beyler Trabzon'da bir gv 250 var. Ne dersiniz bana bu motoru alsak mı? Tanıyanınız edeniniz var mı bu motoru? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33608964/detay
Yarın arayıp bir sormayı düşünüyorum
beyler Trabzon'da bir gv 250 var. Ne dersiniz bana bu motoru alsak mı? Tanıyanınız edeniniz var mı bu motoru? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33608964/detay
Yarın arayıp bir sormayı düşünüyorum
Kardeşim yarın gel yanıma; beraber konusalım bakalım kimmiş.
GV 250 Ye; kesinlikle 4500 verilmez...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aslında yükseklere çıkmayı seviyorum biliyorsun gezi yazılarımdan.
Ancak Üstad kafam çok karışık. Ama bir gerçek var ki ben benzin hesabı yapmak istemiyorum. Honda nx400 de BMW f 650 de güzel motorlar evet. Ancak ikisinin de yakıt sarfiyatı konusunda maşallahı var. 250 cc enduro da yok malum.
Açıkcası crosslar belki işlev olarak çok kullanışlı ama ne yalan söyleyeyim şekil olarak içime sinmeyen bir motora da sırf işlevinden dolayı binemem.
Yani şu son dönem bir tarz karmaşası yaşadım ve başladığım nokta olan cruisera geri döndüm. Ama şunu da biliyorum. Düzenli bir işim ve gelirim olduktan sonra cruiserdan da biraz hevesimi aldım mı son durak kesinlikle bir enduro olacak.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Kurstayım Kursta. Rizeliler de olurum.
Düşüncem kötü değil; sadece karadeniz'de gv250 ye 45oo lira verilmez diyorum. Gökhan bile 3750 ye verecekti kız gibi motorunu.
Yarın bi gel de detaylıca anlatırım sana ben
yoksa hyosung güzel makinadir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
valla üstad 250 enduro derken hangi motor mesela. Ben bulamadım o tarz. yoksa crosslardan mı bahsediyorsun?
Fikir alış verişinde fayda var. Zamanında kimseye sormadım kafama göre gittim sıfır scooter aldım. Eğer 2. el bir ybr bir şey alsaydım hem japon kalitesini tadardım hem 15000 km tecrübeyi vitesli bir motorda yapardım.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Evet o konuda cahillikten kaynaklanan yanlış bir düşüncem varmış. Senin örneğin üzerine biraz araştırınca cross şartları için üretilmiş motorun trafikteki haline enduro deniyor galiba : )
Ama işte siz ne demek istediğimi anladınız. Bir de şu daha konforlu ve yol için tasarlanmış olanlar var ya.. genelde yüksek cc. ben onları kastediyordum ;)
Arkadaşlar Yarın Trabzon Tarafına gezi düzenliyoruz. Sonra bilmiyorduk demeyin.
0544 789 77 77 numaralı tlfn bana aittir. mesaj atın ben size dönerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Valla trabzon da turlayacağız; maksat motosiklet binmek yani
Öğleden önce cıkarız büyük ihtimalle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o zaman size iyi geziler. ben dağlara tepelere çıkacağım. isterseniz siz de gelin. sucuk felan yaparız karın üstünde.
Gidebilecek asfaltlı ve güzel bir yer olursa neden olmasın
TLFNumdaki çağrılar hanginizin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kanka ayder ayder; ne var ayderde yahu Gerçi bizim taraf da pek farklı değil
Ama bizim yavrularımız uyusmuyor; seninki dağ bayır seviyor; benimki de geniş asfaltları seviyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)