Biz her türlü buluşurdukda sen kawaya 1-2 yagmur damlası degecek diye garajdan çıkarmaman sonucu buluşamadık
Biz her türlü buluşurdukda sen kawaya 1-2 yagmur damlası degecek diye garajdan çıkarmaman sonucu buluşamadık
aBi yağışta motor kulllanmıyorum.. Yazık motora Yağmur suyu değmesin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kafam çok bozuk. olacak iş değil. motoru alacağım adam başkasına satmış. kargonun azizliğine uğradık. Perşembe akşamı kargoya verilen çek bugün muğlaya vardı. Ve adam motoru bugün vermiş başkasına. aradım sitem ettim biraz önce ama ne fayda...
Niye nasip olmuyor bi türlü anlamak mümkün değil ama hayırlısı diyelim ne yapalım.
3. büyük olamadık anlayacağınız : (
alkadras tekerleri dönen bir motosikletin oldugu sürece sorun yok.Bizde uzun geziler yerine mesafeyi birazdaha kısa tutarız.Hız konusunda ise altımızda 1000rr da olsa yapcagımız hız 90 km 100 km hatta 100 km dahi sakat. Dogan daha yeni radara düştü. Bu ara pek hız yapası yok
300 TL ödeyince insan görmediği yollarda gaz acamıyor artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Mt çıkartmaları geldi. Almak isteyen varsa belirtsin.Önümüzdeki hafta sonu hava durumu uygun olursa bi buluşma ayarlayalım.Orda çıkartma almak isteyenler alabilir.
Yarın motosikletin muayenesi ve iş ile ilgili 1-2 evrak için ögleden sonra 3 gibi Rize merkezde olacagım.Çakalaz zaten durumdan haberdar başka katılmak isteyen arkadaş varsa akşam biraz turlamayı düşünüyoruz bekleriz. Öyle plan proje yok caddede piyasa yapacagız
Kanka; 9 ile 4 arası eğitimde olacağım Gelirsin yukarıya serin serin bi dere havası alırsın; snra ineriz beraber ; turlarız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam
ben Rize Ardeşene öğretmen olarak atandım.
Ramzey XF125 motorum var.
Ben de Rizedeki organizasyonlara katılmak istiyorum.
Yarın Rize merkeze motoru 4000. km bakımına götüreceğim.
Belki tanışabiliriz.
Hoşgeldin fusuy364. Motosikletin bakımı var hafta sonuna kadar halledebilirsem bir gezi ayarlayabiliriz.
Bu arada kendi il gurubumuza gezilerin linkini atmamışız. Yazı yazık
Trabzon Uzungöl
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ezisinden.html
Artvin kafkasör
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ezisinden.html
@ Fusuy ;
Motoru kime bakıma getireceksin Rize de?
Ben merkez de olurum... Yalnız Havaya göre motoru cıkartmam belki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
fusuy364 sana Rize merkezden gelecek dedigim arkadaş Çakalaz'dı. Bir aksiik olmazsa cumartesi veya pazar günü buluşur tanışırız. alkadras senide müsaitsen bekleriz. Başka bir plan olmazsa ayder yaylasına karşı çay içmek nasıl oluyor Rize MT olarak test etmiş oluruz
Tahir usta bizim arkadasımızdır. İyi bir insandır. Cok büyük makinelerle arası yok fakat bu tip motorlardan iyi anlıyor
Benim bugün cok yol yapasım var yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[QUOTE=ELINT;2095192]fusuy364 sana Rize merkezden gelecek dedigim arkadaş Çakalaz'dı. Bir aksiik olmazsa cumartesi veya pazar günü buluşur tanışırız. alkadras senide müsaitsen bekleriz. Başka bir plan olmazsa ayder yaylasına karşı çay içmek nasıl oluyor Rize MT olarak test etmiş oluruz [/QUOTE
inşallah bir aksilik çıkmaz buluşuruz.ayder de güzel olur.çay da daha bi güzel olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
evet anlıyor. Hiç tökezlemeden cevap verip yapıyor.
Ben de bu gün balığa gittim. yeni geldim daha. hava da iyiydi. buluşup gezilebilirdi. ama yarın hava iyi olursa buluşup gezelim. ya ben rizeye gelirim. ya da siz ardeşene. sonrasına da bakarız. ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)