Rize MT, Artvin MT, Giresun MT, Trabzon MT var mı bi cumartesi etkinliği? ayarlayalım bişeyler.hava bir sitede yağışlı gösteriyor, başka bir sitede güneşli. plan varsa ben varım. yoksa kendi planımı yapacağım.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
cakalaz f in hayirli ugurlu olsun kardesim super gozukuyor fotoraflarda ama katanadan sonra bu benzin olayi insani motordan sogutur 9 litre nedir abi bundan sonra gaz acmak sana haram
en yakin zamanda bir organizasyon ayarlayip hepinizle bulusmak dilegiyle saglicakla kalin
Bugün oldukca güzel bir gezi yaptık; ayder yaylasına doğru
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Adam çamlıhemşine çıkınca aydere çıkmış sayıyo Gerçeketen aydere çıksak kaçkar daglarının zirveyi gördük der
Bir dakka Bir dakka; Ayder yaylasına doğru dedim ben ; Ayder Yaylası demedim
Ayrıca 15 km kalmıstı Ayder'e
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tamam sakin olunbi dahaki sefere depoyu fullerse Doğanı aydere çıkaracağız
Bence de; Depoyu fullemeliyim aksi halde; insan düşünüyor biter mi acep diye
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eee; kim cekti
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
K&N hava filtresi siparişi verdim; geliyor 4-5 güne kadar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Vazgeçtim; orjinal alıyorum hava filtresini
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hava filtrem geldi; bu hafta değişiyorum; artık gönül rahatlığı ile gezebiliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Beyler ben bu Çayeli'ndeki Ağaran şelalesini hiç görmedim. Şİmdi o tarafa gitmeyi düşünüyordum ki güneşli gün birden yağmurlu bir Rize gününe döndü.
Pusudayım. Hava biraz düzelirse gideceğim. -ve pencereden bakıyorum hava düzeldi-
Bana orada bir sürpriz yapabilirsin Rize MT
Yol durumunu bilmiyorum ama biraz maceradan zarar gelmez ; )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)