orda olsam neler yaparım anlatamam...
orda olsam neler yaparım anlatamam...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Maşallah söylencek söz yok
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
valla hacı hangı akla hizmet o yağmurda cıktıysak...
o yagmurda seyir yerınde foto cektık... yagmurun altında mangal yaktık...
mangal bıtınce yagmurda durdu...
ama cok güzeldi...
cumartesi seni aramıştım yaa...o günde tam evden cıkmaya hazırlanırken yagmur başladı ve ucuz yırtmıstım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
bu msj bır daha silinmez... hadı bahalım...
ben sponsor bulduktan sonra oraya gelsem ordakiler bir daha beni salmazlar.. çok fene şey ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
çocuk yapılırda yapılan kişiye dikkat etmek lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
canım yağmur dedik farketmez dedin daha kış gelsin daha nerelere gidecez sen kışlıkları hazırlada bitaa üşütmeyesin benim post kalın bence sorun yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
bide şuraya resim eklemeyi öğret ya bana
düşe kalka çıktım ben bu yokuşu, asfalt çok kötüydü.
nasılsınız millet...
kimler var :D
ben burdayım..
valla iyi geziyorsun...
10-15 km boyunca öyle güzel virajlar vardı ki...
resmen ölüme meydan okurcasına, daha önceden hiç görmediğim virajları; bariyerlerin, duvarların tozunu alarak döndüm...
9 tane video çektimde kaliteli olmadıgı için eklemedim...
bu hafta sonu inşallah daha güzel videolar ve resimler atacağım...
bu resimdeki yolun daha ilerisi...
10-15 km boyunca dağların üzerinde geziyorsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)