Gazete sar derler hiç denemedm ama
Gazete sar derler hiç denemedm ama
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dellenmeyin , evet motorsiklet teorileri kitabında göğüsve karına konan gazete kağıtlarının ısınmada faydalı olduğunu okudum ama bu geçici bir çözüm olur, asıl tam korumalı kıyafetlere sahib olmak , tabi ortalama 1000 usd yi gözden çıkarabilene ,
bir de fınduk var, hani kan yapar ısıtır ya , belkim faydası olur
:pr:
heuehuehuehuehuuu Fındığın neye faydası yok kiii ; her gün bir avuç fındık ii gelir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu arada motorumu satılığa çıkardım , yeni motor alacağım , şöyle 500-600 cclik enduro-touring arıyoyorum , sahibinden.com adresinde bol miktarda 2.el motor ilanı var ama fiyatlar biraz yüksekten uçuyor, herhalde biraz pazarlık payı bırakılmıştır. Benim motor, monero-xinling cxm 250 a model,
rize de satılık motor bilenler haber verirlerse sevinirim ,
galiba yazmakta bıraz gec kaldım ama e bende rızelıyım,lakın istanbul,bodrum arasi mekık dokuyorum bu aralar,burdan 4 yıl once rızeme motorsikletlen gıttıgım zaman sankı hıc kımsede motor yoktu,bu yıl baktımda alan bayagı varmiş,guzel gelişme,tekrar SELAM.
@ceysin53 :
AGa hoşgeldn.. Sen de katıldın ya aramıza daha sorun yok o zaman geç olmuşş olmamışş önemli deil
Wala dediğin gibi motor sayısı arttı rize de.. Büyük çapta 5-6 tane war iştee
Bi gün daha daha ii olcaana eminim Görüşmek dileiylee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm rizeli md tutkunları memleketinizde veye trabzon da motor kiralayan yerler var mı, motor kiralamak istiyorum da trabzon da bulamadım nasıl memleketse bide ize soram dedim...
eyvallah
WaLa kardeşim önceliklee hoşgeldinn... Soruna cewap veriim hemen ; TRabzon da bulamadığını Rize de hiç bulamazsın ! Zaten Rize de sayılabilecek kadar az motor war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben cimilliyim ama istanbulda yaşıyorum cakalaz yazın gazlayabilirsem rizeye ,buluşmak ümidiyle liman lokantasından pilav üstü döner huzurdan beyti ahhh ahh ağzımın suları akti.. bütün hemşerilerime selamlar.. 2 adet gsxr 1000 bir adet 600 lük bi makina daha almadım ama olursa bi program var bakalımm.. bekle beni rize..
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
WaYYY kardeşim hoşgeldin waLaaa gelince veya geldiysen haber werr bana hemen görüşelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eyvallah cakalaz valla trabzonda da aynı dediğin gibi sayılı motor var bi gördüğüm motor bi daha görebiliyon sıkıldım artık cin mallarından görmekten de....
waLaaa TRabzon da bayaa Cin maLı war kardeşim Hattaa dün TRabzon daydım bi scooter solladı beni maşşallah dedim yatırıyo kaldırıyodu eleman
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hafta sonu motogp deydim , tek kelimeyle harikaydı, her motorseverin bir kerecik grmesini ,o motor seslerini duymasını isterim ,
adamlarda bir sürat var,inanılır gibi değil, akıllara zarar,tv den göründüğü gibi değil hadise, cinnet geçirmişcesine sürüyorlar, her bir motorun sesi kamyon sesinden fazla çıkıyor, birde hepsi birden önünden geçerken için titretiyor insanın
adamı motor manya yapıyolar
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
üMMet abey ; zaman dardı ama yine de güzeL vakit geçirdik ! Bii daha ki sefere beraber kamp yaparız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
virane kalmış buralar, cumartesi günü motora atladım trabzona doğru yola koyuldum ,iyidere tarafındaki tünele geldim aynı hızda ( 70 KM/S) tünele girdim , farlar açık olmasına rağmen bir anda karanlığa adapte olmadı gözlerim ve kendimi zifiri karanlığın içinde motor sürerken buldum, hemen salavat getirdim , yakın dostum yusuf yusufla helalleştim , , sağ tarftaki kaldırıma çarpıp sola kadar sürüklenip sol tarafım üztünde asfalta ve kaldıma samimiyetle yapıştım , , o kadar gürültüye reğmen her yerim sağlam olarak ayağa kalktım , motor biraz cızıklanmış, vites kolu eğilmiş , dizliğim ciddi şekilde yarılmıştı, korumalarımolmasa muhtemelen bacak kol ve kafa kırılırdı
yoluma devam ettim .
kıssadan hisse ,
korumasız binme,
karanlık tünellere dikket et,
tünelin ışıklarını kapatanın canı cehenneme,
Wayyy ; Büyük geçmişş olsun Abicim sen Rize demyidin yaa Ben seni başka yerden biliodum neise karıstırmışım Tekrar geçmiş olsun Bi ara görüşelim
Saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
teşekkür ederim ,kaza kötü bir şey ama müthiş adrenalin yapıyor, adrenalin bağımlılarına tavsiye ederim
ula bu gün ne yağmur yağdı be , bardaktan boşanır gibi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)