Merhaba arkadaşlarım bende ıspartadan üniversite kazandım araba sözü vardı babamın sattım motorumu, sonra ne olduysa sözünde durmadı bizimki bi motor alasım var ama kışları çok soğuk olur diyorlar okula gidip gelirken falan sıkıntı çekermiyim
Merhaba arkadaşlarım bende ıspartadan üniversite kazandım araba sözü vardı babamın sattım motorumu, sonra ne olduysa sözünde durmadı bizimki bi motor alasım var ama kışları çok soğuk olur diyorlar okula gidip gelirken falan sıkıntı çekermiyim
Topu topu 11 sayfa var. BUrayı bi canlandırmak lazım...
Baktım gördüm ki ISPARTA MT sayfası bomboş ne hareket var ne ses ne seda. Biri 2005 de yazmış "MERHABA BEYLER BEN YENİYİM" diye, biri 2009 da yazmış üniyi yeni kazandım kimse yok mu diye. Bende Virabismillah diyorum ve ilk adımı atıyorum. Resimler biraz az bu seferlik böyle olsun
Isparta > Ağlasun > Çeltikçi > Burdur > Isparta = 124 Km
Senirkent -Eğirdir arası bide şuhut - senirkent arası motor sürmeden ölmicem :D O belden inerkenki virajlar o göl manzarası , akkeçiliden sonraki manzara ve virajlar ömürlük.
Sayfamız güncel bir şekilde devam ediyor. Haden gari ıspartallaaa... yazıverin...
Yukarıda ki resimlerde asfaltta "FİNİSH" yazan yol Isparta'da nerede ? Pist tarzı bir yer mi orası ? Asfalt kaliteli gözüküyor.
19 Mayıs vesilesiyle bi motosikletliler geçişi olacak mı arkadaşlar?
Geçiş güzergahını, saatini bilsek, katılmasak da izlerdik.
Hocam mesajını şimdi gördüm. Bende sormuştum, organize edilmedi.
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
Senir-Gönen üstünden İleydağı'na çıkan yoldan yakın zamanlarda geçen var mı?
Senir'in üstünden dörtyola kadar çıkan yol oldukça kötüydü...
Yoksa, göl manzaralı (baraj gölü), inişli çıkışlı, dağ manzaralı oldukça güzel bir yol, günlük turlamalar için; anayoldan gitmek yerine ...
Off-roadcular, crossçular, nakedcılar için ideal...
Karenajlılar ana yoldan ayrılmasın, taş falan seker, çizer, yazık olur ...
Eğirdir'deki motosiklet festivali hakkında konuşmak isteyen yok mu?!
Nasipse sabahtan Antalya'ya geçiyorum öğlen gibi de Eğirdire geçeceğim. Ekip var bizim de sayfayı bilmeyende var bilipte takılmayanda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)