Arkadaslar; Pazar gününe yağıs geliyor...
Bugün bişeyler yapalım ?
Arkadaslar; Pazar gününe yağıs geliyor...
Bugün bişeyler yapalım ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-v...aspx?m=TRABZON
havaların maşallahı var bu aralar..yarın osman ve arkadaşıyla buluşup bir yerlere gıtmeyı planlıyoruz ama yer daha belli değil..siz de gelin..
benden uzungöl ve balıklıgöl fikri çıktı
gerçi şimdi uzungölün bu hali kalmadı:(
balıklıgöl
Bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle oluşan bir göldür. Balıklı Göl Akçaabat-Düzköy yolu üzerinden Hıdırnebi yaylasına çıkarken yol üzerindedir. Doğal güzelliği muhteşem olan bu göl yazın birçok ziyaretçi tarafında dinlenme ve piknik alanı olarak kullanılır.
Biz Osman ile dün aksam konustuğumuzda; Rize ye geleceğiz diyordu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkdaşlar yarın Rize Andon Ilıcası gezisi var ki birçogunuz durumdan haberdarsınız. Başka katılmak isteyen arkadaş olursa sabah 10:30'da Rizeliler Sürücü Kursu'nun orda olsun.
yarın her şey cakalazdan mış
Evet Bugün hersey benden di
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Evet çakalaz bu cömert davranışından dolayı çok teşekkür ederim.Bizi çok mahçup ettin
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ize-mt%5D.html
gezi fotolarıı
Ah keske O tren yolu gelebilseydi rize ye kadar
iyi bayramlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yarın bi şeyler yapıyo muyuz
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Yusuf cuğum, Zigana yolu bozuk olduğundan motorumu o yola sokmak istmeiyorum. 4 silindir ile zorluk cekerim oralarda. zaten zigana bayağı uzak mesafe, yolda kötü olunca cekilmez oluyor ;) Ben bugün trabzon tarafına gitmeyi planlıyorum fakat Rize de cokcok kötü bir hava var. o tarafta havalar nasıl ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
trabzonda hava şu an kapalı,sis var. eğer birşey yapılmazsa ben Ardeşene yola koyulacam. mesajını bekliyorum. bu trabzon ekibinden de ses seda çıkmıyor
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Kardeşim dediğim gibi ben 12 gibi cıkacam rize den o tarafa doğru Maksadım gezmek yol yapmak Tünellerde basmak ses duymak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bugün bi FORUM mu yapsak saat 4 ten sonra
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Valla benim bogaz burun fena. Bu hasta halimle gelemem
Forum'u görünce canlanırsın Anladın sen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben degilde sen canlanırsın.. Ciddi ben gelemem. İşten 17:30 çıkabiliyorum Trabzon'a varmamız 19:00 'ı bulur. E orda takılacagız geri dönmesi felan derken benim buraya gelmem gece 11-12 yi bulur. O gece ayazında bu hasta halimle gelmek akıl işi degil
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)