okay sende r1 yokmuydu oglum dayıdan aldıyın benzin fazla yiyor diye satdınya
okay sende r1 yokmuydu oglum dayıdan aldıyın benzin fazla yiyor diye satdınya
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
abi kıbrıstan alcam bi atnr ybr 125 hem çok ucuz hem benzin ucuz hemde vergi yok + ayda en fazla 1 gün hava kapalı süper bi ülke bburası ya insanları saygılı daha ne diyim herşeyiyle örnek bi ülke
bu arada kıbrıstaki motosiklet.net üyeleri benim msn adresimi eklerlerse sevinirim
al al bi motor kıbrıs motorsuz çekilmez...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Bende üni için kıbrısı düşünüyorum bakalım adam akıllı bi yer kazanamazsam eğer girne amerikan üniversitesine gelirim orada birlikte takılırız...Bu arada inş kurarsın mt kktc...
AKIN FİDAN
abi 3. ek yerleştirme olcakmış bence yaz ve gel birlikte takılırız
selam okay. Abi okulda seninle tanıştığım süper oldu. İnşallah mt olayını büyütürüz.
____________[B][U]_HAYDİ_KIBRIS_[/U][/B]____________
ooo kardşim hoş geldin ben şimdi denizlideyim memlekette 24 ünde ordayım görüşürüz orda okula ve kıbrısa sahip çık.warmı burdan istediğin bişey
ooooo 3 kişi olduk hadi bakalım hayırlısı
ben sana demiştim sen kuracak ve çoğaltacaksın kıbrıs mt yi...
hadi bakalım hayırlı olsun...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ABİ hayırlısı ya arkdaşlar ama harbiden kıbrısta nete giren kişi sayısı az ya
kıbrıs mt hayırlı olsun okay sanada kıbrıs hayırlı olsun kardeşim..
saol kardeş burlarda motor tutkunu az yahu adamların altında ya ferrari yada clk 200 kompresör taksicilerin hepsi clk
eee orası kıbrıs ucuz memleket arabalar ve motorlar cok ucuz....orda yasasam direk altıma r1 cekerim
abi her 5 yılda bir ülkemize araç sokma hakkın var onuda zaten şimdi altımda olan z4ü sokcam ehhehehehhe gerçi benzin parası dayanmıyo ama Z4
heheh z4 orda ne kadardırki 35.000ytl tas catlasın.. bende bi pasaport cıkartıp r1 almaya gelcem oraya inş. karsılarsın bni inş. okay kardeşim
abi ayıp ediyosun r1 sana ben burda 5000 sterline bulurum hemde 2004 model sen parayı ayarla ok ver ben alıyım sende gel benden teslim al veya boş ver ben sana benim z4 ü satıyım hehehe 40 000 ytl
ama motosiklet aşkı bi başka ya idealim bi goldwing almak ahhhhhhhhhhh
hehe sewdim bu işi yaw en iyisi kıbrıs wala ok kardeşim ya para hazır oldugu zman bi alo cakarım iş olur!! bu arada z4ü almim cok yakar yaw :D
olum burda süper benzin 1,600 civar yaksa yaksa su yakıyo gibi burda 1 litre su 1 ytl
1lt benzin 1,6 ytl
zevkli oluyo ya kıbrıs tek sorun trafik tersten bide burda kasko ve trafik poliçeleri öğrencileri kapsamıyo olsa bile
bnm oraya gelmem pasaport 300ytl motor scooter alsam ilk ölesine toplam 800ytl benzini konaklaması derken 1.500ytl tutar
yine karlıolurum yaw dimi?
abi k@r k@rdır ama 3 ayda bir kıbrısa sokman lazım yoksa el koyuyolar
3 ayda bir kıbrısa mı sokcam yuhh onla uğrasılırmı yaw plakayı falan türk yaparım olmazmı ? BASKA CARE YOKMU 3 AY zORUNLUMU YA?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)