Artık yavru vatanımızda da birşeyler yapmaya başlıyacağız inşallah en hayırlısı olur
hadi tüm kıbrıslı motosiklet tutkunları buraya.....
Artık yavru vatanımızda da birşeyler yapmaya başlıyacağız inşallah en hayırlısı olur
hadi tüm kıbrıslı motosiklet tutkunları buraya.....
yavru vatanın adı cyprus mu?? KKTC olsa daha iyi değil miydi yani?
[CENTER]::melek02:
waga, en güzel demek/ mama kızıl saçlı prenses.
ben wagamamia'nın kızıl saçlı prensesi waga/mama'yım
[/CENTER]
Dediğin doğru aslında ok değiştirdim ama ana başlığı değiştiremedim saol hehhe
inş. orda da başarılı bi ekip kurabiliriz...
arkadaşlar moderatörümüze isim değiştirme talebinde bulundum
k bakmayın artık artık oraya gitmek için bile pasaport istiyolar...
---------------------------------------------------------------------------
HADİ KIBRISTAN HİÇ KİMSE YOKMU ?????????????????
evet arkadaşlar herkesden özür dilerim tekrar tek amacım motosiklet sevdasını yavru vatanımızdada yaygınlaştırmaktı
bi ara bi öğrenci daha vardı sanırım, ama nerelerde bilmiyorum. madem girnedesin sitenin biraz reklamını yap vardır girnede motosiklet kullanan
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Allah utandırmasın
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
ilk defamı gidiyorsun kıbrısa? sanırım girnedesin. iyi iyi en iyi yer yine orası
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
alışırsın. aman dikkat et bak orda herkez yayalara çok saygılıdır.araba durur yaya geçer gider. birini falan ezme yanlışlıkla...
offf şimdi ne güzeldir girne... ya akşam... yatlimanı (marina) ya gitçen ooo
Cinli motorlar istila ettimi adayi?????
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ünlü bir sanatçının konseri için kıbrısa gitmiştik, taksinin önüne 2 kişi binmek istedik taksici arabaya 4 yolcudan fazlasını alamam demişti. Kıbrıs çok kuralcı bir yer polisler bir yanlışta gözünün yaşına bakmazlar. Rüşvet almazlar. Çünkü 3milyara yakın maaş alıyorlarmış. Ve Şehirler arası yolculukta sanırım max. hız 65km. üstünü geçince direk radarlar ceza yazıyor plakaya
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
abi inanıyorum ki taksiye 150 ytl ve üstü bi para bırakmuşsınızdır allahtan bizim üniv. şehir içi servisleri var....
ama servisi kaçırırsan ve o mezarlıktan yürüyerek geçersen gecenin bi vakti görürüm senin 150 liği
benkaan abi sen kıbrıslımısın yaww heryerini biliyon heheheh
inş hiç bir zaman kaçırmam yoksa 3500cc yusuffffffff
ben askerliği orda yaptım ama çok gezdim bi tanıdık vardı çok gezdirdi beni.
napan neden başadi oklular?
bahara yada yaza yine gidicem gezdirin beniii?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)