Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[KKTC - MT]

REKLAM ALANI
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oda bir şey mi...daha neler var bi bilseniz...
    97 model döküntü 900rr 14 milyar...
    6000km de cbf150 5750 tl...
    racer200 ün aynı görünümünde 2010 model 0 zongshen 5500 tl...
    96 model honda cb750 (şasesi cb400den alınma) 4500 sterlin...
    kazalı bws100 3500 tl artı masrafları alıcıya ait...500 tl ye yakında masrafı var...
    en bombası geliyorrrrr
    2002 model kawasaki klx650.... 6500 sterlin.... vay kocum benim...yehuuuu
    Sorma haci hem sayili motosiklet var başka secenek yok bi bakima kabul etme durumundasin..
    bende iyi kötü bi suzuki lets falan almak istiyomyada çin olmayan bi cup motor artik zaman ne gösterir bilinmez..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorma haci hem sayili motosiklet var başka secenek yok bi bakima kabul etme durumundasin..
    bende iyi kötü bi suzuki lets falan almak istiyomyada çin olmayan bi cup motor artik zaman ne gösterir bilinmez..
    bende şuan nakit 10000 tl var...ve çok istediğim xt660r 4400 stg ye var...gerisini de iş yerine borçlanarak her türlü alırım....
    fakat iş yerine de güvenemiyorum... şimdi motoru alırım 5-6 ay sonra iş yerini kapatırlar, ee bana da yol görünür... öylece motor ile ortada kalırım...satamam, satsamda zararına veririm...bu yüzden bekleyecem...
    125 lik vitesli mondial zondial felan bulsam hemen yapışacagımda...burda da vitesli motor tutulmuyor...hep scooter...
    mz jawa olsa gözümü kapatıp alacamda...bi tane mz var...ama oda 3000 tl istiyor...aslında 1500 e felan verse onu gözüm kapalı alırım... hayırlısı diyelim...kamyona devam

Motosikleti
    2000 ford
    bende şuan nakit 10000 tl var...ve çok istediğim xt660r 4400 stg ye var...gerisini de iş yerine borçlanarak her türlü alırım....
    fakat iş yerine de güvenemiyorum... şimdi motoru alırım 5-6 ay sonra iş yerini kapatırlar, ee bana da yol görünür... öylece motor ile ortada kalırım...satamam, satsamda zararına veririm...bu yüzden bekleyecem...
    125 lik vitesli mondial zondial felan bulsam hemen yapışacagımda...burda da vitesli motor tutulmuyor...hep scooter...
    mz jawa olsa gözümü kapatıp alacamda...bi tane mz var...ama oda 3000 tl istiyor...aslında 1500 e felan verse onu gözüm kapalı alırım... hayırlısı diyelim...kamyona devam
    kuçuk biseyler alsan isini görecek kadar lets2 yada honda dio xz

Motosikleti
    kuçuk biseyler alsan isini görecek kadar lets2 yada honda dio xz
    vitesli mondial-zondial bulsam alacam diyomya....
    200 lük 0 km salcano var...oda 6-7000 tl arasıymış...girne de...
    zaten bu gidişle bi suzuki bördü cup alacam herhalde

Motosikleti
    2000 ford
    vitesli mondial-zondial bulsam alacam diyomya....
    200 lük 0 km salcano var...oda 6-7000 tl arasıymış...girne de...
    zaten bu gidişle bi suzuki bördü cup alacam herhalde
    iyi ya kibristada dilimden anlayan biri çikti aga insallah karsilasiriz orlarda her gün kibristailan.comu delip geciyom yok traş traş ilanlar hep

Motosikleti
    iyi ya kibristada dilimden anlayan biri çikti aga insallah karsilasiriz orlarda her gün kibristailan.comu delip geciyom yok traş traş ilanlar hep
    3 arkadaş daha varda...onlar dünden kalma...daha ayılamadılar herhaaal
    burda karşılaşırız hacım...çok küçük yahu...
    ben lefkoşadayım... burdaki adamlar mağusaya gitmeye eriniyor(50 km)... çok uzak diyorlar...ben o km yi ankda gözüm kapalı her gün yapıyordum...
    yani ufak yer hacım görüşülür illaki...
    başka motor ilanları için de buraya da bakabilirsin...
    http://www.kktcarabam.com/

Motosikleti
    2000 ford
    3 arkadaş daha varda...onlar dünden kalma...daha ayılamadılar herhaaal
    burda karşılaşırız hacım...çok küçük yahu...
    ben lefkoşadayım... burdaki adamlar mağusaya gitmeye eriniyor(50 km)... çok uzak diyorlar...ben o km yi ankda gözüm kapalı her gün yapıyordum...
    yani ufak yer hacım görüşülür illaki...
    başka motor ilanları için de buraya da bakabilirsin...
    http://www.kktcarabam.com/
    eyvallah haci sağolasin..sorma kibrisin yarisini otostopla gezdigim oldu halk duyarli sağolsun toplu tasimanin olmadigini bilincindeler ama tabi süreklide otostop olmaz bi at almak lazim..dip karpaz tarafini gezecem haci bi motor alirsam iyi kötü niyetim o

