ewet Dün acaip yağmur yağdı ama olsun Toprak suya doysun
ewet Dün acaip yağmur yağdı ama olsun Toprak suya doysun ...
ewet abiciim dün acaip yağdı Bırakalım yağsın toprak suya doysun
ewet Dün acaip yağmur yağdı ama olsun Toprak suya doysun
ewet Dün acaip yağmur yağdı ama olsun Toprak suya doysun ...
ewet abiciim dün acaip yağdı Bırakalım yağsın toprak suya doysun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hafta sonu motorumla rize - giresun yaptım ,hava çok güzel yollar kaymak gibiydi, nefis bir geziydi, keşke tur yapacak arkadaşlarda olsaydı yalnız gitmek biraz sıkıcı
bu arada yeni birşey keşfettim , bilmiyordum belki benden öncede keşfeden olmuştur
benim motor cruser tipinde yani ayakları ileri doğru uzatıyon bu da tüm ağırlının popo üstüne binmesine neden oluyor. haliyle bir müddet sonra ağrıma başlıyor , ardcı ayaklıklarını indirip dizlerimi biraz bükerek ve ayaklarımı biraz geri götürerek ayaklarımı ardcı ayaklıklarına koymayı denedim , harika oldu , rahat bir konum sağlıyor, kontrolüde kaybettirmiyor, hatta hafif ayağa kalkmayıda sağlıyor, nefis oldu bu keşif,
uzun yol cruser sürücülerine tavsiye ederim ,
:pr:
Beni de alsaydın yaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar yakın tarihte rizede bir gezi planımız var.Katılmak isteyen olursa bana ulaşsın.
Gezinın yapılacagı yerler trabzon uzun göl, sümene manastırı, rize ayder. Bir araya geldigimizde fikirler dogrultusunda nereye gidecegime karar veririz.!!
Ben varım usta.. Hatta beni iki kere yaz.. Arkadaşlara abilerime de haber veriyorum..
EHu Ben zaTen geliyorum HaTTa ben Bugn de ayder deydim
BENCe iLk ayder e gitmeliyizzzz hawa ii oLunca
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
görüşşrükkk .............
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
usaklar bı rızelı daha geldı yer acın..................
Hoşgeldlin kardeşim İST a selamlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eyvallah saol.seneye ınsallah kuvvetlı bı motor alırsam seneye rızedeyım.
departed, gel bekleriz ayıpsın..
kuvvetli kuvvetsiz.. berim ramzeylen dün yola çıktık.. babam ve ben.. + birkaç çanta da arkaya.. vurduk giresun yoluna.. gidiş geliş 530 kilometre.. Espiyeden Yağlıdere ordan da Çakrak ve en sonunda Yeniköyde durduk.. Güzel geçti yolculuk.. Motor hiç sorun vermedi.. Karadenizdeki tüm motorcu arkadaşlara tavsiye ederim.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar..
ınsallah nıyetım var.yaylaları bı gezerız.
Bu yaz daha yeni basladı Hele bi geleyim rizeyee o zaman takılcas iştee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eyy rize mt artık buluşma kaynaşma zamanı
Bugün çakalaz ile görüştük. bu pazar yani 12/08/2007 tarihinde rizede bir buluşma planlıyorum hem tanışmış oluruz hemde ilerleyen tarihte yapacagımız gezi hakkında görüş ve önerilerde bulunursunuz?
Biliyorum 3-4 kişilk dev kadromuz var.Oldukça kalabalık ve bu nedenle zor bir buluşma olacak okadar milleti nereye sıgdıracagız.
Şimdiden söyleyim buluşmaya gelmeyen olursa plakasını trafiğe verip bu sürücünün ehliyeti yok ve kırmızı ışıkta geçiyor hatalı sollama yapıyor gibi ihbarlarda bulunmam çok yüksek ihtimal amaaaaaa biz özgürlügü savunan bir grubuz isteyen gelmeyebilir tabi
12/08/2007..
Tamamdır aklımda.. Tam olarak nerde olcak Elint bey
bende rizeliyim ama işimi bırakıp hiçbir yere gidemiyorum elim kolum bağlı. ev geçindiriyoruz.. ancak haftasonu pazar günü en uzak bursaya giderim. iznik gölü olmasa orayada gitmem.
arkadaşlar ; Pazar günü Rize de nerde toplanıyoruz ... ELint msn de olsa da sorsam eLint sesime geL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)