Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Trabzon Atatürk Köşkü ve Ayasofya Müzesi Gezimiz.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2179244
Bu arada mümkün oldugunca gezi duyurularımızı önceden burda yapacagız katılmak isteyen arkadaşlar burayı takip edebilir.
şahsen ben bekliyorum
Giresun'da olmama rağmen eğer uygun bir yer olursa sizlere katılacağım
saygılar
motosiklet.net üyesiyim..
hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler
GöKHan; bugün cok zevk aldım kanka Bundan sonra her gece gelirim o tarafa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
vay çako yapmışsın yine bakımını tıkır tıkır =) motoru değiştirince belki bi giresuna doğru gazlarım =)
Arkadaşlar; Pazar Günü TRabzon Gezisi yapacağız. Atatürk Köşküne doyamadık; yine oraya uğrayıp, tarihi diğer bölgeleri de gezeceğiz...
Katılmak isteyen buradan İrtibat kurabilir...
Katılımcılar;
Cakalaz-Elint- . . .
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Rize'den Trabzon'dan katılmayı düşünen arkadaşlar vardı. Bakalım kaç tanesi gelecek
muhtemelen karşılaşacağız
çünkü ben de arkadaşla beraber Trabzon'a gezi yapmayı düşünüyoruz Giresun'dan
ben ve arkadaşım
siyah Kawasaki Ninja 250R görürseniz Trabzon'da o benim
@ Volkan ;
Kardeşim O zaman TRabzon'da bulusma ayarlarız 3 Motor gezeriz...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eger motorsuz bi motorcu kardeşinizi arkanıza alırsanız bende gelebilirim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
inşallah
bende Ninja arkadaşta v-storm olacak
inşallah hava güzel ve sıcak olur
bazen sahilde rüzgar rahatsız eder derecede sert esebiliyor
evet rüzgar çok etkiliyor..özellikle benım cıbırı)
hava güzel olursa biz iki motor geliyoruz..cbr125 ve er6n
Hava bulutlu olsa da durum değişmeyecektir. Yalnız sağnak yağıs durumunda gezi ertelenebilir Öğleden Sonra Cıkacağız Rize'den; Çal gölü Mağarasına bir uğrarız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şuan için Rize ve çevresinde yolları ıslatmayacak derecede çise şeklinde yagıyor buda geziye engel bir durum degil.Hava durumuna baktım yagışlarda giderek azalıyor. Yani meterolojiye göre yarın bugünden daha az bir yagış olacak veya parçalı bulutlu.Bir aksilik olmazsa(pazar günü saganak yagış olması gibi: ) ) gezi olacak. Trabzonda iletişime geçebilmemiz için isterseniz Vakfıkebir ve Giresun'dan gelen arkadaşlar özel mesaj yoluyla telefon numaralarını gönderebilir.Aksi halde Trabzon'da birbirimizi bulmak biraz sorun olacak
Şu an Rize de oldukca siddetli yağış var...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yagmur yagmazsa ben kesin geliyorum..bugun trabzona hiç yagmadı yarın da yagmaz inş..saat 3 civarı buluşcaz diye duydum..çok geç o saat..bence şöyle yapalım..12 de buluşalım..seragölünde kahvaltı yapalım ordan çala gideriz..dönüşte ganitada çay içeriz ordan da dagılırız
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)