Girnedekine. Servisten sonra en kötü olan şey yağ tappasının tam sıkılmayarak yoldayken bütün yağı boşaltıp motorun yatak sarmasını sağlamak. Motorla şu an başbaşaym kendim açmayı düşünüyorum
Arkadaşlar Kıbrıs tan parça getirtmek istesem gümrük vs sıkıntısı oluyormu acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
(aprilia sr50 için modifiye parça arıyorum )
Çok büyük parça götüreceksen takılmaz herhalde. Getirtmek derken burda online alışveriş yapabileceğin güvenilir bir site de yok. TC Den KKTC ye gelen mallar belli bir değerin üstünde ise gümrüğe takılır illaki. ebay.co.uk yi öneririm Turkiye postası ile seni daha çok kurtarır
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
KKTC deki en iyi motor servisi kimdir ? Yorumlarınız ? G.ne-L.şa ve M.sa bölgesi olarak ayırırsak daha güzel olacak.
Kendi görüşüm G.Ne için, Limanın yakınlarındaki Çarli. Kişinin kendisi güvenilir iş ve kişilik sergiliyor
Kıbrısta motor servisinin eline düşmek mi tobe sırf bu yüzden elimde anahtar seti bi ton parça olmuştu onlar yüzünden kendim motorumun krank vs sini değiştirir hale gelmiştim ha parça konusundan sozum yok parca bol tc de olmayan parcaların allahı var o adada ona laf ettirmem ama işçili kmi durun işçilik te tükiyedir ....
ha çarli kousuna gelimce kktc vatandaşı gonderip alışveriş yaptırsan daha ucuza alırsın tc vatandaşı olarak gidersen stopajına kadar odersın
Valla kktc de iyi ben tanımıorum.Burdaki mantık eskı parca cıkar yenı parca taktır zaten 0 motorların anasını aglatıp yenılerını aldıkları ıcın dıkkat ett eskı model goremessın zaten 1 sene bıle olmadan motrları yakıp igiltereeden yeni motor getırtıolar bunu kac kere gordum sayamıorum o derece 1 senelık motorlara arkadan baktıgımda cogunun sol tarafa dogru kayık bı vazıyette oldugunu goruorum..burdakı olay b.ku cıkana kadar kulan surlar ıcıne sat felsefesı...bundan 5 ay önce suzuki lefkoşa bayınden gsxr ım ıcın servis repair ini istim dedım ben 2009 da actım ondan sonra cıkan motorlardan sorumluyum diyen bı bayıyle karsılastım..baska bı motorumun sarj dınamosunun bozuk oldugunu degısmesı gerektını söledigimde ismini vermim başka bı suzuki servisde aldıgım cevap biz ugrasmıoruz bu motorlarla oldu..Allahtan bi ustam var yoksa 2 busa parası vermıstım..
ilanlara baktım cogu bi kaç yıllık motosiklet
orada bi XX gördüm aradım arkadası paraya ihtiyacı olmadiğindan tok satici kıvamında
Vip serci ben şaşırmadım fiyatlara alacağım motor hemen bozulmayacak belki ama illaki bişeyi eskiyecek değişecek bundan gözüm korkar oldu.
arkadaşlar araba alalım diyor gönlüm yok ama ehliyetleri olmamasına rağmen ortak olmaya hazırlar hiç direksiyonuna geçmeyeceği araçlara ortak olacaklar bu fırsat ele geçmez ama motoru arabayla karşılaştırmak yeteri kadar sinir bozucu bişey zaten .
bu arada adana plakalı busa kimin çok karşılaşır oldum?
Yarın bugünden daha usta olmalıyım.
Motoru bugun 2-3 arkadaşım sayesinde açtık kapadık. Çok ufak 1 sorunu varmış Rotor bilyası dağılmış. Tornacıda halledecez o sorunuda. Bahane ile görünmeyen yerdeki boya kusurlarını yapmış olacam. Bence alacağınız arabada sorun çıkartabilir. Motor kadar güzeli varmı birde Kıbrısda..
abicim ben ukü deyim ondan biliyorum. 2 çift gelmiştiniz lemarın önüne koyup gittniz. bende bilardo oynuyordum ls2 kask vardı filan burda insan motorcu görünce helede türk plakalı dikkat kesiliyor. çiftsiniz diye gelmedim bidahaki sefere bi muhhabbet ederiz bi kahvemi içersin.
serci motor biçilmiş kaftan kıbrıs için burda yaşasam heralde garajı motorla doldurmuştum
Yarın bugünden daha usta olmalıyım.
[QUOTE=smao;2214138]abicim ben ukü deyim ondan biliyorum. 2 çift gelmiştiniz lemarın önüne koyup gittniz. bende bilardo oynuyordum ls2 kask vardı filan burda insan motorcu görünce helede türk plakalı dikkat kesiliyor. çiftsiniz diye gelmedim bidahaki sefere bi muhhabbet ederiz bi kahvemi içersin.
İnsallah kardeşim...Çok arkadasım var uki de eskı oldugumdanEvt ls2 kaskı kısa mesafede kullanırım,,diger 6 kaskım evde uzun turlarda aman onlara bıse olmasın toplasam bı motor parasını gecelı 2 kask oldu
Beyler bana en soldaki hariç bu parçadan lazım. Rotor diye geçiyorda komplemi yoksa sadece tek rotor mu bilemedim. Nerde bulabilrdm ? Hem kıbrısta cuva ( gasket ) kesen kim var ?
rum tarafından getırırler hemen sana 1 gunde aslında ama bıraz tuzlu olur eger beklerım dersen turkıyeden al derim.Gasket kesen yer oldugunuda sanmıorum hıc raslamadım..
ARKADAŞLAR BEN OKULU DONDURDUĞUMDAN DOLAYI ARNIZA PEK FAZLA KATILAMIYORUM SENEYE TEKRARA DEVAM EDİCEM MOTORUDA GETİRİCEM ŞİMDİLİK ORLAR SİZE EMANET TANIŞIN KAYNAŞIN BİRBİRİNİZİ KOLLAYIN.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
grup msnidir herkes eklesin lütfen
group1081201@groupsim.com
Oralarda birileri varmı ??
beyler kırmızı turk plaka tanıdıgınız motor varsa bı arayın...üzücü bi kaza haberı aldım..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)