Fotoğraflarını yükle de bari yolda görürsek korna calarız ?
Yoksa Gri bi tane satılık vardı onu mu aldın
Fotoğraflarını yükle de bari yolda görürsek korna calarız ?
Yoksa Gri bi tane satılık vardı onu mu aldın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gri olan değil, istanbuldan aldım , kırmızı,
11000 km de aldım, üzerinde kappa siperlik, çanta sehbası ve orta ayak vardı. 8300 tl verdim . yan yatmış ve depo darbe almış ama ciddi bir sıkıntısı yoktu. taaki çayelinde ilk depoyu doldurduğum benzin karbiratörü tıkayıp bujileride gebertene kadar. İsmail ustayla depoyu boşaltıp bujileri yeniledik . şimdi saat gibi çalışıyor. alışma dönemindeyim .kullanımı eylenceli ve rahat. sürati iyi. sadece sollamalarda 120 civarında hızlandım . motor nerdeyse aklımdan geçeni yaparcasına kolay idare ediliyor.
amortisörler sert. rize şehir içinde mayın tarlası gibi sokaklarda zıp zıp zıplatıyor.
buraya resim - video nasıl yükleniyordu acepp.
:pr:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Burda detaylı anlatımı mevcut :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Boyutunu daha büyük yapabilirdin.. Ama bu da yeter ; kazasız sürüşler dilerim..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu arada Rize sanayi sitesindeki motosiklet ustası İsmail Aybek abimize geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.
Hayırlı olsun ortomoto.Güle güle kullan.
Öncelikle herkese selamlar.
Temmuz 6 - 10 tarihleri arasında eşlerimizle karadenizde olacağız. bu tarihlere denk gelen festival veya şenliklerle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyoruz.
Şimdiden teşekkürler.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
İKİZDERE DAĞ HOROZU ŞENLİĞİ : İkizdere - 02-03 Temmuz
ANZER BALI VE YAYLA ŞENLİKLERİ : İkizdere - 30-31 Temmuz
OVİT YAYLA ŞENLİĞİ : İkizdere - 06 Ağustos
YENİYOL ÖCE KÜLTÜR ŞENLİKLERİ : Ardeşen - Ağustos 1. Haftası
VARDA YAYLA ŞENLİKLERİ : İkizdere - 13-14 Ağustos
HEMŞİN BAL, KÜLTÜR VE TURİZM ŞENLİĞİ : Hemşin - Ağustos 1.-4.Haftası
KÜÇÜK YAYLA ŞENLİĞİ : Ardeşen - Ağustos 4.Haftası
YEŞİL ALTIN GÜMÜŞ DENİZ FESTİVALİ : Fındıklı - Ağustos 3.Haftası
ARDEŞEN KAÇKAR ALTIPARMAK YAYLA ŞENLİKLERİ : Ardeşen - 20-21 Ağustos
Önerebileceklerim bunlardır...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pazar tarafında birkaç resim çektim , motosikletim işte bu, güzel bir makina, sürüşü oldukca tatminkar,
çooook şık bi motor, güle güle kullan , kazasız sürüşler
250 gibi duruyor,
bende comet 650 ye kafa yormuştum epey ama distribitör karmaşasından uzak durdum.
bir kaç yıl daha tecrübemi bu motorla arttırıp 650 endurolara geçecem. transalp, V strom gibi,
keşke şöyle bir garajımız olsa içinde, naked, enduro, racing , cross , scooter , chooper türünde bir kaç motor olsa. o gün hangi moddaysak ona göre bir motora atlayıp gitsek.
Ben düşünüyorum yawas yawas bi garaj yapacağım Bundan sonraki Hedef Honda CBR 600 F !
Rize ye geldiğimde cok gezeriz motorcular olarak 250 R ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar, Güvenli Sürüş Teknikleri diye eğitim veren kurumlardan biri OMM ile görüştüm. Genellikle eğitimlerini ankara-bursa-istanbul gibi yerlerde veriyorlar. Bizim trabzon'dan kalkıp oralara gitmemiz zor olacağından, kendilerine burada bu eğitimi verebilirler mi diye sordum. Eğer 8 kişi olursak ve iyi bir tarih ayarlayabilirsek, kendileri Trabzon'a gelerek burada Güvenli Sürüş Eğitimi verebilecekler.
Yalnız arkadaşlar, bu sürüş eğitimi değil yanlış anlaşılmasın. "Güvenli Sürüş Eğitimi". OMM dediğim oluşumu belkide çoğunuz biliyorsunuzdur. Bunun için ehliyetiniz, motosikletiniz ve tam koruma ekipmanlarınızın olması gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin lütfen. (m_ozguruzun@hotmail.com)
ARA-PACKAGE adı altında bir eğitim; 1. gün teori (akşam saatlerinde 2 saat filan yapılıyor)
2. gün ARA-Kontrol (8 saat) ( kapalı alanlarda yapılan eğitim), 3. gün ARA-YOL (8saat) ( trafiğe açık yolda yapılan ve en az 300km yol alınan bir eğitim)
[B]Jon@thaN[/B] ::gleam::
gene yağmur başladı , karadeniz değil amazom mubarek
ardeşen sahil yolunda
melyat limanı gün batımı
hemşin yolunda mola
pazar yolu
Selam dostlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)