Merhaba arkadaslar...
Kibrisli veya Kibrista yasayan butun motorcular buraya...
Merhaba arkadaslar...
Kibrisli veya Kibrista yasayan butun motorcular buraya...
kıbrıs'ta 600-800cc motor kiralayabileceğim bir yer var mı 1-2 günlük?
kanuni boyutunu bilmiyorum ama adada hiç duymadım motorsiklet kiralandığını.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Herkese selamlar Antalyalı bir KKTC'de okuyan öğrenci olarak aranıza geldim. KKTC nin de olması çok güzel
Ahhh Ahhh ; 2004-2005-2006 Lı yıllar Girne Amerikan Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler
Ne güzeldir ışıl ışıl Girne Sahilinde cıvıl cıvıl insanlar arasında Deniz Dalgalarını seyretmek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kumar -lüx arabalar -umarsızca para harcamlar gece hayatı
%70 ı türk oğreciler değilse ben o adada 5 yıl yaşamadım :D
Haklısınız çoğu öğrenci kıbrıs'ın
Girne'de yaşıyorum Girne Amerikan Ünv. okuyorum nasipse TR plaka motorsikletimi kıbrıs'a getireceğim bu yaz sonu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------
Ayrıca sizlere birşey sormak istiyorum . Kıbrısta Honda Dylan - Honda PS150i uyumlu leo vince 4road eksoz bulabilir miyim? Yada Akrapovic ?
Kıbrıs nüfusu çok karışık bence de hiç girmemek lazım.
Güzelyurtta ODTÜ de çalışıyorum ve yine burada oturuyorum.
Burada parça bulman bence zor. Lefkoşada Honda bayisi var. Fakat onların elinde hazır bulunan parça pek yok. Heleki bu tarz Kıbrısta bulunmayan motorlar için parça bulmakta zorlanırsın. Yinede Rum tarafından getirebiliyorlar bazen. Konuşman lazım.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
2 aydır Girne'de yaşıyorum. Suzuki DL 650 almak istiyorum. Lefkoşedeki Suzuki bayisini aradım fiyat istedim yarın arayalım dediler 1 ay oldu. Burada işler gerçekten farklı yürüyor. Kızıltoprak'ta olsam çoktan motorumu almış geziyordum.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Kuzey Kibris'da istediyin tum modelleri bulamayabilin cunku cok cesit yok. hersey nufusla orantili...
Eksoz bulmakta bin sıkıntı sanırım. KKTC' de olacağını zannetmiyorum. Fakat motorsikletlere performans parça satan herhangi bir yer var mı ?
Alpinestars markasi bayanlar icin urettigi Stella motocross kiyafetleri ararim, Kibrista bulamadim...Turkiyede var midir acaba?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)