Ben de kıbrıstayım doğu akdenizde.herhangi bir etkinlik yok mu yakın zamanlarda kıbrıs mt nin yaptığı?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
olcak bu hafta içi girneden lefkoşaya gelicez ehlite işlerini halletmeye onları halledince toplanırız orda günü kesinleştirip bir iki gün içinde duyurucaz lütfen cep telefonlarınızı mesaj olarak siteden bana atın ...
ayrı yetten doğu akdenizde bir arkadşaımız daha var bursa plaka birlikte getirmiştik motorları
Yoklamamı var? Girne'de yaşıyorum. Motorumu sattım Kıbrıs'ta bir motor edinmek zormuş onu anladım.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Yok canım siz planınızı bozmayın ben müsait olursam gelirim her yere. Şu anda yeni taşındım evde biraz iş/güç durumu var ama gelmeye çalışırım.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Okay'cığım ; Bilet arıyorum haberin olsun
Hangi Mekana takılacağız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slmlar arkadaşlar....
bugun bir iş teklifi geldi.... sanırım %99 bayramdan sonra ben de aranızda olacagım...
motorumu yarın satıyorum.... yeni motor alacaktım....KKTC işi cıktıgı için onuda almayacagım....
eğerki işim daimi olursa ordan bir motor alırım sanırım....
sizlere sorum oraların yaşam tarzını, geçim sorununu, iyi yanlarını, kötü yanlarını kısaca söyler misiniz....
asıl en önemli merak ettiğim şey...burda ekmek 650 kuruş...orda ne kadar....
bir de TC ye göre orda trafik tersten mi seyrediyor....
motorumuzuda yüksek sıcaklıkta yıkadıktandan sonra makinada dahil prıl pırıl oldu :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)