Motosikleti
    eyvallah haci sağolasin..sorma kibrisin yarisini otostopla gezdigim oldu halk duyarli sağolsun toplu tasimanin olmadigini bilincindeler ama tabi süreklide otostop olmaz bi at almak lazim..dip karpaz tarafini gezecem haci bi motor alirsam iyi kötü niyetim o
    otostop çekmek de sakat hacım.... azmış birisine felan denk gelirsek

ben tr den motor getirme şartlarını iyice bir öğrensem... ona göre bir plan-proje yapacagım da...
    birilerine söyledik de...hiiiç ilgilenen olmadı

Motosikleti
    2000 ford
    otostop çekmek de sakat hacım.... azmış birisine felan denk gelirsek

ben tr den motor getirme şartlarını iyice bir öğrensem... ona göre bir plan-proje yapacagım da...
    birilerine söyledik de...hiiiç ilgilenen olmadı
    kibristada sakat olmaz ya aga tr olsa annarim adim basi night club hiç denk delmedim aksine cok kişiyle arkadaş oldum muhabbetime ddoyamadilar

Motosikleti
    kibristada sakat olmaz ya aga tr olsa annarim adim basi night club hiç denk delmedim aksine cok kişiyle arkadaş oldum muhabbetime ddoyamadilar
    Ben gene tabanvay a devam...işimi garantiye alayım

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    1 senedir kıbrısta "alınabilir" motor arıyorum daha denk gelmedim valla
    Ya 50-60 bin verecen Harley alacan ya da scooter alacan arası yok memlekette.
    Allah yardımcınız olsun nediyim...
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

Motosikleti
    2000 ford
    bi ybr 125 bulsam artık model km falan geçtim eli ayaği tutsun bide mantikli para istesin kapisinda yatar gene alirim ondan

Motosikleti
    Alıntı MrSandman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 senedir kıbrısta "alınabilir" motor arıyorum daha denk gelmedim valla
    Ya 50-60 bin verecen Harley alacan ya da scooter alacan arası yok memlekette.
    Allah yardımcınız olsun nediyim...
    türkiyeden araç getirme şartlarını tam olarak öğrenebilsem, burdakilere ağız eğmeyeceğimde....özel sektörde çalışma izni olanlar araç getirebiliyor mu acaba...

avatardaki bmw sizin mi... lefkoşa-marmarada da bi bmw görmüştüm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

bi ybr 125 bulsam artık model km falan geçtim eli ayaği tutsun bide mantikli para istesin kapisinda yatar gene alirim ondan
    var abicim yok değil...hatta mağusada ki ybr den daha ucuz olan cbf150 var...2011 model ama 5750 tl...
    sen paradan haber ver

Motosikleti
    2000 ford
    türkiyeden araç getirme şartlarını tam olarak öğrenebilsem, burdakilere ağız eğmeyeceğimde....özel sektörde çalışma izni olanlar araç getirebiliyor mu acaba...

avatardaki bmw sizin mi... lefkoşa-marmarada da bi bmw görmüştüm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

var abicim yok değil...hatta mağusada ki ybr den daha ucuz olan cbf150 var...2011 model ama 5750 tl...
    sen paradan haber ver
    Mantikli para istesin dedim haci konuyu çarptirma 4000-4500 gayme mantikli daha sonra benzinin 2,96 oluşundan telafi ederiz olayi :

Motosikleti
    Mantikli para istesin dedim haci konuyu çarptirma 4000-4500 gayme mantikli daha sonra benzinin 2,96 oluşundan telafi ederiz olayi :
    benzinin 2.96 olmasından dolayı ben 4 silindir makine bile alırım yani ki....alacaktım nerdeyse... 96 model cb750 var görmüşsündür... çok para istediler gene almadım....8-9000 tl arası bişey olsaydı şimdi cayır cayır benzin yaktırıyordum

301 mz var...3000 tl...iyi anlarım tamirinden de...eşşek niyetine de kullansan bana mısın demez... sağlam da gider haa...dağ bayır her yere vur gitsin....
    zaten özel sektörde çalışma izni olanlar TR den araç getiremiyorlarmış... mecbur burdan alacagım...
    scooterın da iyisi 2000 tl.... ona verene kadar 301 mz e 3000 veririm en azından elimin altında güç olur...

