yada beş yıl hiç çıkmadan kıbrısta kalcan
yada beş yıl hiç çıkmadan kıbrısta kalcan
para agır agır birikio da bu 3 ay olayı bni sıktı ya çözmü yoqmu baska
abi çözüm yolu var giğeri daha zor 5 yıl hiç çıkmadan kıbrısta kalman lazım ama 3 ayda bir gelmek de güzel be altın da zaten r1 olcak bence değer mesala ben 5 yıl sonra z4 sokuyorum
ewt aslında r1 le gidip gelirsin bişi olmaz kafama yattı şimdi.. z4 cok yakar yaw napcan onu?
belli olmaz belki onu ssatıp hayabusa da sokabilirim ama hayırlısı ya 24 ünde kıbrısa geri döncem şimdi bayram için memleketime denizliye geldim walla kıbrıstan gelmeden önce ord denize giriyoduk izmire bi indim anam herkeste mont falan burlara kış gelmiş yawww ama özledim kıbrısı ahhh ahhh
ohh ne güssel oralar şimdi sıcak wala buralar feci soğudu nese konuya gelim yerinde olcam hayabusa sokarım!! off orda yasasam ne motorlar cekerim altıma r1 hayabusa fireblade... goldwing ahh ahh
ya öle de işte her 5 yılda bir tane araç alma ve sokma hakkın var
bakalım kısmetse alacam ordan bişiler öncelik r1..
r1 den önce sana bi ybr alalım yoksa uçarsın sen ondan
ybr ne kadar peki bi bilgin warmı weya cbr 125?
2-3 milyara cbr bulursun ama ben varya sana açıkca söliim ben orda 600 cc altında motor görmedim ya yamaha yada r1
ee tabikide öle olur fiatlar ucuz olunca millet düsük model alırmı ki yaw off off 4 gözle bekliorum wala kıbrısa gelmeyi r1imle dönmeyi
aga biriktir parayı gel işte her zaman bekleriz seni
eyv. kardeşim biriktirir biriktirmez ordayım artık geze geze geliriz buralara süper olur yaw
ooooo ada çoşmuş gidiyor...
yahu elin değmişken motosikletler ne kadara kiralanıyo onuda bi sorsan
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
sormam mı bi 100 ytl günlüğü ama ordaki kaskolar ve trafik poliçeleri öğrencileri kapsamıyo yani orda bi r1 kiralayıp kaza yaparsan khaklı olsanda motorunu kendin yaptırıyosun aynı zamanda karşındakinin masraflarını şekiyosun
benkaan kiralamayı boswer ya cok dertli
wala motorlar ucuz saten al bitane gitsin
100 ytl mi one yauw yuhhhhh
bende gezmeye gidince götürmeye değmez, ucuzdur belki diyodum...
yok anam istemez ben motoru koyarım gemiye bide güzel bağlarım devrilmesin diye... oh ver elini girne limanı...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
abi walla bencede en hayırlısı o hem burdan kiralarsan hukukende koyuyolar sana bide şey sorcam sana ehliyetin kıbrısı kapsıyomu yani sende türkiye ehliyetimi var
tüm ülkeleri kapsayan ehliyet nasıl oluo yaw ?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)