Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
43. sayfa BirinciBirinci ... 33414243444553 ... SonuncuSonuncu

[KKTC - MT]

REKLAM ALANI
    Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı mtcrss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alpinestars markasi bayanlar icin urettigi Stella motocross kiyafetleri ararim, Kibrista bulamadim...Turkiyede var midir acaba?
    war yardımcı oluruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mtcrss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    war yardımcı oluruz
    Nerede bulabilirim?

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    http://www.motomax.com.tr/ bu siteye yaz hem siteye reklam veriolar hemde kaliteli sana istediğin maka istediğin beden gonderir ama dikkat et gümrüğe çakılmasın

Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    http://www.motomax.com.tr/ bu siteye yaz hem siteye reklam veriolar hemde kaliteli sana istediğin maka istediğin beden gonderir ama dikkat et gümrüğe çakılmasın
    cok karisik bulamadim

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    cok karisik bulamadim
    motomax ın sayfaya gir yada anes motor yaz googleye iletişimdden mail adreslerine bak mail atabilirsin

Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    motomax ın sayfaya gir yada anes motor yaz googleye iletişimdden mail adreslerine bak mail atabilirsin
    uzun ismis bulamadim, buldum ingilterede tam istediyim model hemda. tesekur ederim. buraya site adresi yazmak sorun olur?

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    olabilir malum siteden bulmuşssundur kesin benim net kablo net olduğundan bazı sitere girmiyor girse bile karman kuruşuk olduğundan bu iki sieye giremediğimden yazamadım girebilsem yazcaktım da k bakmayın artık elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık k bakmayın ozurdilerim

Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    olabilir malum siteden bulmuşssundur kesin benim net kablo net olduğundan bazı sitere girmiyor girse bile karman kuruşuk olduğundan bu iki sieye giremediğimden yazamadım girebilsem yazcaktım da k bakmayın artık elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık k bakmayın ozurdilerim
    Necin ozur dilediniz. hic sorun deil. ben tesekkur ederim ilginiz icin.

istediyim buydu tam bana gore

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    yha sieye grip iletişim bilgilerini veremedim o yüzden özürdilemiştim ben erkek eldivenini kullanıyorum birde balaklavasını kullanıyorum gayet başarılı soğuk vs aşırı derecede koruyor verdiğiniz parayı hakedeciğinden emin olabilirsiniz

Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    yha sieye grip iletişim bilgilerini veremedim o yüzden özürdilemiştim ben erkek eldivenini kullanıyorum birde balaklavasını kullanıyorum gayet başarılı soğuk vs aşırı derecede koruyor verdiğiniz parayı hakedeciğinden emin olabilirsiniz
    Tesekurler

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Tesekurler
    başka bişe lazı m olursa ozelden pm atabilrsiniz

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıbrıstaki tüm arkadaşlara merhaba
    Sanırım seneye üniversite için girneye geleceğim.Sormak istediğim birkaç sorum var.

-Türkiye'den motorumu getirmeyi düşünüyorum. Bunun için ek vergi vs gerekiyormu?
    -Sık sık Türkiyeye gelme durumum var her seferinde para ödenecekmi?
    -Plakanın değişmesi gerekiyormu?
    -Kıbrıs için ayrı ehliyet mi almam gerekiyor?

Teşekkürler
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL650
    Merhaba Blackeagletr,

Bunun için ek vergi var tabiki. Şu an ne kadara mal olmuştu hatırlamıyorum fakat 350-400 tl civarında bir meblağdı hatırladığım. Ayrıca her 6 aydabir motorun seyrüseferi var. Yani vergisi diyelim. Türkiyedeki vergilerinide bu sırada ödüyorsun. Buradaki vergi skalası Türkiyeden biraz daha farklı.
    Plakayı değiştirmiyorsun çünkü motoru buraya ithal etmiyorsun. Plakayı değiştirmeyi düşünürsen muhtemelen motorun yarı parası kadar vergi alınır. Burada motosiklet lüks e giriyor.
    Kıbrıs için ayrıca ehliyet çıkarttırman gerekiyor. Eğer Türkiye ehliyetin varsa onu ehliyetin izin verdiği araçlar için yeniliyorlar.

