türkiye ehliyeti burda geçmiyo yani yasal bi yükümlülüğü yok
türkiye ehliyeti burda geçmiyo yani yasal bi yükümlülüğü yok
evet kırısta 6 ay falan kapsıyo diye biliyorum.ama 1 sınavla halledebilirsin sanırım.bi ara mevzusu geçmişti...
eee lefkoşe tarafına falan gittinmi... bak imparatoru öneririm. herzaman değil ama ara sıra git.tek kelime ile mükemmel
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ipmarator ? o nedir benilk defa duyuyorum neci abi bu
amanın dur siteden atılırız vallahi bayram tatili bitip adaya gittiğinde atla motoruna,lefkoşe yoluna düş.tepeyi inmeye başladınmı koskocaman bi ova görücen birkaç kilometre sonra yol çatal olacak sağa dön ilk gördüğün adama sor...
yada msn den anlatırım ben sana daha iyi olur
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
hehehe anladım abi ginre lefke arası çok güzel ya 30 dk lık biyol hiç pürüssüz ve virajız yol viraj orna%0 yol dümdüz ama 8 tane gece ve gündüz görüşlü radar var
sanmam anlamadın sen...seni msn e ekledim kabul et beni... bi ara mail atarım yada konuşuruz...!!! aman diim söyleyeceklerimide es geçme
abi ben arkadaşın harleyiyle mavi köşke gittik baya bi güzel mekan mafya babasının veimiymiş büyük bi hikayesi varmış gidilebilecek yerlerin en zirvesi
kıbrıs bi cennet ya demin arastırdımda süper ya gerek konumu gerekse ucuzlugı gitmem lazım biran önce
arkadaşlar bu imparator olayları güzelyurt taraflarına giderken sagda solda güzel mi güzel yerler war mekanlar oralar işte ama en iisi bi playboy dieride imparator artk anla be
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
walla fazla detaya inmeyeleim ban yiyebiliriz arkadaşlar gelin kıbrısa gezelim hep beraber
@BLACK_iCE
Black_ice..merhaba kardeşim..ben de senin gibi bi motosiklet tutkunuym ve american da okuyodm..ama bıraktık bu YıL..WALLA motor sewdasını oralara yaymak istemen çoq güsel bişi..hep yanındays sitece...orda motor felan alırsan çooq dikkat et..insan sürerken çok dalıyoo(yön ters ya o bakımdan)
NeYSe kardeeşşmm sana boL sans kıbrıs ta..tadını çıkar.. orası hiç bişeye deişmes bana göre... :D bu arada görüşelm beylerr..doldurum msj larınız la...
BeNKaaN- İMPaRaToR'u önermişş... adam işi ii bilioo wallaa...
GiDiP GöRMeYeNLeR bence hemen gitmelilerr...AmA daha ii yerler de war
yanii ;)
wuwwww bnm acilen kıbrısa gelmem lazım SUSTUM BAN YEMEK İSTEMİOM
@marefb
Hayırdır kardeşim.. öyle bi demişin ki kıbrıs a gelmem lazm diee...
ama bence de git yanii.. orda okudum ben wallaa gidilceek ii yerlerden birisi
tawsiye ederm yanii
MC PSiKoo , iDaM-ı TeŞeBBüS
cakalaz hayırdır ğni yi neden bıraktın biraz anlatırmısın walla ben motor alıcamda bakalım ya işte ehliyetsizlikten ceza yedim arabadan 600 keğıt ou ödüyorum 4 ay sıkışığım sonra alcam ybr
bi kıbrıs listesi yapalım haydi kıbrısssss
msn adresim okaysen88@hotmail.com
@Black_ice
Benim pederico rahatsız biras..o nedenle işlerin basına geçmem gerekti..okula ara werdik biras..ama iyileşsin walla dönceem okula..kopamam ordan yaniii..
sende oto ehliyeti de mi yok.. onla sürülecek 125cc ler..habern olsn..kanun çıkmak üzere..
bilirim kıbrıs ta ceza yemek nedr diee..geçmiş olsn..
bu arada G.A.U. ulus.aras.iliş. okuyodm..yalnız nasip olmadı..hazırlıktan snraa gidemedk işte..
Neyse uzattım biraz ama idare et..bende CBR125R alcam ilk etapta sonra büyütecez tabii..
cakalaz86@hotmail.com unutmadan adım :Doo@N ama PSiKoo olarak bilirler beni okulda rastlarsın beLKi..PSiKoo MC
inş en kısa zamanda aramıza geri dönersin bizim university komplek yurtlar inşaatmış daha o yüzden 15 erkek gaü kız yurdunda kalıyoruz bence çabuk gel hehehhehe
Ah bea bana rastlamas ki öyle bişey..bak naapıorm.. bu yıL geçti artık..seneye inşallah tabii pedericoo iyileşirse..bi de bu YıL motor uma kavuşmanın hayaliyleyim..
sen de 125 lik bi motor istiyosn sanıyorum..cbr125R ı düşündün mü hiç...?
çok düşündüm ama 2. el suziki sıratlar denizlide 7 milyar 0 cbr 5 milyar civarı ve sırat almayı düşünüyorum inş kıbrıstan alcam 125 cc artık beni kesmiyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)