Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

[KKTC - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HayaBusa1340 RGsxr1100 turbo gsxr1100
    Alıntı VipSerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar bende katıldım Motorm Hyosung xrx 125. Smao, Hyosungun bayisi var ama ufak bir servis fiyatını belirtebilirim istersen.
    Buji-Yağ-Yağ filtresi-Galburator ayarı 145 TL

Ayardan sonra motorda 1 değişme olmadı galburator memesi değişme istiyor 150TL + işçilik dedi yanaşmadım
    kardeş sen hangı bayıye gıttın gırne dekınemı?YUhh dıorumm dahada ne kım karburator memesı yanı yuh...
    Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Girnedekine. Servisten sonra en kötü olan şey yağ tappasının tam sıkılmayarak yoldayken bütün yağı boşaltıp motorun yatak sarmasını sağlamak. Motorla şu an başbaşaym kendim açmayı düşünüyorum

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Arkadaşlar Kıbrıs tan parça getirtmek istesem gümrük vs sıkıntısı oluyormu acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
    (aprilia sr50 için modifiye parça arıyorum )

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Çok büyük parça götüreceksen takılmaz herhalde. Getirtmek derken burda online alışveriş yapabileceğin güvenilir bir site de yok. TC Den KKTC ye gelen mallar belli bir değerin üstünde ise gümrüğe takılır illaki. ebay.co.uk yi öneririm Turkiye postası ile seni daha çok kurtarır

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Kıbrıs tan parça getirtmek istesem gümrük vs sıkıntısı oluyormu acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
    (aprilia sr50 için modifiye parça arıyorum )
    gemıyle gel gır aprıllanın butun motoru gotursen kımse bıse demez kendımden bılıorum bmw 325 ust kapak artı gsxr 1100 kapagı gecırdım ama genede gumruk ısı bellı olmaz aprıllanın parcaları ufa olacagından hıc bıse dıceklerını sanmam

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    KKTC deki en iyi motor servisi kimdir ? Yorumlarınız ? G.ne-L.şa ve M.sa bölgesi olarak ayırırsak daha güzel olacak.

Kendi görüşüm G.Ne için, Limanın yakınlarındaki Çarli. Kişinin kendisi güvenilir iş ve kişilik sergiliyor

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Kıbrısta motor servisinin eline düşmek mi tobe sırf bu yüzden elimde anahtar seti bi ton parça olmuştu onlar yüzünden kendim motorumun krank vs sini değiştirir hale gelmiştim ha parça konusundan sozum yok parca bol tc de olmayan parcaların allahı var o adada ona laf ettirmem ama işçili kmi durun işçilik te tükiyedir ....

ha çarli kousuna gelimce kktc vatandaşı gonderip alışveriş yaptırsan daha ucuza alırsın tc vatandaşı olarak gidersen stopajına kadar odersın

Motosikleti
    Valla kktc de iyi ben tanımıorum.Burdaki mantık eskı parca cıkar yenı parca taktır zaten 0 motorların anasını aglatıp yenılerını aldıkları ıcın dıkkat ett eskı model goremessın zaten 1 sene bıle olmadan motrları yakıp igiltereeden yeni motor getırtıolar bunu kac kere gordum sayamıorum o derece 1 senelık motorlara arkadan baktıgımda cogunun sol tarafa dogru kayık bı vazıyette oldugunu goruorum..burdakı olay b.ku cıkana kadar kulan surlar ıcıne sat felsefesı...bundan 5 ay önce suzuki lefkoşa bayınden gsxr ım ıcın servis repair ini istim dedım ben 2009 da actım ondan sonra cıkan motorlardan sorumluyum diyen bı bayıyle karsılastım..baska bı motorumun sarj dınamosunun bozuk oldugunu degısmesı gerektını söledigimde ismini vermim başka bı suzuki servisde aldıgım cevap biz ugrasmıoruz bu motorlarla oldu..Allahtan bi ustam var yoksa 2 busa parası vermıstım..

emRRe79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano wolf 125 s
    ilanlara baktım cogu bi kaç yıllık motosiklet

orada bi XX gördüm aradım arkadası paraya ihtiyacı olmadiğindan tok satici kıvamında

smao - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR
    Vip serci ben şaşırmadım fiyatlara alacağım motor hemen bozulmayacak belki ama illaki bişeyi eskiyecek değişecek bundan gözüm korkar oldu.
    arkadaşlar araba alalım diyor gönlüm yok ama ehliyetleri olmamasına rağmen ortak olmaya hazırlar hiç direksiyonuna geçmeyeceği araçlara ortak olacaklar bu fırsat ele geçmez ama motoru arabayla karşılaştırmak yeteri kadar sinir bozucu bişey zaten .

bu arada adana plakalı busa kimin çok karşılaşır oldum?
    Yarın bugünden daha usta olmalıyım.

