Tamam ben Ahmet'i alırım Dogan'da seni alır
Haydeee Trabzon yolcusu kalmasın . Trabzon 1-2 ,1-2
Tamam ben Ahmet'i alırım Dogan'da seni alır
Haydeee Trabzon yolcusu kalmasın . Trabzon 1-2 ,1-2
Benim Motor KM'de 25 Kurus yakıyor
Bazı bisikletler gibi, km de 10 Kurus yakmıyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hey, rize ekibi, naber. nasıl gidiyor bensiz geziler.şubatta oradayım inşallah
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
beyler bu gün Rize'ye geliyorum. şimdi Trabzondayız.otobüsteyim. her tarafa kar yağmış ya. süper
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
hoşbulduk doğan. özledim tabi. iyi oldu valla. ilaç gibi geldi foto
Şu an burayı okuyan bir arkadasımız var. Kendisine ulasamıyorum. Büyük ihtimalle telefon hattını kırmıs ve yeni bir hat almıs.
Sayın ARKADAS ! Bu yazıyı gördüğün an Lütfen bana ulaş...
Çok Acil ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dün kendisiyle görüştüm. Biraz zayıflamış gibi sanki
Eee yusuf motoru çalıştırabildin mi
Hoşgeldin dostum; darısı bizim başımıza artık
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
hoşbulduk Xetanor
Gökhan akü pert olmuş. bende sıfır akü vardı. onu Ahmet usta sağolsun doldurup şarj etti. yarın götürüp takıcam. inşallah çalışır motor
Trabzon ekibi ve rize ekibi olarak bu pazar buluşalım. buluşma yeri Rize merkez veya Of olabilir. sesimi duyan var mııııııı,
cakalaz, elint, Xetanor, uthec,reis007, başka kim vardı ya, Osman vardı bir de.hatırladığım hatırlayamadığım herkes el kardırsın
---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
Trabzon ekibi ve rize ekibi olarak bu pazar buluşalım. buluşma yeri Rize merkez veya Of olabilir. sesimi duyan var mııııııı,
cakalaz, elint, Xetanor, uthec,reis007, başka kim vardı ya, Osman vardı bir de.hatırladığım hatırlayamadığım herkes el kardırsın
Bu karda Motorlar cıkmaz kankacığım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya kar mar kalmadı ya, ne karı. rizede var mı kar, ardeşende eridi, neyse ben de başımın çaresine bakarım artık
Rize Merkez'de yogun bir kar görüntüsü var. Ve Şu an yagıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)