ahanda burdayım...
motorunuz hiç sönmesin hacı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
hacı bana da alacan demi...
aha bunun ikisinden de 1 er tane istiyorum.... şimdi hava mavale ile beni uğraştırma... gelince hallederiz...isim işini halledersin sanırsam
walla ugrascan hacı yapcak bısey yok
suan afyondayız hava -35 derece kıymetını bılın kıbrısın
TÜM KKTC MT AİLESİNİN DİKKATİNE 25.01.2012 TARİHİNDE TİŞÖRT ALIM İŞİNİ KARGO ÜCRETİ VE KKTC GÜMRÜK SORUNLARI DOLAYISI İLE BEN TÜRKİYEDEYKEN HALLETMEK ZORUNDAYIZ YUKARIDAKİ TARİHTE TÜM ÜYELERİN 18:00 A KADAR ARADA BİR KKTC MT YE BAKMLARINI RİCA EDİYORUM
herkes kredi kartı ile alıcak cumartesi gnü satışa çıkıcak isteyen kendi adresini verir isteyen kargo ücretini bölüşmek için toplu siparişimize girer seçim sizin
ne olursun polis abiii, beni bir kerecik affeeet,bir şans versen yaylan desen... ehliyet yok, ruhsat var.... tutmayım seni....
ramazan bayramına kadar parayı çoğaltıp türkiden 500 cc üstü motor getireceğim.... tabi ozaman kadar burdan istediğim gibi bir motor bulursam o ayrı... o zaman kadar da ayağımı yerden kesecek bi alet buluruz sanırım....
tişörtler bu şekilde olucak arkadaşlar fiyatı 35 tl biraz pahalı ama almaya değer ;) alcak olanlar özelden ulaşabilirler
walla para yok alcağınız bi tişört zaten ))))
canın sağolsun kardeş...sana birşey olmasın, gerisi önemli değil...
daha kendımede parca getırmek zorundayım o yuzden dedım kırılmayın
fazla fazla getir sat
ben ankaraya giderken alkol götüreceğim...gidene kadar içip bitirmezsem birazcık yolumu bulabilirim
ordan buraya motor parçası, burdan oraya alkol
kanka senden bir ricam olacak...eğer sanayiye gitme imkanın olursa nerde olursa olsun fark etmez...
DAF LF45-150 marka - model kamyonun kapı kilit şefresini bi sorar mısın...
anahtar taktıgımız kısmı işte anladın sanırım...
istersen yarın detaylı resmini, kamyonun şase numarasını felan da gönderirim...
eğerki bulursan fiyatını sorarsın ona göre hemen hesabına göndertirim....iş yerinin kamyonudur...
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)