Rize deniz caddesinde Bulusacağız; Kasksız gelmemeniz önemle rica olunur
9 Malyıs pazar günü bir aksilik cıkmazsa tabi
Rize deniz caddesinde Bulusacağız; Kasksız gelmemeniz önemle rica olunur
9 Malyıs pazar günü bir aksilik cıkmazsa tabi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Trabzon'a gitme olasılıgı nedeniyle buluşma saati biraz erken olacak.
9'da buluşma yerinde olmanız rica olur.Gezi ise katılacak arkadaşlar kabul eserse ve hava şartları izin verirse Trabzon aksi bir durumda Rize veya çevre ilçeler(buluşmada önerilere göre hareket edilecek)
Meteoroloji dayı pazar günü için çok bulutlu diyor.Bu durumu göz önünde bulundurarak giyinmeniz önerilir
Bu arada çakalaz söylemiş ama birdefa daha söylemekte yarar var.Kask'la gelmeniz önemle rica olunur.
Çok bulutlu diyorsa yağış kaçınılmaz olacaktır.
Hava yağıslı olursa bulusma olmayadabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
1-2 haftadır Meteorolojiyi takip ediyorum bulutla ilgili tahminleri tutuyor ama bakalım...
Arkadaşlar pazar günkü gezinize üzülerek gelemiycem, cumartesi günü Gemiye katılmak için istanbula gitmem gerekiyor,ve tekrar geri dönüşüm 6 ay gibi bi süre sonra olucak,umarim ilerki buluşmalarınızda bende size katılabilirim,,,Allaha emanet olun görüşmek dilegiyLe...
İyi yolculuklar tamerbasak .Umarım geldiginde görüşürüz.
Yine basbasa kalacağız Gökhan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Beni gözden çıkardın galiba cako. Ben geliyorum. Geliyorum da Trabzona gidersek size nasıl eşlik edeceğim onu bilmiyorum 150'lik scooterla.
Bu arada Virago 535'i aldım. Ama hafta sonuna yetişeceğini sanmıyorum.
ooo; daha ne olsun
Hadi hayırlı olsun artık 3 büyük takılırız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsun alkadras.Olmazsa uzun yola gitmeyiz sorun yok veya istersen bu hafta sonu olan buluşmayı 1 hafta sonrayada erteleyebiliriz.
Bir daha ki hafta sonu direksiyon sınavı var. Bulusma olursa ben katılamam
Bu arada 3 büyük 3 değişik tarz oldu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sağol elint. Aslında sorun yok . Daha önce de Trabzona gittim bu motorla. Gidiliyor yani Hangi grup sürüşünde sizi sıkmak istemem. O yüzden söyledim.
Buluşma olsun istersen. belki siz cakoyla uzun yola gidersiniz. Ya da civarda bi yere gidilebilir. Sizin yol yapma hevesinizi kırmayayım ben şimdi..
vallahi öyle . İlginç olacak : )
Bugün hava güzeldi yarında bugünkü gibi olursa heryere gidilir
-------------------edit----------------
Yarın biraz zor bugünkü gibi olur.Gece 12 den sonra bölgemiz hafiften yagış altında kalacak gibi gönürüyor.Bizim gezi yatar güyük ihtimal ....
Çakalaz sabah 9 gibi görüşelim hava durumuna göre bir plan yaparız ona görede alkadras'a bilgi verilir.
@ alkadras ;
Numaranı ulastır bize dostum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hava Yağışlı; bugünkü bulusma iptal arkadaslar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o kadar da yağışlı sayılmazdı be hacı.. Yol yapılmazdı belki ama.. Bi yerde oturup bi çay içilirdi aslında.
Neyse başka zamana artık. Bizim memleket de böyle memleket işte..
Bugün rize merkezdeki havanın dengesizligi nedeniyle buluşma olmayınca ayder'e çıktım.Orda gerçekten hava güzeldi.Aşagıdan bakıyorum ayderin üstü siyah bulutlarla kaplı fakat oraya gidince siyah bulutlardan eser yok hava güneşli. Kısaca bugün grup halinde aydere gidilirdi.
Birde şu var ayder yolu virajlar konusunda saglam tecrübe kazandırıyor.Bilirsiniz hem yol iyi hemde o 30-40 km yolda 60-70 metreden fazla düzlük yok. Saga yat sola yat birdaha sola yat sonra saga yat vs.... başım dondü ama şunu farkettim giderkenki virajlara girmemle gelirkenki bir degil. Gelirken virajlarda daha iyiydim.
Artık fırsat buldukça hafta sonları sırf viraj kabiliyetini geliştirmek için dahi aydere giderim.
Hava güzelleşti aksam üzeri keske bulusssaydık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)