi vakit geçirirsin.. En yakın zamanda bir motor edinmen dileğiyle..
eyvallah herkese insallah imacosfx kardesim yazın bakıcaz ekonomik problemleri atlatırsak olcak cakalaz kardesim sende saolasın karsılaman icin insallah bigun bulusuruz hadi allaha emanet
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)