Aydın MT olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
Aydın MT olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Selam dostlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Merhaba Dostlar Ben Ailemden Dolayı Gurbetciyim Her Yaz Gelirim Güzel KAradenizin Yesil Yaylası RiZe/PAzara Özledim oranın Soğunu İnsanlardaki Güler Yüzlügü Herkese Çok SElamlar Kuşadasından TAYfun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Merhaba dostum ; Ben de su an kusadasındayım Sen nerdesn su an ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar ; Rize Pazarda benim motorun aynısı varmıs Turuncu Hyosung
Gören Duyan var mı acaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Vallahi Pazarda varsa ya merkeze hiç uğramıyor ya da ben renk körüyüm demektir. turuncu bir hyosung'u görsem hatırlarım : )
Var orda ama Rize merkeze gelmiyor şimdi Kocali ne döndü zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
1-2 defa gördüm
Sonunda Rize'deki motorcuları bulabildim Bende Rize'liyim ve Rize'de yaşıyorum. Bende buradaki çoğu kimse gibi motorlara tabir-i caizse aşığım ve en kısa zamanda bir motor almayı düşünüyorum.
Bazı illerdeki motorcu arkadaşları görüyorum da onlarca çeşit organizasyonlar yapıp toplu halde (gayet kalabalık oluyorlar) gezilere çıkıyorlar. Rize'de bu tür olaylara birkaç kez şahit oldum fakat onlar da Rize'li insanlar değildi. Neden Rize'de de motorcular tarafından bu tür organizasyonlar yapılmıyor? Bir gün kararlaştırılsa herkes motorunu alıp bu konunun ilk mesajında gidilecek yerler altındaki bir yere gidilse sizce de güzel olmaz mıydı hemşerilerim? Ayder yaylasına çıkıp kamp kurmak gibi, ateş yakmak, mangal yapmak... Bence çok zevkli olur. Yıllardır tanıdığınız arkadaşlarınızla eşlerinizle dostlarınızla değil, hepinizin aşık olduğu tek araç uğruna tanığınız veya yeni tanıyacağınız motor delisi insanlarla...
Senden benden ondan baska kim var ki gelsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Valla bu aralar çok motorcu görüyorum Rize'de. Kış ayağına azalması gereken yerde arttı motorcu sayıları. Bir organizasyon yapılmalı bence ama neden kimse sıcak bakmıyor anlamıyorum..
MT'nin istanbulda yaptığı etkinlikleri ben de kıskanarak izliyorum ama bizde öyle bir potansiyel yok. ama 3-5 kişi bir araya gelinebilir tabii ki.
Bir araya gelen Rize'li motorcular da yok değil. ancak başka bir dünyaları var. Genelde 40 yaş üstü. Endrocu hepsi. dağ bayır geziyorlar.
Bir de motosiklet sınıfı sorunu var tabii. Dağ bayır herkes gidemez. Ya da yol biraz uzun olduğunu farz edelim. 150'lik scooterlar ve 600 lük racelar varsa toplu sürüş mantığı oturmamışsa sıkıntı çıkar.
Bunlar ayrıntı ama önemli ayrıntılar. Ama yinede biyerde oturup 2 çay içip tanışmamak için hiçbir sebebimiz yok
Zaman Sürücü Kursundayız canlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gelen direk geri mi dönecek? Belirli bi gün, saat vs. ayarlansa daha iyi olurdu. Hatta herkes motorunu alıp gelse gövde gösterisi yapılırdı...
Benim motor Yalova'da Ben motorsuz geleceğim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)