beyler; havalar ısındı; artık aksamları bişeyler yapalım diyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu gün sizi okul çıkşı Ardeşende ışıklarda beklerken görmüştüm. iyi asfalt yapmışsınız yine bu arada Turuncu motor kimin
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
selam arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43335580/detay
ilandaki motor için henüz pazarlık yapmadım.
fiyatta anlaşırsam alacağım makinayı komple elden geçireceğim için bana böyle bir şey lazım. yakınınızda varsa alabilirim ama yoksa bu motorun bana ( kahramanmaraş'a ) PTT kargo ile ulşamasını nasıl sağlayabilisiniz? ya da sağlayabilir misiniz? neticde oraları sizdaha iyi biliyorsunuz.
özelden veya genelden yazarsanız sevinirim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
@ Fusuy ;
Burda İsmail Ustanın; motoru orjinal ; kalan her yerini kendisi topladı. cok da güzel bir motor.
@ Yürekçe;
PTT Kargo ile gönderim oluyorsa; gökhan ile bişeyler yapabiliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yürekçe sen karar verde kargoya verme işi kolay.
arkadaşlar, teşekkür ederim ama bugün telefondakonuştum. ilgili motosikletn evrakları yokmuş :(
ilginize çok teşekkür ederim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Merhabalar;
Çayeli ilçesindeki AĞARAN ŞELALESİ nin tam yerini ve yol durumunu bilen var mı aramızda?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako ben gittim geçen ağaran şelalesine.. Hatta gezi yazıları bölümünde de yayınladım. işte linki.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ze-cayeli.html
Çayeli'nin girişinden yukarı doğru çıkıyorsun. Ben de sorarak buldum. Yol beton ve fena değil. Ancak son birkaç km'si stabilize. Senin motora pek uygun değil.
Ya ben de ilk hava açmasıyla gitmeyi planlıyorum...
Bakalım; gidebildiğim yere kadar motor ile giderim; sonrasında bacaklarımız calısır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bugün direksiyon dersi verirken; bir tabela gözüme carptı. bir bakayım ne var diye bos zamanımda cıkıverdim...
Buyrun izleyin ;
Tabelada 1.6 diyor; fakat oraya ulastığımda gösterge sunu gösteriyor
Bir amcaya rastlıyorum; 78 yasındaymıs; bu köprü ne zamandır var diye soruyorum; "babama sorduğumda kendimi bildim bileli var diyordu" diye bir cevap alıyorum
köprü altı
Bir avuc su içiyorum su oluktan
Öğrencim gelecek; dönüşe baslayayım;
Çay setleri nasıl da güzel gözüküyor...
İnerken Bir baska Minişelaleye rastlıyorum...
Orman içerisinde; terk edilmiş bir köy evi...
Al sana bir minişelale daha
Yağıslı bölgemizde; kökünden kopan ağaçları da görmek mümkün...
Hiç bu kadar doğal bir köprü gördünüz mü ?
Bu da son olarak; eskilerden bir değirmen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Doğan bu aralar sende bayağı bi kır bayır gezme arzusu görüyorum. bu enduroya geçeceğinin göstergesidir güzel yerlere gidip güzel vakit geçirmişsin.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Kardeşim inan ki ; 4-5 gündür endoro motor bakınıyorum. söyle iyi bir model takasa bulursam değişmeyi düşünüyorum. Cünkü bizim doğal güzelliklerimizi göremeyeceğim bu gidişle; her bulduğum tarihi tabeladan yukarıy vuruyorum kendimi Motor ile de bunları yapmak istiyorum ya da bu motor da duracak senin ki gibi bir tane daha alacağım; bakalım hayırlısı...
Bu arada Yarın Trabzon Tarafına gezi yapacağım...
3 Manastır ve 2 Tarihi Camii ziyaret edeceğim... Tabii ki havanın iyi olması kosuluyla; katılmak isteyen ulasabilir bana Öğleden sonra cıkacağım...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bugünkü Gezi yağıs nedeni ile yarın öğleden sonraya ertelendi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.motosiklet.net/forum/son-...is-2011-a.html
Gitmeyi düşünen arkadaşlar var mı?
Hehehe... Teyzenin horon izleyişine bak
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)