sanırım buluşmamız başka zamana kaldı. sağlık olsun. ama ben dün yine bir çılgınlık yaptım ve Pokut yaylasına gittim.fotoları gezi bölümüne yükledim. bu gün de Ankaradayım. görüşmek üzere
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Yahu şu havaya bir bakar mısınız? Neredeyse Rize deki En iyi hava bu diyeceğim
Arkadaşlar Dün Almanya dan Rize ye gelen 1 ZZR1400 2 Hayabusa ile tanıstım Türkiye ye geldiklerine cok pişman olmuslar. Üstelik birisinin kayınpederinin mezar ziyaretine salarha köyüne cıkmıslar motorlarla ve 3 ü de motorunu yatırmıs...
Eee insan kolay kazanınca her yola sokabiliyor motoru demekki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu ne hava beaa. Harbiden gına geldi amaaaa yok yarın yagmur yagmazsa hava kapalı açık bakmıycam yol yapmaya kararlıyım.Bakın ne diycem yarın yagmur yagmazsa Güneysu'da Çakalaz'ın bahsettigi biryer var orda buluşalım?
benim masa tenisi turnuvam var. yoksa gelirdim. malesef
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Hava yine yağıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kemalpaşada kopmuş plajına gittim bir güzel yüzdüm. Gelirkende fındıklıdaki bizim o dondurmacıya ugradım bir güzel doldurmayı götürdüm ohh
Bu arada yagmur sadece ben denizdeyken yagdı ama hazırlıklı gitmiştim. En büyügünden çöp poşetiyle motorun üstünü kapattım. Zaten denizden çıkana kadar yagmur kesti güneşte açınca etraf hiç yagmur yagmamış gibi oldu. Yollar kuruydu.
Yagmur var diye yola çıkmayanlara kapak olsun
Sayın elint , değerli yusuf hocam , efendi ve hızlı sürücü cakalaz; gezi
raporlarınızı ve çerçeve içine aldığınız karadenizin eşsiz manzaralarını,
fotoğraflarınızı; o yörenin insanı olmam sebebiyle ben de zevkle ve
memnuniyetle takip ediyorum..
'' Elint-Yusuf-Doğan-Alkadras '' aranızdaki muhabbet ömür boyu baki kalsın..
Mesafe olarak sizlere uzaktayım. Fakat gönlüm, sizin gibi sıcak kanlı insanların
yanındadır..
Yolum, Rize yönüne düştüğünde muhakkak görüşmek, tanışmak ve karadenizin
eşsiz doğasına sizlerle yelken açmak isterim..
Hiç olmazsa, yaz döneminde yağmurun karadenize az yağmasıni dilerim..
Herşey gönlünüzce olsun, sağlıcakla kalın..
Sevgi ve saygılarımla..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bugünkü gezimiş.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...laz-elint.html
Katılmak isteyen olursa haftayada bekleriz :D
Üstteki yazıda (yağmur yazısı) bir dokundurma seziyorum
Ama artık yağmur çamur anlamam kardeşim Lastik yüzünden alıstık
Haftaya hava iyiyse; saat 3 ten sonra Andon Ilıcasına cıkacağız.Şifalı su içip; Doğa manzaralarını yakalayacağız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Az yağmur..................... çok gezi.....
Çok yağmur................... az gezi......
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Güzel bi akşam geçirmişsiniz doğan hadi yine iyisiniz Yakında motosikletimle aranıza katılıcam inşallah...
ANDON gezisi yapacağımız için bugün araba işle ANDON a cıkıp yol analizi yaptım Kağıt gibi bir asfalt ve mükemmel virajlarla doludolu bir yol. Ara ara bulunan köyler adeta sehri aratmıyor
Bir kaç tane de fotoğraf cektim; görenler hayran kalsın
Rizeye yolu düşen her motorcu görüp; sifalı suyundan içsin diye düşünüyorum
Yakında Buralara gideceğiz motorlarımızla GÖKHAN
Eskiden Yaylalara cıkan insanların konakladıkları HAN lar...
Şifalı suda Sıra bekleyen insanlar Bir bu kadar insan da arkamda var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Fotoğraflar çok net ve manzaralar süper..
Çakalaz(Doğan) paylaşım için teşekkür..
Fotoğraf makinan motorunun bir köşesinde
devamlı durmalı..
Sırf bu yüzden yeni tlfn ALDIM
Telefonumdan cekiyorum fotoğrafları
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Rize'li motosikletseverlere mahsus selamlarımla.
Rize Fındıklı'dan emekli turizmci Gökhan Çervatoğlu
1997-Honda Titan CG 125
2005-Honda NX4 Falcon
2008-Honda CBF 150
Hedefdeki sonraki motosiklet: Honda VTR-250
Aramıza hoşgeldin GCervatoglu.Gezilerde görüşmek dilegiyle...
1.- Sizlere hitaben: Arkadaşlar, Sevgili Rizeli hemşerilerim. Sıcak karşılama için teşekkür ederim.
Tabii ki Rize'de gezilere katılmak isterim. Ama Altunizade - İstanbul'dayım Ancak her yaz Rize Fındıklı'daki yazlık evime geliyorum ama otomobilimle. Çünkü biz 4 kişilik bir aileyiz. Lakin 1999'da bir kez otobüs bagajının altında benim eski Honda Titan'ı koyup 3 hafta memleketi Hopa senin, Çayeli benim gezdim hep. Belki Syın moderatörümüz gibi bir V2 (VT 250) edinebilirsem şu bütçeyi denkleştirip, o zaman Allahın izniyle motoru sürüp te gelirim. Nasıl olsa oğlum artık ehliyetini aldı. Arabayla bizim takım gider
2.) Sayın ortomotoya hitaben: İnşallah Rize'liler kasklanır. Ama öte yandan motosikletlere 70 KM. lik mantık ve vicdan dışı tahditi kaldıran (Bizler için emniyetli olan uygulama otomobillerle aynı sürat limitlerine geçilmesidir.) ve A-1 A2 ehliyet uygulaması v.b. getiren yeni motosiklet yasası da meclisten geçer de, bir arpa boyu yol aldık bari deriz...
Sıkıştırılma tehlikesiyle 70 KM. üstüne çıkmak zorunda kalıp, vicdansızca ceza yazılması adaletsizliğinin de önlenmesi demektir bu...
ELINT geçen gün merkezde ova fırınının önündeki gt 250 sen miydin? Kask koruma vs. tamdı ama ters yönden gidiyodun...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)