Anılarınızı tazelediğiniz bir günde hatırlayacağınız kadar güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar...
Anılarınızı tazelediğiniz bir günde hatırlayacağınız kadar güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar...
Ne kadarda Rize küçük , yapabileceklerin sınırlı olduğu bi şehir olsada uzun süreli ayrılık olmuyor bu memleketten kaç kere gittim öteye beriye yine geldim daha doğrusu ailecek geldik.Varmı buranın temiz havası gibi..Ve yaşam kolay abi cebinde 1TL bile olmasın gezerek rizenin heryerine gidebilrsin.(tabii ki rize-merkez'den bahsediyorm)neyse yine Rize yine Rize...
Domuz Gribinin bile tek giremediği şehir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aşkım senin motorunun aynısını pazar'da gördüm geçen gün yine, burdan bir arkadaş mı acaba
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]TeK GeRÇeĞiM ; CaKaLaZ ; DoĞaN :rendeer:[/COLOR][/B]
2010'la birlikte artık yavaş yavaş Rİze'de de küçük tanışma etkinlikleri yapalım artık.
İstanbuldaki etkinlikleri iç geçire geçire takip etmekten sıkıldım. Ki bizim gezecek çok güzel yerlerimiz var. Hadi biraz hareket artık!
Ben gelmeden orda tanısma manısma yapamazsınız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hacı sen de gel o zaman. Rize MT'nin kurucusu Rize'ye gelmiyor. Bu ne yaman çelişki?
Ayda bir geliyorum kanki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Evet haftaya pazar günü (9 mayıs) rize merkezde buluşuyoruz. Katılmak isteyenler burdan bilgi verebilirler.
er6f hayırlı olsun, güzel seçim, kazasız belasız cezasız sürüşler
buluşmanın resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum, özledim memleketimi
Ne zamandır bir tanışma toplantısı olsa ne iyi olur diyordum.
Bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.
Ya 3 Ya 4 Motor olacağız sanırsam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[QUOTE=cakalaz;2046756]Selam Rizeli motorcular
Artık yeni motorumla Yollardayım...
Haftaya Elint ve Ben bulusuyoruz gelmek isteyenler katılsınlar
Artcı alabilirim
[QUOTE]
Kardeş Hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela göstermesin selamlar adana
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ahmetnr;
Sağolunuz Hepimize kazasız sürüşler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aßi ßen RizedeYim GeLmek isterim tanışmaya KaßuL ederseniz,,,ama Rize Merkezde ßuLuşaßiLirsek...
HaßerLerinizi ßekLiyorum....
Sanıyorum TRabzona gececeğiz
Rize de bulusalım da kararlastırırız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)