Ok....kardesim.......o Zaman Pazar Günü Görüşürüz
Ok....kardesim.......o Zaman Pazar Günü Görüşürüz
benimde msn' mehmetabi_16@hotmail.com
mehmet karizma resmi hemen yapıştırmışsın
buradanda diyelim tekrar hayırlı olsun..
selam ıspartalı arkadaşlar nasılsınız bende ıspartadanım forum hareketlenmiş gezilere katılabilirim bende(altayfun abi belediye işhanın önündeki ybr250 seninmi ya çok güzel o ya)
arkadaşlar merhaba ismim onur bizler hafta sonları geziler düzenliyoruz buluşma yeri olarakta antalya yolundaki fatih kuran kursu altında bulunan alanı belirledik. her pazar orada buluşuyoruz. tanışmak isteyen arkadaşlarıda oraya bekliyoruz. yakında da ıspartaya ait olan bir motorsiklet sitesini faliyete geçireceğiz oradanda bizlere ulaşabilirsiniz iyi günler.
onur bu faaliyete geçecek siteyi buradan bizlere duyurursan memnun oluruz.
Oh oh vallahi çok sevindim.Yaz gelsin çok güzel olacak inşallah.Arkadaşlar buraya da uğrayın mt de güzel site Isparta'dan sık sık giren çok az.
MT ANKARA olarak izmir ve ankarayı yakın etme çabalarının eseri olarak 10 – 11 MAYIS UŞAK-BANAZ ilçesi BÜYÜK OTURAK nahiyesinde bulunan gölet de bir gece kamp yapmaya MT ANKARA olarak karar verilmiştir. Mt Ankara (prometheus) organizasyonunda bu gezi koordine edilecektir. Kendisine tsk ediyoruz. Bölge illerdeki mt dostlarını bekliyoruz.
HEM KAMP YAPİLABİLECEK HEM DOGA İLE İÇ İÇE ÇAMLAR ARASİNDA BİR GÖLET.... ANKARA YÖNÜNDEN GELENLER İÇİN AFYONDAN 50 KM SONRA... İZMİR YOLU ÜZERİNDE.. AFYON İZMİR ASFALTİNDAN ÜÇ KM İÇERDE VE ÇAM ORMANI ARASİNDA HARİKA BİR GÖLET....
GÖLETE TEPEDEN BAKILIYOR.. MÜTHİS KEYİFLİ.. BURDA KAMP YAPMAK İCİN HER ŞEY VAR SANKİ BİZLER İÇİN HAZIRLANMIŞ.. ÇOK GÜZEL BİR YER HARİKA SUYU OLAN ÇESMESİ, MASALARI, SEYİRİ DOYULMAZ MANZARASI, WC.. Sİ MEVCUT.... GÖLETİ GEZMEK İÇİN MOTORLU TEKNESİ BİLE VAR... BURASİ BİZİM BİR KARDEŞİMİZİN ALABALIK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DSİ DEN KİRALANMIŞ. VE GÖL ALABALİK DOLUUUU BİNLERCE BALIK YETİSTİRİLİYOR BALIKLAR İÇİN PARA ALACAĞİNİ SANMIYORUZ AMA YİNEDE ARAMIZDA UYGUN BİR ŞEY TOPLARIZ… ARKADAŞIMIZ OLAN RECEP TÜRKMEN BU ZİYARETTEN FAZLASİ İLE MUTLU OLACAKTİR.... HA BU ARADA OLASI BİR DURUMDA BARINABİLECEĞİMİZ KONTEYNIRDA VAR VE GECE ATEŞİ İÇİNDE DİLEDİĞİNİZ KADAR ODUN BU ARADA MÜZİSYEN DOSTLARADA GECENİN KARANLIĞINI AYDINLATMALARI HUSUSUNDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLERİNİ UMUT EDİYORUZ.
Gidilmesi planlanan bu yerin you tube de tanitim videosuna ulaşabilirsiniz..
you tube de arama yerine buyukoturak - baraj yazildiğinda izlenebilinir yada...........
http://video.google.com/videoplay?do...18914157581100
http://www.youtube.com/watch?v=hUnFy9LrbNQ
yukardaki linklerdende gidilmesi önerililen yere ait video yu izleyebilirsiniz
BU KONU İLE İLGİLİ YAZILANLARI TAKİP ETMEK İSTEYEN MT SEVERLER.
AŞAĞIDAKİ LİNGİN BULUNDUĞU FORM ADRESİNİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRABİLİRLER………..
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
Merhaba
SDÜ'de görevliyim, Mehmet'in (spy_arts) CBR'yi aldım gecen haftaiçi. şu an Ağustosta elime geçmesi muhtemel A2 ehliyetimi bekliyorum, o tarihten itibaren hem şehiriçi konvoylarına hem de gezilere katılabilirim. Tekniksan camiasına sevgiler bu arada Onur'un ismini de Bahadır vasıtasıyla duydum tanışacağız inşallah yakında. bu arada FZR de satılıkmış, hayırlı müşteriler diliyorum Onur sana..
görüşmek üzere arkadaşlar...
buraya dahil olan kimse yok mu
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
istersen ben dahil olayım ama sevdiğimden ayrıldım.....Ispartadaydı....Sırf o orda oldugu için akrabalarımı ziyarte ghidemiyorum...içim kan ağlıyor...onun bulunduğu yere yaklaşmak bile heyecanla kaplıyor dört bir yanımı.....
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
boyunuz devrilmesin emi Ispartalı motorcular. bi ses verin yahuuuuu
uzun zamandır girmiyorum dookie slm
motorun hayırlı olsun.
nasıl memnunmusun.
merhaba cenk. cok memnunum. ehliyeti alacağım agustos basında o zaman cok daha memnun olurum herhalde. ehliyetten sonra bi organzasyon yapalım. sen nerelerdesin ne yapıyorsun?
evet ıspartalı arkadaşlar hiç hareket yokmu yav bi gezi falan yapalım
bekliyoruz sabırla ama benim ehliyet işi tamam, heryere gideriz
ısparta mt'ye selamlar sa beyler bende by: titancı gerci ben senirkentteyim ama ıspartaya geldiğimde buluşup geziye cıkabiliriz
:pr:havan kime güzelim şimdi hondamıda aldım özgürüm artık:pr:
arkadaşlar askerlik nedeniyle ıspartaya motorsikletimi sattım.kısmetse 27-28'si gibi motorsikletimi teslim etmek için yalova'dan ıspartaya gaz açıyoruz arkadaşlarımla.motorsikletimi teslim edip dönücem.vaktiniz varsa görüşebiliriz.(yeni sahibi acemi olduğu için ben getiricem motorsikleti)
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)