ozdemir32@hotmail.com
goruselim ;)
ozdemir32@hotmail.com
goruselim ;)
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
burdan haberleşiriz.motorsikletimi alan kişi müzik öğretmeni.büyük ihtimal ısparta öğretmenler evinde kalıcaz.gelirken sizi bildiririm.takip ederseniz ne zaman geleceğimizden bilginiz olabilir birer yorgunluk çayınızı içeriz bide ıspartanın neyi meşhursa ondan yer-içeriz (askerliği hariç)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
tamam, özelden cep numaramı gönderiyorum
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
vay be ıspartada bıle mt cı arkadaslarımız varmıs..e artık gelınce bulusurz konusuruz...yılda bır veeya ıkı sefer gelırım..cok arkadasım var ıspartada...
MT ANTALYA
her zaman bekleriz, sıkılıyoruz burda :D
vaktim olup erken gelirsek ıspartanın altını üstüne getiririz.bu konuda yalovada meşhurumdur can sıkıntısı diye bişey kalmıyor..biz yalova MT olarak yaz-kış hep gezeriz.tatlı yol motorcusu değiliz.sanırım orda katılım az oldukça.buyüzdende sıkıntı oluyor.biz gelip gezi yapalım dicem ama 477 km yalovadan (şimdiden hazırlıklara başladık) git git bitmez mübarek neyse çenem düşmeye başladı.gelince görüşmek ümidiyle
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
selam ben doğan gezi planlarınızı bekliyorum...
bi plan yapan olsa katılım yüksek olur...
bi kere toplansak gerisi gelir zaten...
ISPARTA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
arkadaşlar öncelikle herkese iyigeceler..antalyalıyım ama üniversiteden dolayı ıspartadayım..sdü fen edebiyat fakültesi arkeoloji bölümü 1.sınıf öğrencisiyim ve yamaha ybr 125 lik bir bebişim var..avatarımdaki..bu toplanıp gezi yapma işine bende katılmak istiyorum ıspartadaki moto mt ciler bana msn adresimden yada cep numaramdan ulaşabilirler...05356328114 kont_lemar07@....
sdü'de yim bende öğretim görevlisi olarak. çarşamba günleri stadyum yanında özsütün karşısındaki cafede buluşuyoruz. ama benim o saattlerde 2. öğretim dersleri olduğu için katılamıyorum genelde. zaten soğuktan dolayı bir çok kişi motoru askıya aldı gibi. ama ben hala akşamları geziyorum. ozdemir32@hotmail.com
ben doğu kampüsü fen-edebiyat fakültesinde arkeoloji okuyorum..valla süper olur bu motorla gezme işi sıkılıyordum zaten derslerden ne zamandır...tabi tanışır anlaşırsak..ısparta mt-antalya mt kardeşliği yaparız..bu pazarda antalyalı mtcilerle buluşuyoruz seleklerde..
arkadaşlar bende sdü meslek yüksekteyim meğer berabermişiz görüşelim
lifan 100
buradan haberleşip bir toplantı yapalım havalar iyice soğumadan
hayır
kırmızı üzerine laci stickerli. DZ plaka
benim görev yeri Uluborlu,akşamları dönüyorum Ispartaya, haftasonları veya akşamları gezebiliyorum. şu sıralar rahatsızım biraz cıkarmadım 4-5 gundur :(
selam Isparta'lı ve ıspartaya yakın motor fanatiği arladaşlar...hepinize selamlar... zaman ve mekan enğeli olmadan uzun uzun görüşmeler dileği ile..
[COLOR="Red"]KABULLENMEMEK , KAYBETMEKTEN DAHA TEHLİKELİDİR.[/COLOR]
hoşgeldiniz
bugunkü teröre lanet sürüşünde karşılaşmıştık sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)