sohbetimize katılın yaw acıgız bu arada ybr 125 alcam karar verdim 2.000ytl yaw ilk onu alırım sonra inş. r1..
hehhehe gerçi bizim sohbet 23:00 ve 01:00 arası açık oluyo genelde zaten sabahların sultanı nı izliyorum hehehhe
hehehhe sende onumnu izliyosun ben şeyden izliyorum arkadaşlar kıbrıstaki öğrenciler kumar borçlarını ödemek için yumurtalarını satıyomuş ona sinir oldum karalıyolar bizleri
hadi katılalalım bari.. arkaadaşlar wallaa cbr125 alcam nası fikr sizcee???
bi öneri bekliorm..600R alcaktım ama peder maddi desteğini kesti motor için.. o yüsden benim imkanm şimdilik cbr 125R,geniş lastik ,egzoz felan...
ybr 125 al derim bende cbr 125 istiodum taki dün ybr yi görene kadar yani dünkü ybr yi cocuk cok güzel modfy yapmıs cok sekil duruodu
abi cbr 125 güzel hoşda
1-tekerleri ve kalıbı çok ince
2-motor çok benzin yiyo cc ye göre beygir çok fazla
3-arkası çok titriyo
4-fiyatı 2.el suziki sıraTLA AYNI
suzukiler de tipte war hem fiatda ucuz ama ybr 125 gercekten hoş
walla suzuki sırat görmedm..bakarım şimdi..marefb cbr yi de modify edebiliosn..lastikler genişlioo..ben de ybr yi sewmiorm..ön farı çok kötü duruyo bea..+arkasında çok titreme olmadığı söylendi bana..çok benzn yemesi önemli deil..yalnız 150 ye çıkmıyo muşş..bu kötü işte..walla naapsam bilmiorm gerçektn..
bak yukarda koydum cbr ve sırat
ahhh ahh büyük teker uygun olsaydı adamlar büyük teker takardı zaten o tekerlekler performansı kaışı frenlemeyi hepsini etkiler
cbr nin tekerleri gercekten cok kötü ya biraz kalın olsa dicem ama boş laf
abi bu cbr 125i kesin bi türk mühendis tasarlamıştır ucuz olsun yarış motoruna benzesinde demiş yapmış heralde
demi hayat buysa işte hayabusa tek yarış motoru
walla arkadaşlar doğru diosnuz ama cbr yi taktım bi kere başlangıç olarak..lastik geniş olcak metzeller ya da dunlop taktırcaam..aynaları çıkarttırcas..
ilk etap ta yeret bunlar..daha snraa bakarıs bişiler yinee
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)