gidelim pazara ddha ileri laptadan ineriz
düşe kalka çıktım ben bu yokuşu, asfalt çok kötüydü.
pazar işe gitmiştim...ustanın da misafirleri gelecekmiş...iş iptal oldu o yüzden geziye gittim abi...yoksa çalışacaktım...
cumartesi akşam olmadan gidip gitmeyeceğimi söyleyemem...
ben de laptaya inecektim de...yollar virajlar güzel olunca 2 tur attım...zaman kalsa 2 tur daha atacaktım :D :D
ben de bayıldığım için 2 tur attımya ramço...
o yolun bir tarafı saat 5 den sonra askeriye tarafından kapatıldıgı için mecburen geziye son vermek zorunda kaldım...
yoksa 2 tur daha atardım...
kktc deyım 6 yıldır motorumdan uzak yasıyom :( ama bu sene okul bıtınce ıns yenı bı makına alıcam kktc de fazla motoru olan warsa tura katılabılırım :D
Metehan Akçakaya B rh(+)
öle bir imkanım olmadı ne yazıkkı kymco grand dınk 150 kıbrısın yolları ıcın yetersız kalır birde ist dan kktc ye getirene adar çok yorar beni.Neyse 6 senelik ögrencılık hayatımın son yılı inş. önümüzdeki yaz sonu iyi bir makina alcam nasipse
Metehan Akçakaya B rh(+)
Fırat sen de olmasan kim gezecek şu adada Ben şu aralar Türkiye'deyim bayram tatili
Tüm MT dostlarının kurban bayramı mübarek olsun şimdiden
---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Neden yetersiz olsun ki ? Adada 50cc - 200cc arası scooterlar zaten çok revaşta 6 yıldır adadaysan bunu benden iyi bilirsin Eski başkan BLACK_ICE Zn125 scooter getirmişti her türlü yola da sokmuştu sorun olmadı. Gerçi dediğin gibi İstanbuldan getirmek çok meşaakatli.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
150 cc ile hatim ederim valla adayı mersine getiremem derseniz 2 günlük bi rota çıkartıp gayet rahat gelinir şahsen 6 sene motorsuz kalacağima 1 hafta bile sürse binerek getirir gene getiririm.. öğrenciler ve askerler tr den araç getirebiliyor keşke herkesin öyle hakkı olsa ybr 250 yi alıp gelirim yerleşirim adaya fırat gile
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ben gs500 ü alıp getirirdim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
daha bir sürü fotolar videolar varda eklemek çok sıkıntılı hacı...
fotoğraf makinasının çektiği fotoların boyutları büyük... her foto için ayrı ayrı paintte uğraşıp boyutunu düşürüyorum...
3 dakikalık video 110 mb... youtube kabul etmiyor... napayım...3-4 foto ile idare edin...
bu biraz kullanım la alakalı sanırım adada yollar motosıklet ıcın cok musait uzun dünlükleri bol ve geniş yollar. benım motorun max 140 km hızı bayar gibime geldi :D (napalım dogustan var hız tutkusu) ondan dolayı pek getirmek istemedim.zaten bulunduğum bölge(lefke) lefkosa,girne,magosa ya uzak bir bölge.Bu durumu alıstıgım içinde lefkeden fazla cıkmıyorum bundan dolayıda motoru getirsem nereye gidicem mantıgı oluştu
bu arada ferhat şu resimdeki en baştaki chopper güzel duruyo onu seçtim
Metehan Akçakaya B rh(+)
yaw hacı benım 250 cc de 100 ü geçmiyor...kaldıki o hızda cok titreşim oldugu için ben 80 i geçmiyorum...
o halde adanın her köşesine gittim...
yeşilırmak-dip karpaz-sadrazamköy... daha nerelere nerelere gittim...
bir yere gitmek için motora binmem...
motora binmek için bir yere giderim
kanıma girmeyin zaten bayram günü tek kaldım burda :D ilk uçakla istanbula gidip alıp gelcem şimdi =)
Metehan Akçakaya B rh(+)
olur valla zaten adada bayram geçmiyor cok sıkıcı
Metehan Akçakaya B rh(+)
Vaay aga tankın olduğu yere kadar çıktın ha helal olsun motordan takviye atsaydın belki çalıştırırdın tankı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
olum tankın oldugu yer yola 2-3 metre mesafede...
ilk gidişimde gidiş geliş olarak yanından 2 defa geçmişim fakat yoldan görünmediği için bir de virajların güzelliğini görünce hız kesmediğim için fark etmemişim...
tankda kullanılabilecek ne varsa söküp almışlar...bize bir şey kalmamış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)