resimlerini nie koydun olm bu arada cbr 125 olayları ne la okay
resimlerini nie koydun olm bu arada cbr 125 olayları ne la okay
bu motorla enduro ne alaka ii gez bakalım kıbrıstada beraber gezeriz inş.
para varda ben bmw 650gs almıyorum demi hehehehe napcan motor sevdası ben scooterla enduroda yaparım gider r1 e kafada tutarım yenilceğimi bilsem bile çünkü motorun ne kadar güçlü olması önemli değil senin ne isteyipte ne yaptığın önemli olan
ok olur ben r1 mle sen de o scooterla kapısalım uyar
hehehhe olur valla gel kıbrısa girne lefke arası nası olsa 8 tane radar var hız limiti de 50 hiç zorlanmam
hehehe ben artık ilk radarda yallah karakol motor bağlansın =) nese kısmet olupta alırsam r1i türkiye yollarında kapısırız o günler gelcekmi acaba off off
hehehe orası kesinde abi 30 km tek bi virajsız yok sıfır eğim ama 8 radar nedemek bitmiyo o yol ahhhh
8 tane radar ne ya yuh insan motorun tadını cıkaramazki altında r1 war basamadıgın zman ne işine YARICAK
abi adamlar zaten basmasınlar diye koymuşlar ama sadece arablar için geöerli sadece önden foto çekiyo motosiklettede öde plaka olmadığına göre
hobaa desene o zaman eğlence war ben wala basarım o zman hehe süper ya çünkü düsünsene altında r1 war 50 km hızla gidion türkiyede olsa adama biyerleriyle gülerler
abi öle ztaen ya ben o yolda 250 gördüm yagece tamammı radarın gece flaşı her geçişimde yandı ama anca benim noalan yazısını çekti hehehehehe
hadi ya tam dalgalık desene o yol HEHE BEKLE BENİ YAVRU VATAN TURKEY LERİN EN VAHSİ SÜRÜ CÜSÜ GELİO bu arada ybr 125 e cok pis kafayı taktım hosuma gitti baya.. ne kadar orda
2 milyar 0 fiyatı gel bende alcam birlikte alırız benim 2. motor olur o zman
2.00*ytl sıfır fiatımı HADİ YA KACIRMAM HEMEN ALIRIM
walla burda
1 karton malbora 25 ytl
1lt votka absülüth 12 £
70 lik rakı 15 ytl
clk 200 kompresör 35 milyar 2005 model
1 adet kanki paha biçilemez
keşliğimiz üstümüzde bakıorum sen onları içer sonra motor kullanırsın töbeee bana bi kanki kap bakim ordan :D ama geceden sonra kıbrıs bi ölü hatta 10dan sonra falan herkes kumar dı oydu buydu hehe bizde o saatte kapıs yaparız yollar boştur..
hehhee yok töbe alokol alınca motora binmiyorum
ahhh ahhh o yolda canım 300 görmek istiyo
kimin istemezki yaw yol bos kimse yoq ama radar war dedigim gibi biz 300ü türkiye yollarında görürüz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)