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Motoru bugun 2-3 arkadaşım sayesinde açtık kapadık. Çok ufak 1 sorunu varmış Rotor bilyası dağılmış. Tornacıda halledecez o sorunuda. Bahane ile görünmeyen yerdeki boya kusurlarını yapmış olacam. Bence alacağınız arabada sorun çıkartabilir. Motor kadar güzeli varmı birde Kıbrısda..

Motosikleti
    Alıntı smao adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vip serci ben şaşırmadım fiyatlara alacağım motor hemen bozulmayacak belki ama illaki bişeyi eskiyecek değişecek bundan gözüm korkar oldu.
    arkadaşlar araba alalım diyor gönlüm yok ama ehliyetleri olmamasına rağmen ortak olmaya hazırlar hiç direksiyonuna geçmeyeceği araçlara ortak olacaklar bu fırsat ele geçmez ama motoru arabayla karşılaştırmak yeteri kadar sinir bozucu bişey zaten .

bu arada adana plakalı busa kimin çok karşılaşır oldum?
    Lefkoşadasın galiba Benim..............

Motosikleti
    Alıntı VipSerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru bugun 2-3 arkadaşım sayesinde açtık kapadık. Çok ufak 1 sorunu varmış Rotor bilyası dağılmış. Tornacıda halledecez o sorunuda. Bahane ile görünmeyen yerdeki boya kusurlarını yapmış olacam. Bence alacağınız arabada sorun çıkartabilir. Motor kadar güzeli varmı birde Kıbrısda..
    Haydi geçmiş olsun umarım bıda gelmez basına böle bıse yola cıkmadan bütün kontrollerı unutma...

smao - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR
    Alıntı tod_kazanova adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lefkoşadasın galiba Benim..............
    abicim ben ukü deyim ondan biliyorum. 2 çift gelmiştiniz lemarın önüne koyup gittniz. bende bilardo oynuyordum ls2 kask vardı filan burda insan motorcu görünce helede türk plakalı dikkat kesiliyor. çiftsiniz diye gelmedim bidahaki sefere bi muhhabbet ederiz bi kahvemi içersin.

serci motor biçilmiş kaftan kıbrıs için burda yaşasam heralde garajı motorla doldurmuştum
    Yarın bugünden daha usta olmalıyım.

Motosikleti
    [QUOTE=smao;2214138]abicim ben ukü deyim ondan biliyorum. 2 çift gelmiştiniz lemarın önüne koyup gittniz. bende bilardo oynuyordum ls2 kask vardı filan burda insan motorcu görünce helede türk plakalı dikkat kesiliyor. çiftsiniz diye gelmedim bidahaki sefere bi muhhabbet ederiz bi kahvemi içersin.

İnsallah kardeşim...Çok arkadasım var uki de eskı oldugumdanEvt ls2 kaskı kısa mesafede kullanırım,,diger 6 kaskım evde uzun turlarda aman onlara bıse olmasın toplasam bı motor parasını gecelı 2 kask oldu

Motosikleti
    Hyosung XRX 125

Beyler bana en soldaki hariç bu parçadan lazım. Rotor diye geçiyorda komplemi yoksa sadece tek rotor mu bilemedim. Nerde bulabilrdm ? Hem kıbrısta cuva ( gasket ) kesen kim var ?

Motosikleti
    rum tarafından getırırler hemen sana 1 gunde aslında ama bıraz tuzlu olur eger beklerım dersen turkıyeden al derim.Gasket kesen yer oldugunuda sanmıorum hıc raslamadım..

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    ARKADAŞLAR BEN OKULU DONDURDUĞUMDAN DOLAYI ARNIZA PEK FAZLA KATILAMIYORUM SENEYE TEKRARA DEVAM EDİCEM MOTORUDA GETİRİCEM ŞİMDİLİK ORLAR SİZE EMANET TANIŞIN KAYNAŞIN BİRBİRİNİZİ KOLLAYIN.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

grup msnidir herkes eklesin lütfen

group1081201@groupsim.com

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Oralarda birileri varmı ??

Motosikleti
    beyler kırmızı turk plaka tanıdıgınız motor varsa bı arayın...üzücü bi kaza haberı aldım..

41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler