evet 5 dakika uğramıştım. kırmızı cbr, held mont, lazer kask üçlüsü ile
evet 5 dakika uğramıştım. kırmızı cbr, held mont, lazer kask üçlüsü ile
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
ıspartaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm ısparta mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Isparta MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Antalya Mt sevgili ısparta motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
ooooo kımse yokmu ey ıspartalılar nerdesınız.sayfa bom boş kalmış.sahipsiz bırakmayın.
...........
kimse yokmu.............
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
kimse yokmu
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
arkadaşlar slm.bende ıspartalı yım bu motor sevdası iyiden iyiye beni sardı ezelden beri vardı bu tutku bende zaten ama işin komik tarafı motorum yoktu.Şarkikaraağaç geçti çocukluğum.çocukken peder beyin beldesan sup51 atlar gezerdik.sonra merkeze taşındık şimdi üniversiteyi bi
tirdim ve iş hayatına atıldım artık vitesli bi makineye binmenin zamanı geldi yamaha ybr 125 düşünüyorum başlangıç için ilerde yükseltebilirim duruma göre.vitesli motor tecrübem var.yakında a2 ehliyeti içinde başvuracam kursa.4000 tl limitim var fiyatlar ve piyasa hakkında çok az bilgim var. 0 mı yoksa temiz 2. el mi alsam sizler ne dersiniz.saygılar
arkadaslar motora alarm taktırmak ıstesem kıme gıtmelıyım .Nasıl bır alarm taktırmalıyım tsk
selam ben de keçiborluda myo da okuyorum....bu yazın sonunda geziler olacak mı?
ıspartada da gezilere katılmak isterim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------
selam ben de keçiborluda myo da okuyorum....bu yazın sonunda geziler olacak mı?
ıspartada da gezilere katılmak isterim..
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
arkadaşlar ıspartaya geliyorum ama vatani görevimi yapmaya).ziyaretçileri beklerim. iç güvenlik 40. piyade. güven usta.
We believe in sky,not to sunroof!
ıspartada üni okuyorum motorum ybr 125 geziler olursa katılırım bi görüşsek iyi olurdu tabi ıspartalı motorcularla...bizde kendi çapımızda kalmamış olup başka çaplarlada tanışır motor hakkında daha çok deneyim elde ederdik..
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
samsunluyum ama seneye üniye oraya gelıyorum kanuni caracal ımla beraber gezi organizasyonlarınıza bende katılabılırım üni içindede örgütlenebiliriz bi de ıspartada kanuni yedek parca konusunda sorun yasarmıyım...serwıslerı VArmı acaba
YOZGAT MT olarak 30 AĞUSTOS Zafer Bayramınızı kutluyoruz
34 EU 191
Ispartadan herkese Mrb Motorcu kardeşlerim
IspartaTuning'Te Herkes SeS Verdik Bizimle Çoşar HerkeS
Hey millet 19 unda ordayım SDÜ yü kazandım 2. tercihlerde
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)