merhaba sayın rizeliler.ben trabzon ktu üniversitesinde okumaktayım belki bilenler vardır ev arkadaşım ve arkadaşları horon gününü kutlamak için(15 mayıs) ziganaya bi gezi düzenliyorlar birçok etkinlik yerel sanatçılar kemençe tulum onur koç konseri ve bi kaç özgün grup ile birlikte güzel bi gün geçirmeyi düşünüyoruz sadece üniversite içi değil halkada açık çünkü dünya horon gününü kutlayacağız bende siz değerli arkadaşlarımı davet ediyorum
Yukarıda saydığım etkinlikler bunun yanında sabah açık büfe kahvalti ve öğlen yemek verilecek şu an daha netleşmeyen birçok şey var onlarıda detaylıca yazarım bunun yanında paintboll ve oryantirik gibi oyunlar geziye katılanlara yüzde 50ye yakın indirimli olacak akçaabattan ve kampusten servisler kalkacak ama tabi siz motorla gelineğer sizin isteğinize göre motorculara özel şeylerde yapılabilir.fiyat olarak 30tl gibi cüzi bi rakam.ben gene detayları ilerideki günlerde netleşince yazacağım bunun yanında bu duyuruyu trabzon ve giresun mtyede yazacağım eğer herzamanki gibi grup olarak gelinirse çok güzel ve eğlenceli bi gün geçiririz diye düşünüyorum eğer motorcular olarak katılım olursa trabzonda tanıdığım iyi bi motorcu abim var onuda davet ederim sizde tanışmış olursunuz
Ayrıca bu tarz gezileri siz karadenizliler daha iyi bilirsiniz bi öneriniz tavsiyeniz şunuda yaparsanız iyi olur gibi düşüncelerinizi bizimle paylaşırsaniz çok memnun olurum
Saygılar
Fatih Sevim