Ücretler konusunda kesin bilgi veremiyorum.

Buradaki 2005 cbr600 6,500 STG civarında.

Rica ederim.
    Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı baris adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Blackeagletr,

Bunun için ek vergi var tabiki. Şu an ne kadara mal olmuştu hatırlamıyorum fakat 350-400 tl civarında bir meblağdı hatırladığım. Ayrıca her 6 aydabir motorun seyrüseferi var. Yani vergisi diyelim. Türkiyedeki vergilerinide bu sırada ödüyorsun. Buradaki vergi skalası Türkiyeden biraz daha farklı.
    Plakayı değiştirmiyorsun çünkü motoru buraya ithal etmiyorsun. Plakayı değiştirmeyi düşünürsen muhtemelen motorun yarı parası kadar vergi alınır. Burada motosiklet lüks e giriyor.
    Kıbrıs için ayrıca ehliyet çıkarttırman gerekiyor. Eğer Türkiye ehliyetin varsa onu ehliyetin izin verdiği araçlar için yeniliyorlar.

Ücretler konusunda kesin bilgi veremiyorum.

Buradaki 2005 cbr600 6,500 STG civarında.

Rica ederim.

350-400 lira derken ? Bende eylül sonu Motosikletimi Kıbrısa getireceğim fakat tahmini olarak taşucundan feribota yükleyip kıbrısta indik ve trafiğe çıktık diyene kadar tahmini masrafımız ne olur ? Ehliyet çevirme , aracın kktc de kalma izni , sigortası herşeyi dahil ortalama bir fiyat verebilir misiniz ?

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    350-400 lira derken ? Bende eylül sonu Motosikletimi Kıbrısa getireceğim fakat tahmini olarak taşucundan feribota yükleyip kıbrısta indik ve trafiğe çıktık diyene kadar tahmini masrafımız ne olur ? Ehliyet çevirme , aracın kktc de kalma izni , sigortası herşeyi dahil ortalama bir fiyat verebilir misiniz ?
    500 tl koy cebine

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben bu arada biraz araştırdım. Taşucundan kıbrısa feribot 60 Tl gibi bir fiyat ve ek 60 Tl civarı motosiklet için alınıyormuş. Triptick ti galiba tam hatırlamıyorum birde onu taşucundan almak gerekmiş 15 20 Tl arasıydı oda galiba sanırım birde trafik sigortası yapılıyormuş oda cüzzi bir rakamdı.
    Türkiyede mevcut a2 ehliyetimizi kıbrısa uygun olarak çeviriyorlarmış bunun hakkında hiçbir bilgim yok.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Ben arabama zorunlu trafik sigortası için 250 tl verdim. Ehliyetimi çevirtmek içinde 270 TL verdim 2 senelik. Ehliyetinizi Girne'deki herhangi bir sürücü kursundan değiştirebilirsiniz. 3 günde hallediyorlar.
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    Super moto festivali var katilacak arkadas var mi?
    Ben katilacaktim fakat katilamiyorum
    Izlemekle yetinirim sanirsam

MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattı
    Nerede ve ne zaman yapılacak? Bende katılamam ama arabamdanda olsa izlemek isterim şahsen...
    Herşey yeniden yollarda olabilmek için...

Motosikleti
    Yamaha & Kawasaki
    Alıntı MrSandman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerede ve ne zaman yapılacak? Bende katılamam ama arabamdanda olsa izlemek isterim şahsen...
    http://www.facebook.com/event.php?eid=178070735580412

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

Alıntı MrSandman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabada izlemek mumkun olmayacak pist yarisidir cunku

43. sayfa BirinciBirinci ... 33414243444553 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler