2 haziran cumartesi isparta merkezden egirdir altinkum'a senlige gitmeyi planlamaktayim...gelmek isteyen arkadaslar olursa toplanip gidelim derim ;)
2 haziran cumartesi isparta merkezden egirdir altinkum'a senlige gitmeyi planlamaktayim...gelmek isteyen arkadaslar olursa toplanip gidelim derim ;)
hey maşallah forum da bi canlı bi canlı ki gezmekten tozmaktan yazmaya vakit yok herhalde...
arkadaşlar antalya mt 17 haziranda karacaörene gidiyor...sizin ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ama davetlisiniz...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...gidiyoruz.html
Selamlar millet Isparta Senirkent'te duruyorum buradada geniş bir kitle olduk motorcu olarak hani öle ahım şahhım 600 rr sürüsü yok ama 150 lik falan baya bir var senirkente yolunuz duşerse burada güzel piknik alanlarımız var oralara götürebiliriz saygılar )
arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program va ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.
Festival Programı:
6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik
7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER
8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER
9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış
Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Bııyrıııın? Burayı boş sanmayın hergün ben bakıyorum, tabii sadece bakıyorum.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
balığa giden olursa haber versin, ben gelirim. Olta avı için yolu manzaralı yerlere gitmek istiyorum.
Selam arkadaşlar.. Aranıza yeni katıldım.. Bu sene kaç kişiyiz ve bir etkinlik bir organizasyon düşünen varmı ?
kimsecikler yok..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
Isparta konusu mevcutmuş ama arkalara kaçmış. Buradan devam edelim.
Isparta içi organizasyon isteyen arkadaşlar; Isparta içi arasıra akşamları buluşulup Gökçaya bile gidilebilir. Hafta sonları için büyük bir organizasyon düşünülürse eğer banada mesajla bildirin. Ama ilk etapta Isparta içi eşrafı tanımak lazım.
Profilimde telefonum mevcut. İsteyen arkadaşlar olursa arasın tanışırız ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
arkadaşlar ıspartadadan 600 f alıcam ben istanbulda ikamet ediyorum bu akşam yola cıkıyorum hayırlısıyla bildiğiniz iyi bi motor ustası varmı motoru gösterebileceğim ?
Ispartada büyük motordan anlayan pek yok.Motorun plakasını ve kimin motoru olduğunu söylersen geçmişini söylüyeyim ben sana.Çetin usta var yeni sanayide eski honda servisi ama artık büyük motorlara bakmıyor.Pasaport pizza meriç selam söyledi dersen yardımcı olur.Birde ramazan var özkanların üstünde dükkanı pek tanımam etmem kendini sevmemde ama birde o bakıyor büyük motorlara.Yeni dükkan açan bir eleman vardı bayram dı adı sanırım oda özkanların orda noterin sokağı değil bir sonraki sokakta.
Bende ıspartalı değilim dostum.Ama ıspartayı çoğu ıspartalıdan daha iyi biliyorum.Özkanları sorsa gösteremicek adam yok.ordanda arasın bulsun
istanbuldan geldim.. ısparta karatepe gezisi yaptım o yolun sonuna gitmeyi düşünüorum. eşlik edicek abilerim kardeşlerim varsa ben hazırım :D
kimse yokmu?
Anlaşılan Isparta uyuyor. Motocross/ Enduro yapan varsa birlikte geziler düzenleyebiliriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)