Slm Ispartada ki arkadaşlara,
Forumda yeniyim ve motordada yeniyim Gv250 aldım yeni bir tane. Grup kuralım arkadaşlar gezilere gidelim.
Slm Ispartada ki arkadaşlara,
Forumda yeniyim ve motordada yeniyim Gv250 aldım yeni bir tane. Grup kuralım arkadaşlar gezilere gidelim.
özelden mesaj atmıştım baktınmı
ısparta eğirdir de motosiklet şenliği varmışşş. Haberiniz var mı? ısparta ekibii. Hemi de 19-22 mayıs 20011 de. BİZ DENİZLİ EKİBİ GELİCEZ DE BASKIN GİBİ OLMASIN, ÖNCEDEN HABER VERELİM DEDİK İCABINDA.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
gelinde bizim forumda pek takılan yok galiba bir tek bu sayfaya ben bakıyorum mayısta güzel bir etkinlik olacak bende ilk defa katılacagım bu sene ıspartaya tasındıgıma degecekmi
ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ NE İMİŞ GEZİ VS Mİ.İPLE ÇEKİYORUZ O GÜNÜ----ONUN DIŞIDA diğer şehirlerde hep uzun yol yapıyorlar burdur -ısparta civarında gruplar gezi yapamıyor.bi arkadaş organize etsede gezsek.tek gezmek hiç keyifli değil
http://www.motosiklet.net/forum/moto...t-senligi.html
etkinlik faalyetleri bu linkte mevcut. Günler yaklaştıkça program daha da netleşecek.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
ıspartadaki arkadaşlar küçük çapta kendileri geziyorlar forumla pek araları yok belirli günler tplanıyorlar bende her girdiğimde başka taraflara yazılar yazıyorum zaten burası soguk yer rahat rahar da gezilmior mayısta gelecek arkadaşlar kışlık elbise filande getirsin havanın ne olacagı belli olmaz sabah yanıyordum bi ara sonra yagmur şimdi buz gibi eylülde çeşmede yanarken aynı gün ıspartada uzun kollularla üşüdüğüm günü hatırlıyorum
ğirdki şenliği bekliyoruz artık ne yapalım
Slm arkadaşlar bende buralardayım.. Bir faaliyet olursa müsait olursam katılabilirim.
eğirde var zaten ayın 19-22 arasında bekleriz
Isparta da motosikletle gezmek isteyen arkadaşlar , bizde her hafta gezi olur.Siz katılmak isteyin yeter.Asfalt ,cros her gurup var.ROSE RIDERS MC.
ısmok var ama daha cogalmalıyız arkadaslar motor hastalıktır ;)
arkadaşlar merhaba bende antalyadayım gezi fala düzenliyecek olursanız mutlaka haber verin muhakkak katılmaya çalışırım
Son zamanlarda foruma sıklıkla giriyorum.Her ilde hareket var bi ISPARTA dan ses seda cıkmıyor.Yokmu ıspartada bulunan yeni gelen giden gezide rotası ıspartadan geçen.
ARKADAŞLAR ISPARTA DA HONDA BAYİİ VE SERVİSİ VAR MI
merhaba cem ıspartada honda bayii veya servisi yok(.benin bildiğim)ne acıdır ki bizler ısparta da yaşayan motosiklet kullanıcıları çinlilere mahkumuz.. ama eski sanayi de her türlü motsikleti yapan bi arkadaş var mış..mış mış mış...mış diyorum ama parça vs bulunur mu..bekle 1 -2 hafta motosiklet yatsın parça gelince takarız vs.vs. dialoglar ile karşılaşırmısın bilemiyorum..motosikletinin markası modeli nedir bilemiyorum ama ben den sana tavsiye havalar ii olduğunda antalya ya gitmeni salık veririm.ayrıca foruma hoş geldin tekrardan...
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
teşekkur ederim henüz bir motorum yok önce alıp sonra da öğreneceğim
ıspartada uluborluluyum böyle organizasyonlar yapmak isteriz ya ıspartalı olarak niye kimse el atmıoyor buı işe ya bi hafta sonu toplanıp eğirdir yazılı kanyona falan gitmek olabilirrrr
arkadaşlar bende ısparta merkezden yazın ehliyeti alıp motoru şarkikaraağaç ilçesinden getireceğim geze geze yazın bi organizasyon yaparsanız bende katılırım seve seve.ayarlayalım bi organizasyon burda yazın hep beraber.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)