Ben büyük ihtimalle geleceğim aksama
Ben büyük ihtimalle geleceğim aksama
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hadi bugün de bulusalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aksama Napıyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yarım kalan işi tamamlayalım bence :D
O iş tamamlanmalı bence de
Beni ÇıLGıNNN BeNiii
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dogan akşam rizede işim çıktı. 5-6 arası gelecegim. Gelmişken senin evraklarıda veririm sonra çıkarsın yola.
sizi cilginlar sizi cok dagitmayin haftasonuna toplanalim bi uzun yol yapalim zaten bundan sonra daha disari cikilacak hava olmaz
Yok be ; bu sene kış olmayacak Motoru olanlar yasadı; benim gibi motorsuzlar üzülebilir bu duruma
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Erzurum-MT, Erzincan-MT, Malatya_MT uyuyor. Her yerden bir ses cikar, toplasir gezeriz diyordum, ohoooo... millet uyuyor. Rize'de havalar nasil? Olcan moderatorumuz, "Karadeniz gezilebilir" tavsiyesi verdi "Toplasip geziyor onlar" dedi Havalar isinirken ben de katilabilir miyim size? Oraya baharda/yazin her gun yagmur yagar mi? Nasildir?
[cakalaz, sen Istanbul'da degil miydin? Caddebostan' da basketbol oynamamis miydik? Yanlis mi hatirliyorum? Ne is?]
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
rize giresun trabzon aktifleşti bu kış
ancak 2 asker gidiyor artık karadeniz ne kadar hareketli olur bilemiyorum
inşallah kısa dönem çıkar da baharda ve yazın bol bol toplanıp gezeriz
motosiklet.net üyesiyim..
valla sen de yazmasan içerleyecektim
nereye birseyler ciziktirsem suyu cekiliyo
insan yemem
Karadeniz'e (Giresun taraflarina) deplansmana gitmistim vol.takimiyla. Hamsi tavaaaaa..... Sahil yolu Antalya yollari gibiydi ama yagmurla birlikte daha urkutucu gelmisti Guzel+temiz ama...
Cezerye biraz geç kaldın gibi. İki arkadaş askere gidiyor bir arkadaşta motosikletini sattı(çakalaz) gerçi tekrar birşeyler alacak ama bu biraz zaman alacak gibi.Bunlara ragmen bir buluşma olursa burdan duyuruyoruz zaten takip edersin.
Bu arada sen baya eski üyelerdensin ama uzun süredir kayıptın.Hayırdır nerden aklına geldik
Erzurum'dan mı katılacaksın bulusmaya
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ekip dagildi? Ya.. Cv'de iyi gorunecek bir is icin kisa sureligine Erzurum'a geldim. Kendi kendime dedim ki: "9 ay ya ne var.. Goz acip kapayana kadar gecer. Bundan 9 ay oncesini dun gibi hatirlamiyor musun ki sanki?" Eheh... Burada havalar Istanbul'a gore 1 sa erken karariyormus meger (16:00), sehir de 20:00 dedi mi uyuyor.. Azicik zor gececek gibi. E, kislari da sert (bir kere yaginca bahara kadar yerler kar). Naapmali? Nasil degerlendirmeli? diye dusunurkeeen.. Didüm kü: "Doguyu gez en azindan" Ve tabiki motosikletle Erzurum dogu merkezi oldugu icin her yone neredeyse 400km gidip gelsem hafta sonlari... Bayagi gezmis olurum. Fakaaaattt... Malatyadan "pıtıdı" şeklinde 1 ses, Erzincan - Erzurum keza gene öyle... Rize'yi tıkladim ben de.
Simdi, olayin bir de psikolojik tarafi var. O 400km bitmek bilmezken bir grubun senin gelecegini bilmesi guven veriyor.. Artı... Vardigin yerde neresi gezilir, nerede icilir bilmiyorsan isler daha da sıkıcı/yorucu olabilir.
Got it?
Yesss
Tamam cezerye bukadar bilgi yeterli guruba kabul edildin. İlk buluşmada sözleşmeyi imzalarsın
Bildigim kadarıyla yok.
ERZURUM'daki 600F'i cezerye bir baksa yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)