Ben de yaza daha motor alamadm!!!
1-2 Ay içinde çekcem altıma ama!!!
Ben de yaza daha motor alamadm!!!
1-2 Ay içinde çekcem altıma ama!!!
yaşasın , 4. sayfayıda gördük,
uşaklar kış uykusunamı yatdıız, acuk yazın da
:pr:
Kimse yok diceem nerdeysee...
Bi yazan bi daha yazmıyoo sanki...
Aktif tutalım RİZE-MT yi bea!!!
tutalımda kardeşim , baştan rizeliyim diye ortama dalanlardan ses seda yok hiç , genede iyi idare ediyoruz. Kalabalık olacakki mevzuda çıkacak ,
cakalaz birader motoru nerden alacan , rizede honda satan varmıdır,servis işlerini napcen , merak ettim
benim motor çin malı 250cc cruser , kullan at cinsinden ,öğreneyim diye bunu aldım , keşke daha düzgün bişey alsaydım , tecrübe işte
neyse yaza doğru yada seneye kış başında ikinci el temiz bit turing motor bulacam, buda elimde kalır yada iyi fiyat veren birine okuturum inşallah
*Aga motoru bizim o taraftan alcam! izmit yalowa tarafından..
*Rize de Honda satan yer yok hatta rize de adam gibi motor satan yer yok.. *Aprilia rs 125 almayı düşünüyorum! serwis işleri buralarda olmas.. alınca rize ye getiririm büyük ihtimalle..
*orda bi bakım yaptırıp da getirceem zaten o bana yeter ufak tefek şeyleri de burda arkadaşlarımız war motor ustası onlara başvuracas
Çin malı almakla ben ce de hata yapmışın Ama öğrenmek amaçlı hem de ucuz bu yönden ii yapmışın
Bende APrilia yla öğrencem zati.. hiç sürmedm vitesli daha
vay bee , sıralamada baya yükselmşiz ( il gruplarında yani) , izmitte honda fabrikasında hondanın güvenli sürüş kursları var , motora başlayan herkeslere tavsiye ederim ,
Walla aga şimdi rize deyim.. amaewim yalowayla izmit arasında.. izmit te olsaydım giderdm.. alınca öğreniriz yawaş yawaş
Yaw halaaa mı yok Rize li yeni arkidaşlar.. Bu güsel MT de de muhabbet edebiliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ulen halaa yok kimseler yaa.. Bi aralar bi ortomoto wardı o da mezun mu oldu ne???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ahadana afaroz olmuş arkadaş , noldu be yaww,geçmiş olsun bari
Saol ama şimdik bitti cezam
Ya bana herkes gıcık.. aklına esen ceza weriyoo.. Sigara topic i de kapansın o zaman..
Neysee kardeşim sen nerelerdesn ya??? görüşemedk kaç zamandır???
Bu arada rize de bikar bi kar öldk öldk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
öncelikle hoşgeldin sakın yine gitme emi? ve RİZE-MT de hayırlı olsun
.
OHooo brayı açalı çk ldu.. Yine de saol
Bi daha gitmeye niyetm yok zaten tekrar teşekkür
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
rize ikizdere cimil başköy
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
Wayyyyyyyyy; abicim hoşgeldn.. Demek ikizdereden sin Bende merkezdeyim şu an
Görüşmek dileğiylee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
TüM Rize li arkadaşların Bayramını ve yeni yılını kutluyorum..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ALeykümsellam kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
havalar soğuk , sahil yolunda denizden esen rüzgar bıçak gibi kesiyor, ne kadar korumalıda giyinsem soğuktan etkileniyorum ,
korunmak için ne yapıyorsunuz ,önerisi olan varmidur,
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)