Motosikleti
    2000 ford
    benzinin 2.96 olmasından dolayı ben 4 silindir makine bile alırım yani ki....alacaktım nerdeyse... 96 model cb750 var görmüşsündür... çok para istediler gene almadım....8-9000 tl arası bişey olsaydı şimdi cayır cayır benzin yaktırıyordum

301 mz var...3000 tl...iyi anlarım tamirinden de...eşşek niyetine de kullansan bana mısın demez... sağlam da gider haa...dağ bayır her yere vur gitsin....
    zaten özel sektörde çalışma izni olanlar TR den araç getiremiyorlarmış... mecbur burdan alacagım...
    scooterın da iyisi 2000 tl.... ona verene kadar 301 mz e 3000 veririm en azından elimin altında güç olur...
    dediin gibi 1500-2000 gayme iyi kötü bi scooter aliniyo 3 bin liraya mz neden olmasin..ben olsam scooter alirdim cünkü mz den çok korkarim mz fobim var başima dehe önce mzle bişel gelmedi ama korkuyom o aletten..Sormasi ayip ne iş yapan giprista..

Motosikleti
    dediin gibi 1500-2000 gayme iyi kötü bi scooter aliniyo 3 bin liraya mz neden olmasin..ben olsam scooter alirdim cünkü mz den çok korkarim mz fobim var başima dehe önce mzle bişel gelmedi ama korkuyom o aletten..Sormasi ayip ne iş yapan giprista..
    ben bayağı bir haşir neşir oldum kendileri ile...
    301 hiç kullanmadım ama 251 inde sökülmedik yerini bırakmadım...basa basa seyir halinde motoru kitlettim yağ pompa sistemi çalışmıyordu bizde depoya koyduk, oda tam karışmamış
    20 yıllık tamircinin toplayamadıgı debriyaj setini ben 5 yıllık tecrübem ile topladım...
    inşaat sektörü ve özellikle de şömine sistemleri...

Motosikleti
    2000 ford
    ben bayağı bir haşir neşir oldum kendileri ile...
    301 hiç kullanmadım ama 251 inde sökülmedik yerini bırakmadım...basa basa seyir halinde motoru kitlettim yağ pompa sistemi çalışmıyordu bizde depoya koyduk, oda tam karışmamış
    20 yıllık tamircinin toplayamadıgı debriyaj setini ben 5 yıllık tecrübem ile topladım...
    inşaat sektörü ve özellikle de şömine sistemleri...
    motor toplamayi çok severim elimden geldiği kadar boya bakim işleri hoşuma gider boş zamanlarimda özelliklede hava gezilemeyecek kadar kötü olupta evde kaldiğim zamanlarda ilanlarda dikkat ettin mi 2011 bws 125 var araç satarken takasta aliyo anladiğim kadariyla 6000 gayme yazmiş..hiç değilse sifir sayilir ve bayide 8500 gayme falan sıkı bi pazarlikla 5 bine alinamiz mi..

Motosikleti
    sorma hacım o motorla uğraşma işini ben de çok severim...
    şuan evimin garajında evin rahmetli sahibini suzuki birdy si var...dün pncereden garaja girdim.... kaşınıyorum yaa....sağını solunu bi kurcaladım... lan dedim ben bunu adam ederim...kendimi zor tuttum ve çıktım dışarı....
    tr de 0 km si 6250 tl...

ondan başka eski kasa bws 100 var...11000 km de...ben nerdeyse aldım alacaktım...sonra 150 tl yüzünden vazgeçtim...
    düşünürsen o motor da çok temiz...herif düşmüş bi kaç grenajını ve ön çamurlugu kırmıs...gidip sorduk 300 tl grenaj parası tutuyordu...
    sonra geri anlaşamadık vazgeçtim... istersen buraya geldiğinde hala satılmamış olursa bakarız...
    beklediğimden çok daha güçlüymüş bwsler...altımdan fırladı gitti bee...

Motosikleti
    2000 ford
    sorma hacım o motorla uğraşma işini ben de çok severim...
    şuan evimin garajında evin rahmetli sahibini suzuki birdy si var...dün pncereden garaja girdim.... kaşınıyorum yaa....sağını solunu bi kurcaladım... lan dedim ben bunu adam ederim...kendimi zor tuttum ve çıktım dışarı....
    tr de 0 km si 6250 tl...

ondan başka eski kasa bws 100 var...11000 km de...ben nerdeyse aldım alacaktım...sonra 150 tl yüzünden vazgeçtim...
    düşünürsen o motor da çok temiz...herif düşmüş bi kaç grenajını ve ön çamurlugu kırmıs...gidip sorduk 300 tl grenaj parası tutuyordu...
    sonra geri anlaşamadık vazgeçtim... istersen buraya geldiğinde hala satılmamış olursa bakarız...
    beklediğimden çok daha güçlüymüş bwsler...altımdan fırladı gitti bee...
    ooooo haci duymasin bwsciler 2 zamanli roket atar kaç lira istiyodu bws ye...Haci bi geliyim işleri bi ayarliyimda motor sart valla motorsz bi yere gidilmiyo orda bi erülküye gitcez dünya yol nalbura gitcem taaa otogarin orda bune yaw bakiyorum 2000-2001 araçlara n kötü 200 bin kmde herkes deli gibi gziyo aslinda bi yönden binmek zorundalar dediğim gibi..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler